Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

aslında bunları okumasan daha iyi ... sana anlatcak kadar güçlü hissetmiyorum kendimi .... değermisin onuda bilmiyorum...hani filmlerde olurya esas oğlan çok sever kızı hiç tanışmamıştır oysa onla kız hiç farketmez onu... sonra aylar geçen kız oğlanı farkeder ama artık çok geçtir... güler geçerdim böyle sahnelere nerden bilirdim benmde başıma geleceğini? sana ulaşmak için tüm açtığım kapıları birbir kapattılar... üzüldüm önce ama sonra vardır bi hayır dedim alıştırdım kendimi karşılıksızlığa... ama artık çok yoruldum ... atamam dediğim bir çok adımı attım bi tek ''seni seviyorum '' demek kaldı.. onuda buraya yazarken bile elim titriyor... hep eziliyorum bu cümlenn altında ... özgürlüğümü aldın sen benden ... hemde hiç bir karşılık vermeden... ama vazgeçiyorum senden ...mesafeler seven kalp için önemli değil derler ya ben inanmadım buna hiç... gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözüne inandım ... yada inanmak istedimmm.. şu aralar hani olur ya görürsem seni gözünde biraz olsun sevgi görme umudu engel bir tek bana... bi kıvılcımı farkedip tutuşturabilmeye inanmak engel bana.. seni unutturmaya... bu yüzden seni görmeyi istiyormuyum ''bilmiyorum'' ...

ne kadar üzüldüm senin için bugün..içim cız etti resmen..
ama o yüzündeki gülümsemeyi görmek herşeye bedeldi..hayatım boyunca seninle olup,hep bu gülümsemeni görmek istiyorum...

neden? neden bu kadar yakın davrandın bana.. bir günlük, bir yemeklik, bir anlık. eskiden beri zaafım var sana , bunu bilyorsun , farkında olduğunu biliyorum. güya sevgilin var, güya bir ilişkin var. peki nedn? neden o zaman ilgilendin benimle, neden ellerimi ısıttın, neden sarıldın, neden yanımdan ayrılmadın bütün gece boyunca? ama seni tanıyorum. amacında buydu dğl mi? bana bunları hissettrmek, oturup bana, kendimi, hislerimi sorgulatmak. yine tuzağına düşürmek. ama ben kendimi yine sna kaptırck kadar aciz değilim. ya da öyle umuyorum..

ya artık ben sıkılmaya başladım samet ya boğuyosun artık beni saçma sapan nedenlerden kızıp küsmenden yoruldum artık başedmiyorum artık ya nolur değiştir şu aptal huyunu valla bigün yüzüne söylüycem yaptıklarını bittck herşey kurtulcan benden

K., bir sonraki hamleni tahmin etmek için her şeyimi verirdim. Elinde ne kaldı bilmiyorum ama, benim de kartlarım açık değil artık, bilesin!

Son düzenleme:
demekki napmıycakmışız alarmı duyduktan sonra aertelemeyecekmişiz yoksa işe geckalıp nöbetci oldugunu öğrenip 1 saat sonra geri dönüp kamuflaj kıyafetleri makineden çıkarıp üzerimize giyermişiz tırıs tırıs

canım eşim sen benim hayatımda tanıdığım ve karşıma çıkabilecek olan en iyi insansın
yaşadığımız tüm zorluklara rağmen sen bana yetersin diyebilen ahirette dahi seninle olmayı dua eden biriyim bende tabiki :asigim:

ee birazda dağınık olmasna daha iyi olur tabiki :1rolleyes:

Seninle çok mutluydum.
şimdi başkalarının mutluluğunu kıskanırken yakalıyorum kendimi.
içim acıyor.
sen ne haldesin bilmiyorum aslında biliyorum.
hyatına devam ediyorsun.
nasılsa en büyük mutluluğun seninle.
kızınlasın ya yeter o sana biliyorum.
beni unutman zor olmaz.
ona kardeş yapacaktık.
canımızdan kanımızdan çocuğumuz olacaktı.
kimseye söyleyemesemde özledim seni.
hemde delicesine.
herşeye rağmen dönmeni , tekrar senin olmayı o kadar çok istiyorum ki.
keşke söylediğin kadar sevysedin beni.
çok mutsuzum okan.
sensiz eksiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…