• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Uzaklardasın şimdi, dünya kadar
Duymadım ki sesini, ömür kadar
Belki görmem yüzünü, ölene kadar

Eğer bir gün görmezsem
Seni yeniden şu hayatta

Bilmeni isterdim bir şeyi
Söylemek isterdim bir şeyi

Seni ne çok sevdiğimi
Seni nasıl sevdiğimi.....

hayatımda
senin kadar
karaktersiz,kişiliksiz,dönek,menfaatçi ve yüzsüz
bir insan hadi bir insanı bırak yarım insan dahi görmedim!!
Allah seni ıslah etsin nankör !
sakın bi daha yanıma gelip konuşum gülüm yok efendim derdimi anlatim falan deme
afedersin sana attığım çöpü bile vermem artık !!
yüüürrrüüüüü taş arabasııı şişkoooo
çokta lülümdesin kötükedihüso

Çok çalışman lazım , çok ... aklinialirimsmile
Benle kendini aynı kefeye koyman imkansız . kaydirigubbakcemile3
Kimseden çekmedim, şu hemcinslerimden çektiğim kadar.zemuszemus Alıştım,duyarsızlaştım artık.bayanssulusmile
Allah sana kolaylık versin,başarılar dilerim. aklinialirimsmile

Sanki herşey rüya gibiydi,sanki bir ara dalmışım uykuya ve bu güzel rüyayı görmüşüm ,uyanmışım ve hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum öyle sanki...
Eski günlerimi anımsıyorum,sen yoksun.Lise,geçen sene, güzel arkadaşlılar...sen yoksun.
Fakat biliyorum ki her ne kadar olmamış gibi olsa da birşeyler,sen hiç hayatıma girmemiş gibi olsan da ,vardın,o siteye dün bir kez daha girdiğim zaman anladım yine.Kızgınlıkla karışık bir heyecanımdan.
Ve ne göreyim?Daha birbirimizi yeni yeni tanımaya başlarken hakkımda yazdığın bir yorumun vardı.Onu bile silmişsin...Oysa ki içinde art niyet barındırmayan bir nottu işte...
Ne yapmak istedin bilemiyorum.Tamam aramızda birşey olmadı,öyle takıldık sonra sen kendince bir tercih yaptın.Ancak neden beni tanımamış gibi davranmak istiyorsun bilmiyorum.İkimiz biliyoruz,Allah biliyor neden değiştirmeye çalışıyorsun geçmişi?
Yazmıyorum da artık oraya biliyorsun çık dedin,çıktım tamamen hayatından.Zaten yokum işte,görüyorsun,herşeyi olduğu gibi bırakıp gittim kendi hayatını istediğin gibi şekillendiriyorsun ama bendeki şeyleri değiştirme.
Ne kadar karaktersiz,dengesizmişsin...Ne aptalmışım nasıl kanmışım sana.
İşte,herşey silindi gitti hafızamda.Ne sohbetlerimiz,ne o güzel anılar hiçbiri yok.Sadece belli belirsiz hayalin,diyorum ki kalbime ''yanılsama,tanımıyorsun O'nu...''ve artık yoksun...

"O" diye isimlendirdigim kişi: hayatınızda konusmak,söylemek isteyipte; kelimeleri yüzüne dökemediginiz herhangi biri olabilir.

Öyle birisi yok ki.
Neyi söylemek istersem direkt söylerim zaten, korkularım yok elhamdülillah

Sevgimizi dile getirelim bari..Onu da hep yüze karşı söylerim ama Paticim duygularımı anlıyor ama dilimizi daha çözemedi : )
Pati seni seviyorum kara burunlum..

eğer sen benim yaptığımı, benden önce yapmasaydın asla, umursamayacaktım. ama sen,benim kuyumu kazmak için,benim yapmayı ,asla düşünmediğim,şeyi yaptın.
evet ilk sendin bunu yapan. yoksa ben asla , umursamazdım.
ama şunu unutma,sen benim kuyumu kazmak için,onu yaptıysan,benim aptal gibi oturup,susacağımı asla bekleme!!!.
bu etkiye tepkiydi....sen o hareketi yapmasaydın,çokta tınnn,der ve asla yapmazdım.
sen yapabilirsin,ama ben yapanca,kötü kişi oluyorum öylemi.??
biraz,aynaya bak. ne yaptığını düşün.
ve şunu asla unutma ,ben susacak kadar, enayi değilim!!!.

şekerim ben senin gibi paranın nasıl kazanıldığını bilmeyen bir ev hanımı değilim. birsürü ödemelerimiz var,tüp bebe, ev kredisi vs vs vs
o yüzden de cok anlamsız bana tatilde nereye gidiyorsun diye sorman. sen gez anacım, her yere git benim gözüm yok,ayrıca böyle şeylerle hava atılmaz,atsan da ben almam zatiiiii

Back