• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Hepsi yaLan ..
Tek qeRçek seni sevdiqiMm.. ama bunu anLayamadın yanındaydım qöremedin başKa kızLara baktın beni kırDın bana hem sevmeyi öğrettin hem de nefreti o kadar değişiksin ki asLa kavuşamıcaz senLe asla çünkü o kadar imkansıZzsn ki ama bi o kadaR da vazqeçiLmez!! Herşeye rağmen seni ömüR boyu seveceğiMm ve unutmayacağım ...

yitiriLen yıLLara
tükenen sevgiLere soruyorum
bitmeyecek sandığım
harcanan anıLara soruyorum

hesap ver ne oLdu oLacak hesap ver!!
yaramı kim saracak hesap ver!!!
acımı kim payLaşacak şimdi?
Kim tutar yerini?

hesap ver!!!ne oLdu oLacak hesap ver!!
yasımı kim tutacak hesap ver
avunmam hiç kimseyLe şimdi
kim tutar yerini??

söküp aLdın benden yaLanLarLa hayatımı!
gidiyorsun şimdi hiç birşey oLmamış gibi!!!
çekip aLdın benden ne var ne yok yaşadığım
söyLe bana bunu hak edecek ne yaptım??

çekip aLdın sen kendini benden acımadan
gidiyorsun rahat gamsız ardına bakmadan
kaLmaz yerde inan kanayan gözyaşLarım…
söyLe bana bunu hak edecek ne yaptım??
hesap ver!!!!

:(

Devlet baba beni bu yaz okul biter bitmez atayıver sana zahmet... Şöyle memlekete yakın doğu batı farketmez, hayırlı uğurlu bir yere... Bir de mümkünse kadrolu olsun...:mymeka:

Aslında buraya erkeklerle ilgili bişeyler çiziktirmek gerekiyor. Onu da yapayım... Aşkım bekle beni inşallah devlet baba atarsa senin yanına, bitecek bu günler...senağlama

Son düzenleme:
allahım bana senin acını göstermesin bebeğim..seni herşeyden kendimden çok seviyorum biliyorum ki sende beni...allahım bize ölümü bele beraber nasip etsin aşkların engüzeli ! İYİKİ VARSIN ve İYİKİ BENİMSİN!! bana yaşattığın ve yaşatacağın herşey için teşekkür ederim aşkımmmmm..
HERŞEYİMSİN...

karıştığın kayıplarda kafayı dinleyebiliyosundur inşallah...
nereye saldırıcağını şaşırmış insanlara da bi zahmet haber ver de beni rahat bıraksınlar
derdinizi aranızda çözün, ben hiç kimsenin entrikalarının kahramanı olmak istemiyorum....

Back