bu konuda yorum yapmayı artık uygun bulmuyorum bitanem.
ben o defteri kapattım.
ama şikayet eden benim ,benim mesajlarımla dalga geçmelerine göz yummadım onun için ceza aldılar ama ne zamana kadar olduğunu bilmem mümkün değil zaten
canım benım ya cevap verme zaten sacede bil. asla ben normal haytaımda bıle öleceğimi bilsem hakkımı savunurum müdürüme dava acmış biriyım ben yane her zmana hak aranmalı ve ceza veridirilmeli bunu savunurum
canım hepimiz insanız sonuçta motivasyon yüksekliği de düşüklüğü de gayet insani duygular hepimiz yaşıyoruz zaman zaman elbette. önemli olan kişilerin birbirine şurada sırf allah rızası için sanal bir ortamda bile olsa güzel şeylere vesile olabilmesi adına biraraya gelebilmek öyle değil mi ?
kilon çok güzel vermek istediğin de 4-5 kilo eminim sağlıkla verirsin başarılar diliyorum
Teşekkürler canım inşallah veririm ve ben de senin gibi ömür boyu koruma programına girerim. Aynen dediğin gibi burada insanlar karsılıksız birbirlerine yardım ediyor, Allah herkesten razı olsun ve gönüllerine göre versin..
farmasi ben kimin haklı olduğuna karar veremem. konuyuda bilmiyorum. yani site kurallarını filan bilmiyorum. siteyide çok dolaşacak fırsatım olmadı. sadece 1 kişiye karşı 6 kişi ceza almış garip geldi. demekki sitenin kendine göre kuralları var onlar uygulanmış. evet haklı sende olabilirsin. bana sadece topikten ayrıldın ve 6 kişiyi şikayet ettin ceza aldılar buna neden gereksinim duydun onu merak ettim. yoksa kimseyi haklı görecek durumda değilim.
sanırım sende kendinle alay edildiğini görüp şikayet etme gereksinimi duydun
o zaman dedikodu yapılmasın konuda açılmasın sende kendine dikkat et hadi sağlıcakla kal
farmasıcım ben bı alet almak ıstıyorum eve ama karar veremedım yurume bandı mı yoksa eliptik bisiklet mi alsam sence
ben şöyle yapmayı düşünüyorum canım kendim gün sonunda ya da ertesi gün bir günün tam listesini günahı ve sevabıyla yazmayı .
sence nasıl ? bölük pörçük yazmadan tüm listeyi bütün şekliyle gösterebilmek adına
yaz canım yaz yorumlarım ama profesyonel elden çıkmadığını da aklında tutmanı isterim
sabah: 1dlm peynir, 1 domates,salatalık,biber,2 tatlı kaş.bal,2 zeytin
ara 1 bardak süt
öğle 1 kase tarhana çorba,yoğurt,salata
ikindi misafirim vardı 1 dilim ıslak kek
akşamda ızgara köfte ve salata yiyecem
keke dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?