Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ama ben dün seni görücektim Ama ben hastacık oldum biliyormusun? Bilmiyorsun tabiki :) Adını merak eden seni görmek isteyen birinin olduğunu bilmiyorsun:) Belki sevgilin var bende bunu bilmiyorum:) ınşallah yoktur ha inşallah evlide değilsindir:)
ınşallah 3 gün sonra tamam bitti demezsin..ama bekliyorum senden.. Sen daha büyüyememişsin be..Beni bırakırsan seni kapış kapış kapacaklar mı sanıyorsun.. Elbet birgün evleneceğin biri çıkar karşına..Ama benim kadar sevecek mi sanıyorsun... Senin paranı yemek için yüzüne gülen kızları seviyor mu sanıyorsun... Evet çok üzüleceğim ayrılırsak.. Seni çıkarsız sevmiştim..Umarım bu günler geçer herşey düzelir sende düzelirsin.. Allahım şu günlerde tek isteğim bu:Saruboceq:
bugün bi erkeğe anlattım seni, erkek gözüyle yorum yapmasını istedim.... çakal dedi,güvenilmez dedi senin için:) seni tavlamaya çalışıyo ama güvenme dedi... hani kapılmamıştım sana neden içim bi tuhaf oldu o zaman? ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum ama ne olur daha fazla yorma beni,ben zaten senin gibilerden kaçıyorum ama yine yakalandım galiba
Biliyomusun...Canının sıkkınlıgını son dönemde dahada anlar oluyorum... Saklamaya calışsanda yapamıyorsun...Üstüne pek gelmeyince kendiliğinden öyle bi anlatıyosun ki opuyorumnanaktan Canım bitanecik yarim benimmmm sıkma canını hiç bir şeye :asigim: Sennn ve Bennnn gerisi boş opuyorumnanaktan
yoruldum be aşkım telefonun çalmasını beklemekten arıyorum cvp ta alamıyorum şafak seni bana yaklaştırıyor evet ama yoruldum sesini duyamamaktan gözlerine bakamamaktan ara artık aşkım yada cvp ver merak diyorum ooff askerlik oofff ömrümü yedin mafoldumben
içimde yıpranan birşeyler var sana karşı ölmüş duygularımm kırılan kalbim ağlayan gözlerim kanayan yaralarım
ama bir tek şey var öldüremediğim ''Sevgim''
ikimizin verdiği ortak bir savaş var, inşa ettiğimiz binayı ayakta tutmak için ama sanırım ya temelde sorun var ya da malzemeler eksik bilemiyorum sonumuz ne oLur.. ''Pişmanım, yaşamak isteyipte yaşayamadıklarıma'' dememek için . . .