Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bi kaç ay önce bana kötülediğin, eleştirdiğin ismi nasıl bu kadar kısa sürede bebeğine koyacak kadar sevdin? Allah akıl fikir versin sonuçta o ismin patenti bende değildi direk fikrini söylesen sana bişey diyecek karşı çıkıp eleştirecekte değildim. Böyle davranarak ne kadar düz ve kendi fikri bile olmayan bi insan olduğunu bi kere daha gösterdin. Hoş sürekli birilerine özenerek yaşayan insandan ne beklenirdiki :)

Bu kadar guzel gulme! Istemiyorum iste gulme! O gamzelerini gormesinler! Sen benimsin benden baskasina gulemezsin iste banane! Benden baskasina gulunce cok cirkin oluyorsun ayrica bil istedim!:63:

Beynimden git artık... Git...
Bu sefer niye böyle oldum ben...

Ayyyy gercekten ruh hastasi oldugunu belli ettin sonunda! Biliyordum da emin oldum yani. Derdin ne senin? Elime bi gecirsem parcalarim seni! Abi bile diyesim gelmiyor artik sana! Manevi abim bilmistim seni ben. Simdi gozumde sadece bir hastasin!

Seni çok sevdiğimi biliyor musun? Bu dediğin gibi seni rahatsız mı ediyor bunu bilemiyorum. Senin yanında olmayı istiyorum, normal bir arkadaşın olarak ya da seni seven biri olarak artık nasıl anlamak istersen. Ama izin ver yanında olayım. Ne yapacağımı artık bilemiyorum, senin için hangisi iyi, gerçekte istediğin ne hiç bilemiyorum, ya ben yazdıklarını anlayamayacak bir haldeyim ya da içimdeki ses doğru diyor. Gerçi o ses artık farklı şeyler de diyor.. Mutlu ve iyi ol güzel insan. Allaha emanet ol.

Son düzenleme:
Suphe suphe suphe...
Hala ayni yerdeyim ama sen bilmiyorsun.
Ben niye boyle oldum ki?
Gercekten artik bende bunaldim!
Normalde hislerim yaniltmaz cogu vakit.
Ama dilerim bu kez yaniliyorumdur.
Yanilmayi istiyorum biliyor musun?

Aşkın bir altı arkadaşlığın bir üstü.. Tam olmuyor hiç. O kadar iyi biliyorum ki olması gerekeni aslında...

Senden sonra hayatım hiç düzelmedi... :KK43:

Ben en cok sana kiriliyorum.
Cunku seni cok onemsiyorum.
Gucume gidiyor cogu tavrin bazen.
Seviyorum seni diye bagiriyorsun kizdigin zaman ama sevgi gosterilmeli bence.
Bagirmakla olacak is mi o?
Yeterince onemsemiyorsun.
Ben seni cok seviyorum bilmiyorsun.
Aklinin alamayacagi kadar cok hemde.
Zaten sevmesem katlanmazdim bu kadar zamandir sana.
Sende biliyorsun ki katlanilacak gibi degilsin sen maalesef.
Ama iste seviyorum elimden gelen yok.
Gercekten cok seviyorum.
Benim canimdan otesin.
Sana ne kadar kizsamda hic kiyamiyorum bilmiyorsun.
Gecen bana dedin ya hicbir seyin farkinda degilsin diye asil sen hicbir seyin farkinda degilsin be adam.
Senin sevgini farketmedigimi dusunuyorsun.
Ama farketmeyen sensin sana olan sevgimi.

Yazarını bilmiyorum ama bak şiirin şu kısmına; "Uzun zaman direnir aşığınız. Ama hayatın hep arka fonunda kalmak birgün onu da yorar, geldiği gibi sessizce çekilir ve gider hayatınızdan."
Bende uzun zamanc direndim. Ama hayatın arka fonunda kalmak beni yormadı. Ben karşılık beklemedim, hatta bazen olmasını bile istemedim. Neden biliyor musun? Çünkü ben iyi değilim. Kendi mutsuz hayatımı sana da yaşatmak istemezdim. Bu yuzden sadece ben sevmeyi istedim. Ben yorulmaktan ziyade artık ne yapacağımı bilemiyorum. Bu insanı kararsız bırakıyor, ki ben kararsızlıktan nefret ederim. Bu kez bekleyeceğim, içimde hiç umut yok, ama söz dinleyip yazacağım. Nasılsa iki türlü de pişman olma ihtimali var, yaptığım bir şey için olursam belki daha az kötü olur. Sana olan sevgim bitmedi ama imkansız gibi, çünkü ben tek kalmalıyım. Neyse konu bu değil, sana şunu demek istiyorum; ben seni çok seviyorum, günün birinde birini sevip mutlu olmanı isterim. Senden istediğim ise izin ver şu an yanında olayım. Bu kez yine aynı şeyleri dersen artık elimden bir şey gelmeyecek, bunu yapma lütfen. Bırak yanında olayım, her şey yoluna girdiğinde o zaman dilediğin gibi sessizce çıkarım hayatından. Yeter ki iyi ol. Umarım izin verirsin ve bu son konuşmamız olmaz.

Son düzenleme:
Ne dil yeter seni anlatmaya ne göz kıyar sana bakmaya ne ellerin dayanir sana dokunmaya ne kollarim uzanir seni sarmaya hic ömur yetermi bir sen daha bulmaya bitanesi
Biricik esim MUSTAFAM A gelsin ❤

Keşke demek istemedigim hayatımda keske demedigim insan.sana yaşattığım onca üzüntüyü keşke yasatmasaydim.ilk günkü güzelliğiyle kalabilseydi herşey....:KK61::KK42:

X