Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sen varken dinledigim sarkilar sen yokken cok acitiyor. Yine sabah oldu. Niye oldu ki? Sen yokken olmasin sabah. Ben gercekten ne yapacagimi sasirdim. Ayrilmak istedigime ne pisman oldum oyle. Yuregim sensizlige dayanacak kadar guclu degilmis. Ay yeter nolur bitsin bu kabus. Biri beni bir omur uyutsun. Yoksa ben artik delirecegim. Yok sensizligi sevmedim. Sen neler hissediyorsun acaba. :KK43:

Umarım seni kırmam. İstemiyorum.
Ama bu iş bir nihayete ermeli, olumsuz olacak gibi ama, daha bi otursun istiyorum.
Madem son, sağlam olsun.
Hoş görüşemeden yine eksik kalabilir ama..

Yarim, ben seni bir sene öncesine kadar ne kadar heyecanlı ve mutlu bekliyordum. Ama çok üzgünüm ki bir sene de çok şey değişti ve ben bütün elimde olan mutluluklarımı kaybettim..En çokta kendimi.
Ama sen gel yine de..
Bu hastalığıma şifa olarak gel olur mu.
Bekliyorum hem biraz umutlu hem de çok huzursuz..

Donemem geri anla nolur. Cok seviyorum sensiz dayanamiyorum ama geri donemem. Kac gundur perisanim ama donemem. Biliyorum belli ettin istedigini ama donemem. Gece uyumadan once cok dusundum. Sen beni cok yipratmissin. Yaniyorum alev alev ama yapamam. Eski bizi ozledim ama yine ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum. Nerden sevdim seni ben. Aklim fikrim sen oldu. Nefret bile edemiyorum senden. Halbuki ne cok yaktin canimi. Dun gece o kadar dusundum ki en hayirlisi bu ayrilik sanirim. Olmayacak baska turlusu. Affet beni. Alis bensizlige...

Kendini parcaladin ya oglumu benden caldin diye. Al calmiyorum iste. Al sar sarmala sakla koynunda. Dokunmuyorum size. Almiyorum oglunu ellerinden. Bak ciktim hayatinizdan. Mutlusunuz demi simdi? Ohhh kurtuldum diyorsundur icinden. Oglun aci cekerken aglarken mutlu ol. Ben aci cekerken aglarken mutlu ol. Vicdan fukarasi! Aylar sonra ulastin hedefine. Ben yasarim bu sanciyla. Sende affet beni sevdigim. Artik olmaz. Ben dun gece iyice kararimi verdim. Ayrilik cok iyi olacak bizim icin. Suan sizin dilinizde sarki dinliyorum. Bu sarkilar bana senden kalan en guzel sey. Ama icimi yakiyor. Bu sicakta usuyorum yoklugunda. Varliginida goze alamiyorum. Ortada kaldim. Sonsuza dek uyumak istiyorum sirf bu yuzden...

4 gundur sesini duyamiyorum. Sirf inadimdan geri donemiyorum. Yaptiklarin beni iyice caydirdi. Biz artik bir olamayiz. Ama ben sesini ozledim. Ya vallahi kafayi yiyecegim. Askim ben sesini duymak istiyorum. Daha ne kadar surecek bu aci. Seninlede yapamiyorum. Sensizde dayanamiyorum. Yuregim cok aciyor. Kimse beni anlamiyor. Sakin barisma diyorlar bana. Annem barissam kiyameti koparir. Seni istiyorum deli gibi. Onca yasattigin aciya ragmen. Hala deli gibi asigim.

Sana şuan bir şey sormak istiyorum ama soramıyorum. Pf!

Açıp telefonu ona söyleyemediğim söylesemde anlamayacağı şeyler bunlar..
Ben çok yoruldum sana güvenmeye senle mutlu olmaya çalışmaktan. Evet biliyorum benim için pek çok konuda pek çok şey yaptın. Ama bana asla güvenmedin . Senin ruhsal bir rahatsızlığın olduğunu çoktandır düşünüyorum ne yalan söyleyelim. Artık bana göre umursamaz tavırların rahatlığın kendime olan güvenimi yitirmeme sebep oluyor. Dua etmekten başka çarem yok.. her kelime boğazıma kilitleniyor..

Çok kızdım sana, belki kızacağım ama şuan çok tatlı geldin yine.. O emojiyi atasım var.

Dün gibi geçtin gönlümden ve git artık ne olursun senli olan düşler'den.
Seni sevmeyi sevmiyorum ben ,ayrılmak içimi yakarken gözyaşlarımı bile dökemediğim den nefret ediyorum kendimden ,Anneme bile sarılamıyorum üzüldüğümü anlayıp perişan olur diye ,yüzüm gülüyor fakat içim yerle buz, karşıma asla çıkma aslaaa !!!!

Sanki sadece ben çabalıyorum isteklerim için farkındamısın acaba ?? umarım beni oraya götürürsün!!

Bugün seni görünce bi an midemde kelebekler uçtu. O kadar mutlu oluyorum ki sen gelince. Sadece senin için çalışıyorum. Hasta halin bile ayrı bi tatlı, uyurken zaten bambaşkasın :) Sonunda beni etkileyen biri oldu belki imkansız ama buna bile şükürler olsun :)

Niye bu kadar ketumsun? Biraz açılsan, açıklama yapsan daha güzel olacak belki.
Valla bir deneyeyim dedim onda da sen farklı çıktın eskiye göre...

Bugün bütün gün gözümün önündeydin . Bir yabancıydın . Bana selam vermeyen , beni görmezden gelen bir yabancı . Defalarca yanında uyuduğum , kokusunu bildiğim , Doğum lekesini bildiğim , temizlik takıntısını , sabah içtiği çayını , hayatını bildiğim bir yabancı . Seni ne kadar istediysem o kadar olmadın . Bende vapurda oturup ağladım . Dedim ki ; Sen kazandın . Biz bittik . Aradığın bende bulmadığın huzuru bul . Çok mutlu ol . Sana benzeyen minik kıvırcık kafalı oğulların olsun . Gülünce gözleri senin gibi kısılsın . Huzur dolu ol . Ama ben görmeyeyim . Görürsem çok acır . seni seviyorum. Hoşçakal Z.

X