• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

sana değil aşka aşıkmışım ve gerçekten aşkın da gözü körmüş.. neyse ki kendime geldim. herkes hakettiğini yaşasın demek sanırım sana en büyük kötülük olur.. hakettiğini yaşa! bir gün kalbin acıdığında,kaldramayacağını düşündüğünde 'Allah'ım nerede kime hata yaptım' dersin umarım ve o gün adım gelir aklına..

Çook uzun zamandır bir çocuk vardı.
Tabi ne sevgili ne tanıdık ne eş dost tanımam etmem bilmem kendisini.
Teknosada çalışıyordu bende bir şeyler almak için gitmiştim oraya.
Orda rastlamıştım ona bi kaç defa.
Tabi o zamanlar sevgilim vardı sadık bi sevgiliydim ben gözüm ondan başkasını görmediği için karşımdaki erkeğe dikkatli bakmazdım öyle incelemezdim de.. Ama o kişiye gözüm takıldı içerde dururken gelip yanıma benle ilgilendiği içindi belki de bilmiyorum ama gerçekten hoş bi çocuktu.
Aklıma o geldi şimdi. İsmini çok merak ediyorum..
Acaba ismi neydi?Yakın bi zamanda teknosaya gitmem lazım zaten :)
Senin ismini öğrenicem o zaman :))Tabi ordaysan :)
Nasıl deme boynuna astığınız o şeyden :)

ne snn drdn yaaaakötükedihüso
öldrdn verem ettn bni.alsanaalsanasmile
ddğini yaptm tamam da bu dersler nrdn çktı.:olmaz:
zatn herşy yolna grio diorm ya dersler bşlio ya sms bitio ya of ya of
bıktm bunldmm kafamçokkarıştı:gitme:
yetr incldiği yerdn kopsn artk beeee ne bu byle?Çok üzgünüm çoook
bi cvp ver öle drma saf saf ayh deli oldm yaaaa:oklava::oklava:

ben bugün seni izlemedim.
kutla beni,alkışla falan.
kendi rekorumu kırdım. 1 senedir her gün izlediğim sen'i bu akşam izlemedim.

yine de var olmanı seviyorum. hayatıma girmiş olmanı seviyorum.
bana burak'ı unuttturarak yaptığın iyiliği tahmin bile edemezsin, mezarda yaşıyordum ki sen yokken.
hem bana burak'tan ziyade çok güzel günler de yaşattın.birçok şey öğrettin, ne bileyim okuduğum kitaplarda sen var,filmlerde sen, mesleğimde sen,aşkta sen pek tabii..
senden nefret etmiyorum, etmeyeceğim de. çevremdeki herkes nefret etse de,bana zarar verdiğini düşünseler de fazla kıymetlisin benim için.
bir gün sonsuza dek seninle olmak isterdim.
mutlu ol...

neden bana bu kadar karmaşık duygular yaşatmak zorundasın??
neden ağlıyorum ki ne var yani şimdi??
ben senin tenine kokuna hasrettim bunca zaman..neden yok ettin ki benim çocuksu hevesimi??
inşallah bitirirsin o lanet okulunu..bu zamana kadar aklın nerdeydi gezip tozmasaydın adam olsaydın madem şimdi bu kadar önemli..
kırdın beni gökhan..aptallık ettim bu kadar feda ederek kendimi..naparsan yap istemiyorum seni
gelmek istemiyorum yanına görmek istemiyorum seni..git!!

daha sana gelmeme 45 gün var
ama ben şimdiden ne giyeceğimi kararlaştıyorum saçlarımı açsam mı toplasam mı diye heyecan yapıyorum
şimdiden sana elmalı kurabiyemi fındıklı kurabiyemi yapacağıma karar vermeye çalışıyorum
çok özledim seni çok
yaptığım bütün saçmalıklar bitti
her şey güzel olucak

Back