• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

sabah

500 ml ılık su

kahvaltım
1 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin- pekmez
1 kk beyaz peynir
250 ml çay

ara : 200 ml su
200 ml sade süt
5 adet limonlu - kepekli bisküvi

öğlen menüm
1 tost ( 2 dilim beyaz ekmek, 1 dilim kaşar peynirli ketçaplı)
1 küçük domates
350 ml ayran

ara: 200 ml su
1 kase kazandibi

ara: 500 ml su
ara. 2 küçük kare antep fıstıklı çikolata
ara: 1 /2 fincan kabak çekirdeği

ara: 1 elma
ara: 1 kk elmalı kurabiye

akşam menüm
2 yk bakla
3 yk pirinç pilavı
3 köfte ( köftelerin tanesi 1 kk büyüklüğünde)
3 yk yoğurt
100 ml şeftali suyu
domates, soğan

ara: 1 tk kazandibi
4 tk profiterol
500 ml su

Afiyet olsun.....

günaydın kızlar.
farmasi evet şuan regliyim o yüzden canım tatlı çekip duruyor..:37:
dünkü menüm çok karışık onun için yazmıyıycam,annemlerdeydim malum karıştı, ama genede çok çok yamedim ama çeşit çok oldu..
:78:

Merhabalar,,,
sabah(8:30)

1 kase meyveli müslinin içine 1 tane incir+1 tane kayısı dıoğrayıp tarçınla yedim....

Ara(11:00)
1tk krem peynir
2 grissni
1 küççük yerli muz....

neyse yazyım bari içime sinmedi..:9:
18 04 2011
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
yarım kk lor
1 tatlı kaşığı bal
2 zeytin
ara
1 dilim ekmek
az lor
reçel 1 kaşık
öğlen
2 elim kadar lavaş ekmeği
1 köfte
3 kaşık ot kavurması yımırtalı
az peynir ve çay
ara
5 adet sarma
2 kurabiye
1 lokum
1 mıncık börek
akşam
3 adet sulu köfte
4 adfet sarma
1 dilim ekmek
cacık 1 kase
ara
3 lokum
çok karışık deelmii.?:37:

Tebrikler canim.Ben2 yil once 81 kiloydum,simdi 60 kiloyum,ama daha da vermeyi dusunuyorum:16:

tebrik ediyorum canım, maşallah nasıl başardın

18 04 2011
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
yarım kk lor
1 tatlı kaşığı bal
2 zeytin
ara
1 dilim ekmek
az lor
reçel 1 kaşık
öğlen
1 köfte
az peynir ve çay
ara
5 adet sarma
2 kurabiye
1 lokum
1 mıncık börek
akşam
3 adet sulu köfte
4 adfet sarma
1 dilim ekmek
cacık 1 kase
ara
3 lokum

yook canım çok karışık değil, malum anneler her zaman çocuklarını beslemeye çalışıyorlar yaşımız kaç olursa olsun, bence gayet ölçülü

Merhabalar,,,

1 kase meyveli müslinin içine 1 tane incir+1 tane kayısı dıoğrayıp tarçınla yedim....

1tk krem peynir
2 grissni
1 küççük yerli muz....

çok güzel canımm afiyet olsun

ve aleyküm selam
canım sen spor yapıyordun değil mi ? kas yapmışsındır ya da regl öncesidir. bir de buggün yani ayın 18 ine kadar kilo almaya müsaittik.
ben kendim de bazen artıda oluyorum ama vücudum sıkı giysilerimden de biliyorum panik yok sıkıntı yok yani. sorun değil canım önemli olan tartıda neyin gösterdiği değil aynaya baktığımda nasıl göründüğümüz ve de sıkı fit hissedip hissetmediğimiz.sen yediklerine ve sporuna dikkat et o gider.:34:

evet canım spor yapıyorum ama 4-5 gündür:61: bırakmıcam sporu, reglim taze bitti farmasicim yaa, ama olsun yola devam çok istikrarlı gördüm kendimi bu sefer:27:

bi süre tartılmıcam, 5 kilo verdim ama kendimi 10 kg vermiş gibi rahat hissediyorum gerçekten:61:

nasıl olsa veririm bu azmime devam edersem diye düşünüyorum, tadımlık, bakımlık ta yapmıycam bi süre:59:

sabah
500ml su
1 dilim çavdar ekmeği
fındık kadar tereyağ ve bal
1 zeytin
domates salatalık maydanoz tere
2 közlenmiş biber
çay
ara
1 kivi

öğlen
2 tane mantarlı biftek
marul salatası
1 dilim çavdar ekmeği
ara
3 top dondurma
akşam
8 yk taze fasulye
salata 1 dilim çavdar ekmeği

ara da meyveli yoğurt yemeyi düşünüyorum
bugunde böyle geçti 4 gun oldu zayıfladımmı merak ediyorum tartımız bozuldu tartılamıyorum

menün çok güzel canım, 1-2 kilo gitmiş olabilir, ilk bi kaç kilo çabuk gidiyor çünkü

18 04 2011
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
yarım kk lor
1 tatlı kaşığı bal
2 zeytin
ara
1 dilim ekmek
az lor
reçel 1 kaşık
öğlen
1 köfte
az peynir ve çay
ara
5 adet sarma
2 kurabiye
1 lokum
1 mıncık börek
akşam
3 adet sulu köfte
4 adfet sarma
1 dilim ekmek
cacık 1 kase
ara
3 lokum

Canım bu muyudu???Ben de börekler tatlıları götürdün sandım gayet normal bence bak şimdi ben 2. aramı yazıcam::60::60::60::60::60:

Öğle yemeği yapmadım bugün kuafördeydim ancak çıktım maaesef öfff beeee:60::60::60::60:

2. aram:

2 kaşık yoğurdun içine 2 kaşık karışık meyveli müsli
1 kuru incir
1 kupa 5i 1 yerde
1küçücük kare bitter çikolata
1 tane grissini yaaaaa benimki acayip karışık hemideeee

Akşam

kızlar 2 tane lahmacun yemeyi planlıyorum çok mu
ve 1 kepçe yoğurt çorbası+salata nasıl?

herkese merhaba

bugünkü menüm

sabah 1 kase meyveli müsli, süt

ara 1 elma

öğlen 1 tahta kaşık pilav,
1 tahta kaşık susuz etli nohut
1 kase yoğurt

ara 1 fincan şekersiz az kremalı nescafe
1 portakal

akşamda 2 kepçe kadar az yağlı bezelye, yoğurt ve yağsız salata yiyip leslimle buluşucam:37:

bugünde okulda arkadaşlar çok kilo verdiğimi, giydiklerimin çok yakıştığını filan söylediler, moral mi veriyolar gerçek mi bilmiyorum ama çok fena gaza geldim kimse tutamaz beni:27:

evet canım spor yapıyorum ama 4-5 gündür:61: bırakmıcam sporu, reglim taze bitti farmasicim yaa, ama olsun yola devam çok istikrarlı gördüm kendimi bu sefer:27:

bi süre tartılmıcam, 5 kilo verdim ama kendimi 10 kg vermiş gibi rahat hissediyorum gerçekten:61:

nasıl olsa veririm bu azmime devam edersem diye düşünüyorum, tadımlık, bakımlık ta yapmıycam bi süre:59:

Evet canım bak bu 5 kiloyu verinceye kadar 1,5 ay geçti ama almak istesek 2 haftada alırız.Azimli olup pes etmemek lazım sakın.Zaten en zor olanı başarp karar verdik ve başladık.Ben başladığımda ilk 1. hafta çok zordu cidden boğazımı tutamıyordum mesela ama şimdi öle değil.kendimi sınırlayabiliyorum...:40::40::40::40:

Canım bu muyudu???Ben de börekler tatlıları götürdün sandım gayet normal bence bak şimdi ben 2. aramı yazıcam::60::60::60::60::60:

Öğle yemeği yapmadım bugün kuafördeydim ancak çıktım maaesef öfff beeee:60::60::60::60:

2. aram:

1 kuru incir
1 kupa 5i 1 yerde

Akşam

oh oh kuaförlerde acıkmaz kadınlar, bayılırız hepimiz:27:

canım 2 tane lahmacun 500 kalori şimdi baktım:18:
ne kadar doğru bilmiyorum ama sen bilirsin
sen onu 1 tane ye bence

oh oh kuaförlerde acıkmaz kadınlar, bayılırız hepimiz:27:

canım 2 tane lahmacun 500 kalori şimdi baktım:18:
ne kadar doğru bilmiyorum ama sen bilirsin
sen onu 1 tane ye bence

Ciddi misin öfff ya yine hayallerim suya düştü :60::60::60::60:Tamam tatlım aynen öle yapim ben

herkese merhaba

bugünkü menüm

ara 1 elma

1 kase yoğurt

1 portakal

akşamda 2 kepçe kadar az yağlı bezelye, yoğurt ve yağsız salata yiyip leslimle buluşucam:37:

bugünde okulda arkadaşlar çok kilo verdiğimi, giydiklerimin çok yakıştığını filan söylediler, moral mi veriyolar gerçek mi bilmiyorum ama çok fena gaza geldim kimse tutamaz beni:27:

Menün çok ölçülü,hiçbir fazlalık yok valla çok güzel....Bu arada senin adına sevindim....Başkalarının söyledikleri insanı dahada gaza getiriyo valla

Afiyet olsun.....
teşekkürler canım:16:
Merhabalar,,,

1tk krem peynir
2 grissni
1 küççük yerli muz....
çok güzel afiyet olsun canım:16:
18 04 2011
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
yarım kk lor
1 tatlı kaşığı bal
2 zeytin
ara
1 dilim ekmek
az lor
reçel 1 kaşık
öğlen
1 köfte
az peynir ve çay
ara
5 adet sarma
2 kurabiye
1 lokum
1 mıncık börek
akşam
3 adet sulu köfte
4 adfet sarma
1 dilim ekmek
cacık 1 kase
ara
3 lokum
ilahi bu listenin neresi yazılmayacak nitelikte ya bence harika afiyet olsun...:9::16:
Tebrikler canim.Ben2 yil once 81 kiloydum,simdi 60 kiloyum,ama daha da vermeyi dusunuyorum:16:
harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :nazar::nazar::nazar::nazar: herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle...:16:

2. aram:

1 kuru incir
1 kupa 5i 1 yerde

Akşam

çok güzel
sadece akşam lahmacunu 1 hatta yarım yesen bol ayran ve de salata yesen bence daha iyi edersin canım:34:

herkese merhaba

bugünkü menüm

ara 1 elma

1 kase yoğurt

1 portakal

maşallah barekellah allahım nazarlardan korusun.
bence şaka yapmazlar kimse hele bu konuda gerçekten gözle farkedilir birşeyler görmediyse iltifatta bulunmaz:nazar::nazar::nazar::16:

Evet canım bak bu 5 kiloyu verinceye kadar 1,5 ay geçti ama almak istesek 2 haftada alırız.Azimli olup pes etmemek lazım sakın.Zaten en zor olanı başarp karar verdik ve başladık.Ben başladığımda ilk 1. hafta çok zordu cidden boğazımı tutamıyordum mesela ama şimdi öle değil.kendimi sınırlayabiliyorum...:40::40::40::40:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
devamı sağlıkla gelir inşallah :10::10::10::16:

Ciddi misin öfff ya yine hayallerim suya düştü :60::60::60::60:Tamam tatlım aynen öle yapim ben

off canım sen benim hayallerimi bi bilsen, en çok kızarmış köfte patates istiyom:59:
ammaaaa bi zayıflayım ayda bir az olmak koşuluyla salatayla öğlen yemeğinde yerim diye hesaplıyorum

sonuçta ömrümüzün sonuna kadar mahrum kalacak değiliz ya, tek fark bu sefer ölçülü yiyecez inşallah:61:

Menün çok ölçülü,hiçbir fazlalık yok valla çok güzel....Bu arada senin adına sevindim....Başkalarının söyledikleri insanı dahada gaza getiriyo valla

sağol canım beğenmene çok sevindim:16:

maşallah barekellah allahım nazarlardan korusun.
bence şaka yapmazlar kimse hele bu konuda gerçekten gözle farkedilir birşeyler görmediyse iltifatta bulunmaz:nazar::nazar::nazar::16:

sağol canım umarım öyledir, biraz daha vereyim inşallah çok mutlu olucam:16:

sağol canım beğenmene çok sevindim:16:

sağol canım umarım öyledir, biraz daha vereyim inşallah çok mutlu olucam:16:

inşallah canım.sen zamana yayarsan bu işi hem de ne kilolar verirsin inan bana yeterki acele etme. sabırla azimle yağlar gidecek inşallah.....:16:

menün çok güzel canım, 1-2 kilo gitmiş olabilir, ilk bi kaç kilo çabuk gidiyor çünkü[/QUOTE]

inşallah vermişimdir önce 58 olsam süper olur hamile kalmadan önce 58 dim kıyafetlerime girmek istiyorum daha sonrası yavaş gitsede olur:8:

Farmasi ve Yaya Akşamı da yedim ammaaa

Arkadaş haşhaşlı çörek getirmiş,,,,,

1 tane küçük onsan yedim
1 kepçe nohutlu yooort çorbası
1 tane lahmacun ve salata yedim...:16::16::16::16::16::95::95:Neyse 50 dakika yürüycem+30 dakika da spor aletleri falan derken eritirim...Ama sizlere söz yarından itibaren haftaya pazartesiye kadar uygunsuz bişi yemek yok kesinlikleeee söz veriyorum...

Farmasi ve Yaya Akşamı da yedim ammaaa

Arkadaş haşhaşlı çörek getirmiş,,,,,

1 tane küçük onsan yedim
1 kepçe nohutlu yooort çorbası
1 tane lahmacun ve salata yedim...:16::16::16::16::16::95::95:Neyse 50 dakika yürüycem+30 dakika da spor aletleri falan derken eritirim...Ama sizlere söz yarından itibaren haftaya pazartesiye kadar uygunsuz bişi yemek yok kesinlikleeee söz veriyorum...

neyse canım spor yapacakmışsın gider o kaloriler:34:
lahmacun ne kaloriliymiş öyle yaa, bilmiyodum, bakınca şaşırdım:53:

tam kilo bekçisi gibi olduk valla:27: insan huzursuz oluyor dimi burda paylaşacağı için:27:

menün çok güzel canım, 1-2 kilo gitmiş olabilir, ilk bi kaç kilo çabuk gidiyor çünkü

inşallah vermişimdir önce 58 olsam süper olur hamile kalmadan önce 58 dim kıyafetlerime girmek istiyorum daha sonrası yavaş gitsede olur:8:[/QUOTE]

ah o hamilelik kiloları yok mu öfff yapışır kalır, insan hamileyken homini gırtlak yiyo doğum yapınca ben naptım diyor, yani en azından ben öyle diyorum:27:

neyse canım çok abes kilo almamışsın gerçi yaparsın kolayca:16:

inşallah canım.sen zamana yayarsan bu işi hem de ne kilolar verirsin inan bana yeterki acele etme. sabırla azimle yağlar gidecek inşallah.....:16:

yok canım ilk defa telaşsız ve rahatım, doğru yaptığımı biliyorum, sayende tabi tatlım:16:
aceleyle verilmiş kilolarım kdv siyle hep geri döndüğü için şu an böyle bi telaş içine girmedim, öğrendim sanırım sonunda...nihayet:69:

farmasicim na buyun? :52: vallaha senin buraya yazdıkların benim öğütlerim inan sayende kendimi kontrol ediyorum artık haftada 500 gr garanti ama spor yapamadım bu hafata sadece bisiklet 15 dk falan ama ev işlerini artırdım birde meyve yemeyi alışkanlık edindim diyebilirim sabah sen,n yaptığın gibi 3 adet ceviz kuru kayısı bunları eksik etmiyorum 1.5 yasında oğluşumda ceviz yiyor hergün 2 tane yaa teyzesi sayende hadi çok öptüm arada uğrarım böyle tekrar teşekkürler

sabah
2 dilim ekmek
1,5 kk köy peyniri
1 tatlı kaşığı krem peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal
1 yımırta
domates salatalık
ara
2 kare milka çukularta (minik kare)
1 elma1.5 avuç leblebi
ara