Sanki herşey rüya gibiydi,sanki bir ara dalmışım uykuya ve bu güzel rüyayı görmüşüm ,uyanmışım ve hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum öyle sanki...
Eski günlerimi anımsıyorum,sen yoksun.Lise,geçen sene, güzel arkadaşlılar...sen yoksun.
Fakat biliyorum ki her ne kadar olmamış gibi olsa da birşeyler,sen hiç hayatıma girmemiş gibi olsan da ,vardın,o siteye dün bir kez daha girdiğim zaman anladım yine.Kızgınlıkla karışık bir heyecanımdan.
Ve ne göreyim?Daha birbirimizi yeni yeni tanımaya başlarken hakkımda yazdığın bir yorumun vardı.Onu bile silmişsin...Oysa ki içinde art niyet barındırmayan bir nottu işte...
Ne yapmak istedin bilemiyorum.Tamam aramızda birşey olmadı,öyle takıldık sonra sen kendince bir tercih yaptın.Ancak neden beni tanımamış gibi davranmak istiyorsun bilmiyorum.İkimiz biliyoruz,Allah biliyor neden değiştirmeye çalışıyorsun geçmişi?
Yazmıyorum da artık oraya biliyorsun çık dedin,çıktım tamamen hayatından.Zaten yokum işte,görüyorsun,herşeyi olduğu gibi bırakıp gittim kendi hayatını istediğin gibi şekillendiriyorsun ama bendeki şeyleri değiştirme.
Ne kadar karaktersiz,dengesizmişsin...Ne aptalmışım nasıl kanmışım sana.
İşte,herşey silindi gitti hafızamda.Ne sohbetlerimiz,ne o güzel anılar hiçbiri yok.Sadece belli belirsiz hayalin,diyorum ki kalbime ''yanılsama,tanımıyorsun O'nu...''ve artık yoksun...