• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

senı anlamadıımı dusunsende ben senı cok ıı anlıyorum sevgılım,belkı sınrlyken evet sana anlatamıyo olabılırım dusunduklerımı ama ınan cok ıyı anlıyorum senı bebeımmm...
Deger verdıım tek ınsansın omrummm Şeniz

Kıskandım işte seni tamam mı hem de deli gibi. Seni çok seviyorum pislik. Pis pis sırıtma yürüüüüü. Aşkm kabardı bugünnn deli gibi seviyorum ulen deli gibi... Tatmadığım duyguyu tadıyorum bugün. Yanımda olsan var yaa........... Neyse:delphin:
:nazar::nazar::nazar:

mesaj atmışın eşyalarını göndercem diye.
ben onları nasıl alayım nasıl kabul edebilirim ki mafoldumben

zaten ne yana dönsem senin yüzün senin varlıgın :gitme:

kapatırken teli... kendine iyi bak diyişin haykırıyor kulaklarımda...
iyi bak sensiz kendime nasıl bakıcam mafoldumben

kızgın değilim sana kızgınlık olsa hemen geçerdi .ben sana kırgınım hiç yakıştıramadım nasıl yaptın ya nasıl ezersin beni nasıll kaç kuruşluk insanlarki onlar bana verdiğin sözü hiç düşünmeden es geçtn .içim acıyo nasıl soğuturum içimin acısını blmiyorum hayal kırıklığına uğrattın beni ,paramparça yaptın .hep susuyorum herşeyde bundada susarım sandın susmıycam bu sefer beni nasıl acıttıgını sende anlıycaksın bu konudaki hassasiyetimi bildiğin halde nasıl yaptın ya nasıll hala aklım almıyo hakkın yok buna seni bende lekelemeye hakkın yokk

bana demiştin "kararın kesın mı" ve cevabım "kesın" olmustu pişmanlık duycagım bişey yapmıcam demiştim...bi kalbe iki sevgi nasıl sıgar bılmıorum sana hıssettıgın asksa ona hissettiğim ne pekı..ama artık bı önemı yok onunlayım ve sen benden uzakta..ama bilmenı isterim ki kararımdan pişmanım ve senı çok çok çok özlüyorum..keske demek hiç istemezdim ama keşke zamanı geri alabilseydik....

Back