• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Zaten hayat boguyor beni zaten yaşamak sıkıyor beni.
Senden neden öyle yaptınki dün.
Ah bi bilsen içimdeki fırtınaları.
Ah bi bilsen içimde benden ben kopanı...
Sende sıkıntılıydın ama bana yazmaman için bi bahane değil bu.
Sıkıntını ne zaman hafife aldım.

Çok kırıldım sana cok.
Zaten karma karışıgım aklım firarlarda. senağlama

Seni cok seviyorum, ama sana donmicem.
Beni kirdin yiktin, ve sonrasinda bi anlik kizginlikti dedin.
Keske benim icinde oyle olsa.
Beni kirmis olsanda, sensizlik cok zor.
Saatler gectikce dahada zorlasiyor.
Ama basaracagim seni unutmayi

2 senedir sıkıldım,yoruldum artık senin hayatında olmuş olan insanlarla uğraşmaktan,eski kız arkadaşından eski kız arkadaşının ablasından,kocasından bıktım artık neden bunlar yakamızı bırakmayıp benimle,bizimle uğraşıyolar anlamış değilim sadece sabır çekiyorum imtihan,imtihan diye,yeter diyip onları kafalarını duvara vura vura öldüresim geliyo sonra da ben öyle yapsam onlardan farkım kalmaz diye tutuyorum kendimi YARABBİ SABIR:Saruboceq:sana da kızgınım şuan çok kırdın beni:kızgın: ama yinede seviyorum seni

Bak canım,

Şurda evlenmemize cok az kaldı.

Eğer evlenıncede bu saçma sapan egolarını tatmın etmeye calışır kendı dediğinde diretirsen çook kavga ederiz.

Aslında ben senden daha ınatcı ve cazgırım,sadece suan böyle davranmıyorum.

Çünkü annem senı tutuyor,ama evlendıgımızde ben sana sorarım!

Nasıl alışırsan öyle gider dimi ama :delphin:

kocama ıthafenn... :))

bırıcıgım sevgılım herseyım hayat ortagım...
canımın ıcı aılenle benım aramda olan o ınce cızgıyı koruyabılsen... herssey ne kadar da guzel olacak ama.. :delphin: yok anam yok becerıksızsın sen BECERIKSIZ...!!!!
:oklava:

seni bekliyorum sabırsızlıkla...

çocuk gibi heycanlanıyorum geleceğin günü düşünürken....

hala adını koymadık bişeylerin.....ben senin neyinim hala belli değil...malesef şartlar bizi buna zorladı....sana AŞKIMM bile diyemiyorum şuan....oysa ne kadar istiyorum bunu demeyi bir bilsen.....SENİ SEVİYORUM......hemde öyle çok seviyorum ki senin için gururumu bile hiçe saydım....

35 gün kaldı gelmene...en azından benim düşüncem bu....seni ilk gördüğümde öyle bir sarılıcamki sana aşkımın büyüklüğünü iliklerine kadar hissedeceksinopuyorumnanaktan

ve son olarak şunu söylemek istiyorum.....

sana aşkı yaşatırım,daha küçük aşklara katlanamassın ,benimle ölürsün

SENİ SEVİYORUM.........

Back