Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sevimli yaramazim biricik erkegim canimdan otemsin sen benim! Seni seviyorum. Seni sevmelere doyamiyorum.

Bazen ince düşünmen çok tatlı hoş geliyor, ama bazen çok abartıyorsun, yanlış yerlerde yapıyorsun, kaba ol demiyorum biraz diret bir şeyleri, yapmak istediğini yap biraz, açık ol, anlayamıyorum çünkü...

Benim icin ne kadar degerlisin bir bilsen Seni ne cok kiskaniyorum bir anlasaneve kilitleme sansim yok mu seni be askim?bakmasin kimse sana

Haah merkür retrosu da geldi, dolunay molunay, biz anca kavga ederiz konuşursak sanırım, bende öyle bir hava var en azından.

Ah benim kucuk bebegim senle ayni derde dustuk sanki. Ama emin ol dostum her sey cok guzel olacak. Bilirsin hislerim gucludur. Sen mantigini dinlerken ben hislerime kulak veririm. Ve hep kazanan benim hislerim olur. Guzellikler bizi bekliyor dostum. ^_^

Ben mi seni mi ozledim mi? O nerden cikti ozlemedim ki ben seni! Yogun calisirsan calis banane. Ozlemedim iste!

Kafama uymayan çok şey var çok..
Vazgeçmem lazım artık, kafamdan tamamen atabilmem lazım çünkü hiç bir zaman bu şeyleri kabullenemem.

su siralar uyumaya bile vaktim yok. Sen kalbimdne hic bir zaman cikmasanda daha az dusunur oldum derslerden dolayi. Ne kadar cok isterdim seninle bir kahve icmeyi ... neyse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…