• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

.
hayatım boyunca, yapı olarak,asla ben güzelim demedim haa gençkende..
demem yapım bu.kimseyle aşık atmam. bu yaştan sonra bunun yarışanada girmem zaten. sen benden güzel olabilirsin ,gençte. öylesindirde. benden uzun da olabilirsin ben 162 boyla sana göre cüce de olabiirim ki, cüce lafı kadar ayıp bir şey olamaz,hadi onu geçtim.
bu tarz şeyleri ne yaşım ,ne kişiliğim kaldırmaz.beni bilen bilir. burada 2 senelik üyeyim.
bir kere ben güzelim demedim. olmayabilirim zaten.
benden güzelsin tabiiki gençsin güzelsin de....
nedir bu. bunun yarışında değilimki ben.
benim yaşıma geldiğinde,seneler sonra bunun o kadarda önemli olmadığını anlayacaksın.hoş 20 lerindeykende benim için önemli olmadı.
ha takip diyorsan aynı şeyi sende yapıyorsun...bana devamlı laf sokmaya çalışıyorsun. ve ilk bunu başlatan,sensin
buyur ben çirkinim,yaşlıyım,kısayım.
rahatladınmı...
hadi diyorum belki bu senirahatlatır. ben güzel değilim. kendimi güzel bulmuyorum. genç değilim. o statüye o yarışa sizlerle girecek yaştada değilim haddimi bilirim zaten siz gençlerle aşık atamam
tamam. sen güzel ol ya.ben çirkin.. inan bunun tartışmasını yapmam bile.hele, bu yaştan sonra bana çocukça gelir.
ha olay albümüme koyduğum 2 3 resmim ve ona yazılan güzel sözler ise,onlar rahatsız ettiyse, şu andan itibaren kaldırıyorum onları ve siliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haberlerin geliyor bi şekilde.
izmirde lokal almışsın işletiyormuşsun.
düzenini kurmuşsun. mutlusundur herhalde.
ne çok başının etini yemiştim izmirde yaşayalım diye
dediğimi yaptın ama bensiz.
yeni bi şehirde sıfırdan başlayalım aşkım demiştim.
sen düzenini kurdun özel hayatında da iştede bense hala ortalardayım.
herşeyim belirsiz.
ve özlüyorum seni.
sadece özlüyorum.
beklentim yok.
aşık olduğum şehirden soğumaktan korkuyorum.
bilirsin izmir gelecekte yaşamak istediğim şehirdi.
karıştım gene karma karışığım.
hala senden haber alınca cız ediyor yüreğim.
ne zaman yok olacaksın benim için.
zaman zaman demekten yoruldum.

insana kardeşi ailesi bunu yaparmı sana yaptı
ama sen yinede güçlüsün
yinede sesin çıkmıyor sakinsin
bense sinirime hakim olamıyorum üstüne geliyorum
sonra bende üzülüyorum
bazı gerçekleri hala kendine bile söyleyemiyorsun yinede ailemdir diyorsun
bukadar erdemli olmak zorunda değilsin
kimse sana böyle davranmıyor çünkü
hepsi seni yok sayıyor ama mevzu para olursa peşinden ayrılmıyorlar
görmüyorsun görmyorsun görmysnnnnn deli oluyorum.........

canim karedesim seni cok özledim.
simdi askerde ne yapiyosun kim bilir.
bitanem kendine cok iyi bak hemi ablan hep seni düsünüyo
offf simdi senin ellerinde üsür orada
bu 1 bucuk sene nasil gecicek be ablacim
seni cok özlüyorum canim kardesimmafoldumben

Hani derler ya ceviz kabugunu doldurmaz...
aynen böyle sorundayız sayende...
Çok sagol ya. senin için hafta sonu ugraşıp emek verdiğim ve bitirdiğimde derin oh cekiceğime derin ah cekti. Nedendir bilirmisin. Belim buz tutmuştu mutfakda...
Sana birşeyleri kendi ellerimle yapmak ugruna sağlıgımı hiçe saydım...
Belimin agrısı ayaklarıma vuruyordu. Ayağa her kalktıgımda belimle ayaklarım bana ahlar cektiriyodu. Ama sen nerden biliceksinki...
Bu yaptıklarımın bedelini cok iyi verdin agzımın payını cok iyi aldım.
Oysa kapattık sanıyordum yanılttın beni... Bel agrım gecti kalp yaram oluştu kırıgınlıgım öfkem oluştu.
Çok sagol ya.. Ben böyle planlamamıştım...
Hatanı anladın ama ama bende oluaşanlar nolcak ha :mymeka::mymeka:
Gözüme gözükme sesini duyurma kulakalrıma bi süre :mymeka::kızgın:

Çok kızgınım sana cokkkkkk:kızgın:

Doğum gününde dağıtacağım süsler hazır..Babanla büyük bir zevkle hazırladık ve bitirdik biraz önce..yerimseniben
Fotoğrafının olacağı takvim planım var biliyorsun yine gelen davetlilere verilmek üzere.Fotoğrafını çektirelim gidelim güzel bir güneşli günde..:hulya:
Evimizi süslemek için süslerimiz hazır..kaydirigubbakcemile5
Gelenlerin yazması için bir anı defteri alacağım.Her doğum gününde yazacak gelen kişiler..Sana yadigarımdır annecm..Şöyle cicili bicili hoş bir defter bulmam gerek..CADIARZU
Bir de menü kaldı...Pastanı şeker hamurundan pembeli beyazlı yaptırıcaz kısmetse..
Çok heyecanlıyım Annecim,1.yaş gününü yani 18 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum...:asigim:

Doğum gününde dağıtacağım süsler hazır..Babanla büyük bir zevkle hazırladık ve bitirdik biraz önce..yerimseniben
Fotoğrafının olacağı takvim planım var biliyorsun yine gelen davetlilere verilmek üzere.Fotoğrafını çektirelim gidelim güzel bir güneşli günde..:hulya:
Evimizi süslemek için süslerimiz hazır..kaydirigubbakcemile5
Gelenlerin yazması için bir anı defteri alacağım.Her doğum gününde yazacak gelen kişiler..Sana yadigarımdır annecm..Şöyle cicili bicili hoş bir defter bulmam gerek..CADIARZU
Bir de menü kaldı...Pastanı şeker hamurundan pembeli beyazlı yaptırıcaz kısmetse..
Çok heyecanlıyım Annecim,1.yaş gününü yani 18 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum...:asigim:

Maşallah 1 yaşı geldi bile demek...:asigim: :nazar:

Back