Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun topiğin. kilolarında vermişsin tebrikler. ayrılmış 60-69 topiğinden. böylesi daha iyi olmuş senin içinde. fakat bişeyi merak ediyorum topikten ayrıldığın halde neden ordaki insanları şikayet ettin ceza almalarına sebep oldun onu merak ediyorum. ben onlar haklı veya sen haklısın demiyorum sizin aranızda olan bişey sadece merak ettiğim 6 kişinin ceza almasına neden sebep oldun. büyüklük sende kalsaydı keşke. senin yaşında onlardan epeyce büyük keşke yapmasaymışsın hoş olmamış. 1. takımda sorun yaşamış ayrılmışsın 60-69 topiğine geçmişsin ordada sorun yaşadın ama senin için böylesi daha iyi oldu sorunsuz stressiz yazarsın kendi topiğnde. başarılar hayat boyu.
topiğin hayırlı olsun diyerek giderim kendine iyi bak benim pek zayıflama derdim yok şuanda ama ilerde ne olur bilemem. bebek bekliyoruz o yüzden şimdilik düşünmüyorum ama doğumdan sonra ne olur zaman ne gösterrir bakarız
bu arada protein değil kalsiyum du kilo vermeyi kolaylaştıran, aklımda beş karış havada
ben farkettim ki peynir dışında süt, yoğurt tüketimim sıfır, bol bol yiyim bari:44:
peki bakliyat konusunda ne düşünüyorsun canım, kuru fasulye nohut tükettin mi?
hoşbulduuuuk farmasicim negüzel yapmışsında kendi konunu açmışsın canım yaa bende bugün sağlıklı beslenme olayına tekrar başladım artık daha sıkı yapıcam kardeşimin düğününe 40 gün kaldı zayıflamam lazım yaniiiiii artık burdayım kızzzz neler oldu topikte özelden yazsana merak ettim ama belliydi zaten orası çok karışmıştı en son bende aboneliğimi iptal etmiştim ortam bana göre değildi artık neyse hayırlısı bak burası daha güzel olucak inşallah!hoşgeldin kadim dostummmmm mavlicimmmmmmmmmmmmm nasılsın ?
hoşbulduuuuk farmasicim negüzel yapmışsında kendi konunu açmışsın canım yaa bende bugün sağlıklı beslenme olayına tekrar başladım artık daha sıkı yapıcam kardeşimin düğününe 40 gün kaldı zayıflamam lazım yaniiiiii artık burdayım kızzzz neler oldu topikte özelden yazsana merak ettim ama belliydi zaten orası çok karışmıştı en son bende aboneliğimi iptal etmiştim ortam bana göre değildi artık neyse hayırlısı bak burası daha güzel olucak inşallah!
hayırlolsun cnm topiğin...
ben dunden itibaren basladım kalorı hesabına aslında kacamak 2 haftasdır hiç yapmıyorum ama mesla dun 1200 kalorı falan aldım.
kahvvaltım sırkelı su +1 bardak normal su
1k peynır 1 yumurta 1 kıvı 1portakal bıraz maydonoz bir lokma bal nasıl cnm toplam 400 kalorı oldu
canım hayırlı olsun topic in korkmuştum tamamen ayrılırsın diye takip edicem ben de burayı fazlalıklarımdan kurtulucam:82:
ayy ne hoş yaa ailemizin diyetisyeni gibi oldu bu, tüm gün yediklerimizi burdan yazıp seni bayarmışız
şaka bi yana diyetisyen değilim elbet demişin ama ben zaten diyetisyenlerin de çok farklı bişeyler bildiklerini düşünmüyorum, sadece sağlık açısından bi problem varsa o zaman çok gerekli uzman yardımı diye düşünüyorum
neyse hergün toplam 6 öğün yazıcam, kurtuluşun yok
tebrik ederim seni canıgonulden ne de guzel kilo vermissin. Genelde insanlar dogum kilolarını aldıktan sonra zor toparlıyorlar, bi yerden sonra veremeyince kendilerini bırakıyorlar ama sen buyuk bir azim gostermissin. 2 cocuk annesisin bir de masallah diyorum.
Bende dogum kilosu derdi de yok, bekarım. Ama ogrencilik yıllarından alısmıslık aksam atıstırmaları yuzunden 60 a dayamıstım, sürekli 3,4 kilo verip tekrar alıyordum. 59.5 kilo ile 25 ocakta dikkat etmeye basladım. Şimdi 52.5 kiloyum. Hedefim 48 olmak. Boyum kısa cunku. Motivasyonum donem donem gidiyor. Su ara da o donemdeyim maalesef (( Sizin oykunuzu okuyarak biraz olsun motive olmayı basardım sanırım, tesekkurler.
kahvaltı kötü değil ama zeytin domates salatalık ceviz badem fındık( tabi 1-2 adet olmak kaydıyla) gibi yiyeceklere de menünde yer vermeni tavsiye ederim
ara öğünde alıcam cnm kuru yemişmi olmazmı ki
canım diğer topicteki 6 kişi ceza almış duydunmu... 8 nisan akadar