Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

burayı okuduğunu farzetsem ne olacak ki.mailimi okuduğunu farzettim de ne oldu.ya da mesajlarımı.hiç bir şey..hadi kutla zaferini bu gece epeydir ilk kez gülüyor yüzüm.yarının olmasını iple çekiyorum.yeni bir heyecan var kalbimde.özenle seçtim yarın giyeceklerimi.tıpkı seninle buluşmaya gelirken yaptığım gibi.
Ama saçlarımı dalgalı yapmayacağım bu kez,dümdüz olacak.kendi istediğim gibi..artık kendim için yapacağım bazı şeyleri.
oyunsuz,plansız vermiştim kalbimi sana..evimi bir tek sana o kadar içten açmıştım.
Bu kez de oyun yapmayacağım sana inat.
Anlayan birileri çıkacak elbette.hem de beklediğimden de yakın bu ihtimal.
Yine de mutlu olursun umarım..ben öyle yapmaya çalışıyorum..

Çok az kaldı aşkım..
Allah'ın izniylee evlencess kendi yuvamızı kurcasss
O kadar sıkıntı o kadar dert o kadar tasa hepsi geçti hepsine deydii..
Hep bu günlerere geliceğimizin umuduyla dayandık bütün sıkıntılara..
Allah'a şükürler olsunkii istediğimiz yolda emin adımlarla ilerliyoruz..
Evlilikti geçimdi sıkıntıydı hiç birisi korkutmuyo şuan gözümü..
Sadece yanında olmak istiorum artık :kedi:
Seninle uyumak seninle uyanmak opuyorumnanaktan
Bir an önce aldıklarımı evimize dizmek istiorumm..
Nolursun zaman çabuk geçsinn :Saruboceq:
Çünkü artık saniyeler yıl gbi ilerlio bna :gitme:

Çok şanslıyım çok...:Saruboceq:
Senin gibi bir evlada,baban gibi bir eşe sahip olduğum için..
Nanaklarıma gelip öpüp anniii demen,bir çekyatta sıkış tıkış yatmamıza ve benim o kadar söylenmeme git öteki çekyatta yat dediğim babanın ben sizsiz yatamam demesi Allahın bir lutfu olsa gerek..:asigim:
Nazar değmesinden çok korkuyorum Allahım hayatıma..Kem gözlerden,kötü insanların nefislerinden sen koru bizleri..
Baban araba almaya giderken biliyorsun seni yollarda harab etmeyi istemiyorum annecim ben.Giderken 1 saat uçakla ama dönüşümüz 9 saat arabaylaakannehir
Babanı ikna edebilelimde gitmeyelim biz oralara,keşke dilin olsa da söyleyebilsen babacım bizi sürükleme peşinde diyeboshayallersmile

yeter benle oynadıgın bu son sansındı onuda kaybettın ...
Suan sadece bı tel veya ms beklıorum..
Sana kÖtÜ sÖzlerle dolu ms da hazır....
Bakalım okudugunda suratın ne hale gelcek.hıÇ beklemedıgın bıŞey ÇÜnkı...
HıÇ beklemedıgın ms dımı ..ıyı nıyet bıttı sen herŞeyı hakettın ama ...
Hakedene hakkını vermek lazım...

bebeğim yavrummmm canım kuzummmmmmmm
sen bunları okuyamazsın ama suan öyle kötüyümki keşke calışmak zorunda kalmasam bu pazartesi seni emanet etcem önce rabbime sonra bakıcın

suan nasıl ağlıyorum salya sümük senden nasıl ayrılıp başlıyacagım ben okula dayanamıyorum düşündükçe cıldırcam
habire seni öpmek koklamak istiyorum canım kuzum sensiz napacam ben bir saat bile ayrı kalmadık biz daha miniciksin yavrum bebeğim kurban olurum sana benm baktıgım gibi kim bakacak sana canım yavrum allahım nolur güç ver bana bu kadar duygusal olmayayım

biricik yavrum kokuna doyamadıgım bebeğim güzel gözlüm kuzum benm seni çok ama çok seviyorum dünyamın anlamı yaşama sebebim en güzel anlarını kaçıracagım belki beni affet olur mu seni çok seviyorum annem

canımıniçi yavrum yüreğim yanıyor umarımcabuk alışırız bu duruma canım kuzum seni çok seviyorum annemmmmmmmmmmm

Ah aşkım ya... Neden zamanında farketmedin o salak kızın sana sulandığını? Sonradan irtibatı kessen nolur ki?
Gördün işte neler yaptı? :bbo:
Beni kıskandı demek ki.
:jeyyar:
Eeee, kıskanılmayacak kız mıyım?
Facebook'ta arkadaşın olarak eklediği günden beri seni içi içini yiyor biliyorum...
Fotoğraflarımı görüp hasta oldu bana naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…