Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

kilo çizelgesi hazırladım fakat çizelgede bu format yanlış mesajı geliyor.bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

inşallah canım gel beraber burada başaralım buna ne dersin?

malesef o günden beri hiçbir değişim olmadı.çünkü hiçbir şey yapmadım...her ay söz verip uygulamamaktan bıktım..moralim çok kötü.metabolizmam çok ağır.beni motive edecek birşey yok ...kilo çizelgesini de kullanamadım..bu kadar zor olmamalı.yarın akrabaların yanına gidiyoruz.dönünce nasip olursa ramazan ...ben ne zaman zayıflayacağım..10 yıldır hep diyet yapıp 2.gün bıraktığım için artık kendime olan inancımı kaybettim...2 yıldır kıyafet bile almıyorum..ne yapıcam bilemiyorum..

canım kilo çizelgesi kolay iş dert etme gerekirse ben hazırlayıveririm.
önemli olan sen kendine olan güvenini kaybetme asıl bence sorun bu aşılır canım yeter ki iste ve isteğinin arkasında özveriyle dur

bende yediklerimi yazayım,uyanınca elma sirkeli su,kahvaltı da klasik şeyler,ara 1 gofret,ara 1 dilim kek.öğle 1 kase cacık 1.5 lt su ve sonrasında hiçbir şey yemedim...

canım ben hepsini çok beğendim doğrusu öğlen yemeğinde et süt tahıl sebze dengesi mükemmel salatadan 2-3 yk yeseydin önemli olan içerisinde yağ tuz ya da değişik sos oranları yoksa salatanın yapıldığı malzemeler çok güzel ve de yararlı
ara öğünde harika üzeri canım

bende yediklerimi yazayım,uyanınca elma sirkeli su,kahvaltı da klasik şeyler,ara 1 gofret,ara 1 dilim kek.öğle 1 kase cacık 1.5 lt su ve sonrasında hiçbir şey yemedim...
canım klasik şeyler dediğin kahvaltını açık açık ölçüleriyle yazarsan iyi olur.
gofret kek karbonhidrat yükü özelikkle kilo verme sürecinde olan biri için ama neyseki miktarları abartı değil.
öğleni beğenmedim cacığın yanına güzel bir 5-6 yk sebze yemeği 1 dilim kepek ekmek olsaymış süper olurmuş
kilo veremezsin böyle aksine sabit kalır ya da kilo alırsın
ayrıca anlık kilo kaybı olsa bile su ve kastan gider asla yağdan gitmez canım Allah korusun sağlığından olursun

dün akşam üzeri 3 adet büyük sigara böreği yağsız biraz puro gibiydiler
200 ml çay

akşam menüm

3-4 kk tavuk ciğeri
1 yk makarna
domates salatalık

misafirliğe gittiğimiz yerde
100 ml çay

akşam 1 ekler pasta yedim

dün iş cıkısı yolda gıderken 10 tane kıraz 2 diyet bisküvi yedim

eve gıdınce 1 kase corba ıctım 2-3 lokma ekmekle

yemegı yaptım ama baya gec oldu saat 8 :15 te yıyebıldım corbada tıkamıstı o yüzden 3 yk sarımsaklı yogurtlu közleme patlıcan üstüne 2 kasık kıymalı sos(aslında ismi ali nazik ama ben böyle yazmak ıstedım)

toplamda suyum 2.5 lt yi gectı

sabah

kasarlı tost ceyrek ekmek vardır
domates salatalık
2 ceviz
1 tk bal

iş gelince şekersiz cay

sabah tartıldım.67.9 cıktım tuvalete cıkmamıstım ama gene 66 yı goremıycem sanırım cts 67.5 tum pazar aksamı gec yedıgımız yemekten ötürü pzt 68.3 cıktım ve sımdı sonuc buu

sanırım yedıklerımı bıraz daha azaltmam lazım yürüyüş yapamadıgım ıcın ama bu da cok zor gelıyo

Günaydın kızlar dün tayinimizin istanbula çıktığını öğrendim üzüntüden dün öğleden buyana hiçbişi yemedim sadece ağladım sabah tartıldım 1 kilo eksik çıktım

dün ve bugün yediklerinin hepsi de bence 10 üzerinden 10 numara canım
üzülme ay şu anda büyüyen fazda o zamanlarda da vücutlarımız su tutuyor ya da yediklerimiz 2 kat etkili oluyor.
ay dünyamızı olduğu gibi bizleri de etkiliyor . bir arkadaş sayesinde bunu öğrendim

Günaydın kızlar dün tayinimizin istanbula çıktığını öğrendim üzüntüden dün öğleden buyana hiçbişi yemedim sadece ağladım sabah tartıldım 1 kilo eksik çıktım

günaydın canım istanbulu tercih etmemiş miydiniz ? nasıl oldu da çıktı.
istek dışı mı çıktı ?

kahvaltı

1 dilim kepek ekmek
4 kk kadar tavuk ciğeri
2 tk tahin- pekmez
1 dilim yaprak kaşar (25 gr)
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
200 ml şekersiz çay

umarım senin dediğin gibidir canım yaa

bend eyemege cıkmadan yarım saat önce 3 badem 2 fındık
öğle yemeğim
şehriye corba
1.5 tavuk pirzola
brüksel lahanası az zeytınyaglı yogurt soslu

bend eyemege cıkmadan yarım saat önce 3 badem 2 fındık
öğle yemeğim
şehriye corba
1.5 tavuk pirzola
brüksel lahanası az zeytınyaglı yogurt soslu

arzu çok başarılı bir öğle yemeği menüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…