Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

öğle yemeğim 3 kaşık ıspanak
5çatal makarna
5kaşık salata
1 dilim karpuz ama taştım sanki ya ya üstelik kahvaltıda yapmamıştım yemeğe kadar hiç bişi yememiştim çay bile içmedim

çok güzel yanında bir de yoğurt olsaymış keşke

canım vardıda almadım cok gelır dıye aksam yerım dedım onu da ama az once kötü bi kaçamak yaptım yaa yeşilcay ıcerken bi ısırık cıkolata alayım dedım canım tatlı ıstedı genelde tok karnına ve bısey ıcerken ıster zaten30 gr cıkolata gıttı mıdeye baska ara öğün yapmayım diyom dayanabılırsem tabı kıraz yıycektım 4 gıbı

kızlaar iştahım aşırı açık

sabah:
ılık su
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
yağsız peynir 1 dilim

öğlen
3 küçük sosis ızgara
bir dilim yağsız peynir
domates-salatalık

akşama da mı sosis yesem,yoksa nestle nesfit mi yesem meyvelisinden? onların karbonhidrat değeri çok yüksek aslında..

akşam karbonhidrat tüketmiyim diye ara öğün 3 yk yoğurda bir avuç nestle nesfit koydum,tarçın ekledim.ama bitiremedim tadı da çok kötü oldu ıyy

öğleden önceki ara öğünlerim

ara: 10 adet dut kurusu
ara. 1 küçük kare antep fıstıklı çikolata ( 3.5- 4 gr)

öğlen menüm

3 yk yumurtalı hindi salam
4 yk makarna
4 yk yoğurt
domates salatalık yeşil biber
1 tutam maydanoz
2-3 dilim karpuz

Son düzenleme:
öğle yemeğim 3 kaşık ıspanak
5çatal makarna
5kaşık salata
1 dilim karpuz ama taştım sanki ya ya üstelik kahvaltıda yapmamıştım yemeğe kadar hiç bişi yememiştim çay bile içmedim

afiyet olsun canım çok güzel

ikinci ara öğünümü yaptım..
milkanın yumuşak çikolataları var ya içi kuru üzümlü minik minik.
80 gramlıktı,içinden olsun olsun 6 tane aldım..25 gramı zaten 100 kalori of kaç kalori aldım hesaplamadım ama moralim bozuldu

2 yumurta mı bence tek yumurta ama yanında domates salatalık biber zeytin kuru kayısı ceviz olsa daha dengeli ve daha faydalı olurdu umarım aşağı yukarı tek tip beslenmekten çok azar azar ama çeşitli yemek daha iyi faydalı olacaktır canım.
salata malzemeleri tarzı şeyler hem vitamin mineral deposu hem de çabuk tokluk hissi veren şeyler canım ve de tabiki daha az kalorili

akşama bence güzel bir sebze yemeği ve yanında 1 su bardağı kadar yoğurt 1 dilim ekmek
ya da 1 kase çorba 1 dilim ekmek yoğurt yersen daha sağlıklı olur

Son düzenleme:

yarın sabah taşınıyoruz tencereler falan herşey kutularda sebze olarak hiçbişi yok..sadece meyve mi yesem

ama abla ara öğün de karbonhidrat ağırlıklı olsun nesfit yedim bi avuç :/
bir dilim kepek ekmeğini mi ikiye bölüp yapsam iyi olur

canım doyarsan elbetteki olur mesela ben sabah tostumu öyle yaptım.
yanına bol su içersin ya da meyve yersin sonrasında olur biter
ayrannnnnnnnnnnnnnnnn ayran iç yanına en iyisi kalsiyum yağ yaktırır nasılsa

Son düzenleme:
1dilim kepek ekmek
3 çay kaşığı tahin -pekmez

Öğlen yemeğimi yazayım
-2 el kadar ızgara tavuk
-1 tatlı kaşığı havuç-kabak-kırmızıbiberden yapılan bir tür salata
-1 kase yoğurt
-2 dilim tam buğday ekmeği
-domates
-salatalık

Ara:
1 pk diet bisküvi
1 bardak sür ( )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…