• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

öğle menüm
1 kabak 1 biber dolması (içleri çok kıymalıydı içinden cok az yedım)
soguk ayran corbası
2 ınce dılım kavun
engınar garnıtürü(engınarı kılcıklı oldugu ıcın onları yedım)

bugun benım dogum günüm aynı zamanda nişan yıldönümümüz eşim aksam yemeğe götüreyim seni dedi pizza istiyodun dedi
sanırım aksama menüm pizza olacak:18:

suda daha 500 ml oldu cogaltıcam ama

öğlen menün muhteşem
akşama pizza da ödülün olsun yanında ayran içiver yeter bol salata ile.
kola sakın içme canım :34:

verirsin canım yaa verilmeyecek hiçbir kilo yoktur :)

ne bıleyım canım 67-68 arası kıloya yapıstım kaldım uzun zamandır da:19:

farmasi canım tamam gazlı içecek içmeyim ama salata yerine belkı patates kızartma yerim dayanamam bılmıyom bakalım ama ıyı aklıma getrıdın ıksınıde kendımı engellemeye calıscam saol:34:

ne bıleyım canım 67-68 arası kıloya yapıstım kaldım uzun zamandır da:19:

farmasi canım tamam gazlı içecek içmeyim ama salata yerine belkı patates kızartma yerim dayanamam bılmıyom bakalım ama ıyı aklıma getrıdın ıksınıde kendımı engellemeye calıscam saol:34:

sen moral bozmadan diyete devam et. birde hareket yap en azından yüürüyüşş.ben yürüyüşün acayip faydasını gördüm :)

sen moral bozmadan diyete devam et. birde hareket yap en azından yüürüyüşş.ben yürüyüşün acayip faydasını gördüm :)

canım bılıyorum zamanında yürüyüşle bende cok kılo vermıstım ama sımdı yapamıyorum hergun aklımd ama olmuyo rvede kosu bandı var bana bakıyo 9-6 calısıyorum ve 14 aylık bı bebegım var eşimde vardıyalı calısıyor zaman bulamıyorum ınankı:50:

canım bılıyorum zamanında yürüyüşle bende cok kılo vermıstım ama sımdı yapamıyorum hergun aklımd ama olmuyo rvede kosu bandı var bana bakıyo 9-6 calısıyorum ve 14 aylık bı bebegım var eşimde vardıyalı calısıyor zaman bulamıyorum ınankı:50:

hmm işin zormuş aman olsun sen dıkkat edıyorsuun elinde sonunda verirsin. :)
ya kızlar bugün sappıttım ben canım hiçbirşey istemedi :(
Yediklerimi yazayım
12.00
2 dilim ekmek
1 küçük ızgara sosis
yarım diliim peynir
çay
15.00
1 magnum:33:
17.00
1 şeftali
1 elma
3 erik
:47: şimdi ne zaman ne yesem de dengelesem ya bunları.bugün böyle birşey oldu işte of sınav sonuçlarıda açıklandı stres yaptım:50:

Yediklerimi yazayım
12.00
2 dilim ekmek
1 küçük ızgara sosis
yarım diliim peynir
çay
15.00
17.00
1 şeftali
1 elma
3 erik
:47: şimdi ne zaman ne yesem de dengelesem ya bunları.bugün böyle birşey oldu işte of sınav sonuçlarıda açıklandı stres yaptım:50:

canım bazen olur öyle
1 tost yap ya da çorba tamamdır şimdi.

bugün öğleyin benim canım yemek yemek istemedi. ben de sadece 2 dilim beyaz ekmek ve de 4 tk tahin pekmez yedim.

ara: 1 kase kiraz

akşam yemeği
3 yk musakka( patates patlıcan kabaklı kıymalı)
4 yk nohutlu pilav
4-5 yk yoğurt
200 ml kayısı suyu

2 lokma tahin-pekmezli ekmek

10 gr fındıklı çikolata

Yediklerimi yazayım
12.00
2 dilim ekmek
1 küçük ızgara sosis
yarım diliim peynir
çay
15.00
17.00
1 şeftali
1 elma
3 erik

canım maşallah sana senın bu yazdıkalrını okuyan en az 18-20 yasında der baya olgunsun yasını yazdıgında cok sasırmıstım benım yegenımle yasıtsın o da sbs ye gırdı lıseye baslıycak ıns hayırlı sonuclar alırsın :34:

birde sen önceden 70-79 topıgındeydın bızım topıkte demi öyle hatırlıyorum

günaydın

moralim gene bozuk 68 i geçmişim gene off bı asagı bı yukarı ama hep 67-68 yanı ben bu stresten cıkamıyorum rahat bıraksamda kendımı farkınd aolmadan kasıyorum.olmuyyooooo:14::14::14:

kahvaltım

1.5 sigara böreği
1 kk kadar katmer
2 kk kadar lavaş ekmeği
1 minik boy haşlanmış patates
1 kk peynir
1 çk bal
1 ceviz
domates,yeşil biber
200 ml çay

canım maşallah sana senın bu yazdıkalrını okuyan en az 18-20 yasında der baya olgunsun yasını yazdıgında cok sasırmıstım benım yegenımle yasıtsın o da sbs ye gırdı lıseye baslıycak ıns hayırlı sonuclar alırsın :34:

birde sen önceden 70-79 topıgındeydın bızım topıkte demi öyle hatırlıyorum

günaydın

moralim gene bozuk 68 i geçmişim gene off bı asagı bı yukarı ama hep 67-68 yanı ben bu stresten cıkamıyorum rahat bıraksamda kendımı farkınd aolmadan kasıyorum.olmuyyooooo:14::14::14:

canım benim stres yapma ne olur :38:

Back