• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Çok çocukmuşsun sen be yaaa...

Yaptığın çok yanlış ama ,sana neden böyle yaptın demeye bile tenezzül etmem...
Fol yok yumurta yokken ,aramızda hiç kötü hadise geçmemişken böyle saçma bir şey yaptığına göre benim görüşebileceğim olgunlukta ve kapasitede biri değilsin....
Bir daha selam bile vermem sana......

Aman eksik ol....
:sm_cool:

küçüğüm benim..meleğim prensesim... seni annen benim için doğurmuş:)
seni çok seviyorum sen bizim ilk gözağrımızsın.. büyüdüğünü görüyorumya allahıma bin şükür olsun..

bari bnde yazim buraya içimi döküm

seni görünce aslında yüzüne haykırmak istiyorum
ama sen utanmazsın allahtan korkmazsın
yüzüne tükürsem yarabbi şükür dersin
haram olsun sana hakkım die
o kadar emekleriim o kadar yıllarım boşaymış boşa
varsa bu dünyada ilahi adalet
inşallah bn ölmeden tecelli ettiğini gözüm görsüüün
mahfettin bnni gençliğimi yıllarmı
allahından bul
ne bu tarafta ne öteki tarafta yüzün gülsün
hakkım sana haram zehir zıkım olsun

Biliyorum bunları asla okumayacaksın.. Çok üzgünüm, hem de hayatımda hiç olmadığım kadar.. Seni çok seviyorum ama yapamıyorum artık. Seni büyütmeye çalışmaktan, sorumlu bir hayat yaşamamız gerektiğini anlatmaktan yoruldum... Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş.. Aşk, sevgi, saygı da yetmiyormuş.. kişiliklerin oturması, önce kendine saygı duyulması gerekiyormuş.. Benim de hatalarım var. Belki de haddinden fazla... Ama her şeye rağmen çok seviyorum seni.. Gülüşünü... Dudaklarına dokunduğumda nefes aldığımı hissediyorum. Şu an o kadar ikilemdeyim ki.. Çelişiyorum mantığımla. Seni bırakmam gerek biliyorum ama yapamıyorum.. Çünkü seni çok seviyorum..

bende yazıyım bari şimdi odada oturuyo keyfi yerinde benim sinirlerimi bozdu bende buraya kaçtım, bugüne kadar herşeyine dayandım yok panik atağın yok ailen ama yoook bize gelince destek olan yok hep suçlanıyorum benmi erkeğim senmi dayan dayan bi yere kadar o kadar çok seviyodun aşıktında şimdi ne değişti evlenince bitti tabi şimdide beğenmezsin söylüyorum işte uyuzsun sennnnnnnn. oh be rahatladım lülülülülülü

şimdi beni gelip öptü seni seviyorum dedi pişmanmıyım söylediklerim için hayır tabiki hep aynı hep aynı söyler söyler sonra üzgünüm der evlilik birazda katlanmak bişeylere napalım kızsakda birbirimize sinir olsakta bazen vazgeçilmiyo gerçek aşk bumu ne bende anlamadımbilmiyorumkismile

Hayırrrrr yazamayacağımmm.....

hocammm ne deyim ben size ? :tomato:
telefonu da açamadım..
açamadım işteeeeee çünkü suçluyum :1closedeyes:
yarın olsun ben sizi ararım...
Kabul, ihmal ettim ama yarın arar gönlünüzü alırım, Söz... canım hocamm a.s.
Ne de olsa artık kız kardeş olduk ,aramızdan su sızmıyor yahuu kaydirigubbakcemile3
7 yıl sonra bunların olacağı ? Kim inanırdı ? a.s.

Back