Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tamam bılıyorum cok yogunsun ama yeter askım yaa vallahı bktım artık sensız kalmaktan bıde artık neolur deme bızım ıcın calsııyrum askım dıyeee sen yanımda ol yaaaaaaaaaaaaa
yıne yanlız kaldım anne niye gıttınmafoldumben sen yokken hep bır seyler eksık mafoldumbenalışamıyorum işte sana belli etmek ıstemıyorum hep içime akıtıyorum gözyaslarımı anne olunca anladımkı sen bır evlat ıcın cennetmişsin anne sen gıdınce nefesım daralıyor elim tutmuyor mafoldumben
seviyorum biliyormusun? Sadece seni degil o zeytin gözlerini cok seviyorum zeytin gözlüm hemde cokk... O gün, bir ay önce o gün varya iste o benim hayatimda yasadigim en güzel gündü
aglama yagmur gözlüm...ben bu derdi çekerim ateşlerde yansada tenim sanma senden geçerim... aşkın yalanı olmaz...her kalp bunu anlamaz unut deme sakınbana...unutulmaz unutulmaz unutulmaz