• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

biri bana farmasi kalk da işlerinin başına geç desin lütfen:9::9:

kızlar kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere şimdi pc başından ayrılmalıyım.:16:

OOOoooooooo maşallah canım ya çok sevindim senin adına süpersin vallaaaa:92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::74::74::74:
ayyyy :17: çok sağolun kızlar hepberaber incelicez inşallah:16:

Sabah(8:00)
1 kupa 5i 1 yerde
1 kuru incir
500 ml su

kahvaltı(10:00)
1,5 dilim kepek ekmeği
3 bardak şekersiz çay
2 çatal peynir
1 zeytin
3 badem
3 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1 tane s,gara böreği
domates(yeşillik bitmiş yiyemedim maalesef):41::41::41::41::41::41:

Ya bide ben çoklu alıntı yapmayı bilmiyom nasıl oluyo,,,,,eminim okurken gülüyosunuzdur bir türlü çözwemedim:1::1::1::1::1:
niye gülelim canım bizde sorarak öğrendik doğduğumuzda topicte çoklu alıntı yapmayı bilmiyoduk ya:60::60::60: arkadaşlar çok iyi tarif etmiş artık sende çoklu çoklu cevap verirsin:36:

aynen canım benimde yemek, temizlik, okul işleri, cart curt çok işim var çoooooook:63: kolay gelsin tatlım:16:

afiyet olsun canım benim bu topalak aşı un, kıyma, tuzla yoğrulan bizim yuvarlama dediğimiz mi acep:44:

ye canım 1 dene oda ödülün olsun:34:

oy oy oy maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar::64::64::64::65::65::65::38: tebrik edrim.
canım lesli evet basenli ama zayıf formda bi kadın, annemin bi özlü sözü var: onun modeli öyle:60::60::60:

afiyet olsun canım, alıntı ile cevaplanın yanında tırnak işareti gibi bişi var. alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona bas, sonra konuya cevap ver yaz:34:

kahvaltın çok güzel afiyet olsun canım. benimde dolap, domat hıyar ve yeşillikten geçilmiyor:1:
kolay gelsin ve sağolasın arkadaşım annnenin sözüde çok hoşmuş gerçektende modelimiz bu Rabbim basenli yaratmış bizleri elalem arayıpda bulamıyor basenlerine silikon yaptırıyor bizimki yüzde yüz doğal:60::60:

biri bana farmasi kalk da işlerinin başına geç desin lütfen:9::9:
kalkta işlerinin başına geç arkadaşım diycem ama çoktaaan kalkmışın kolay gelsin bende annemlerle markete yürüyerek gidip geldim iyi oldu yarım saat yürüyüş yaptım:66::66:

Son düzenleme:
günaydın kızlar tamam bende vazgectim farmasicim bu diyetten:1::1:
dün mantıyı yaptık sağolsun eşimde kapattı benle 1 kilo unla yaptım3 beze oldu 2 saat sürdü yapmak ama o kadarda zor değildi hamurumu cok kolay açtım kalında olmadı cokta lezzetliydi
akşam:
1 küçük tabak yoğurtlu mantı
bolca salata yedim

mantıyı cok yemedim ama hamur oldugundan ve sarımsak oldugu için içinde baya şişirdi yemekten sonra eşimle yürüyüşe cıktık 45 dk yürüdük sonra parka gelip 25 dk kadar spor yaptık mantıyı telafi etmiş olduk :65::65:

günaydın kızlar tamam bende vazgectim farmasicim bu diyetten:1::1:
dün mantıyı yaptık sağolsun eşimde kapattı benle 1 kilo unla yaptım3 beze oldu 2 saat sürdü yapmak ama o kadarda zor değildi hamurumu cok kolay açtım kalında olmadı cokta lezzetliydi
akşam:
1 küçük tabak yoğurtlu mantı
bolca salata yedim

mantıyı cok yemedim ama hamur oldugundan ve sarımsak oldugu için içinde baya şişirdi yemekten sonra eşimle yürüyüşe cıktık 45 dk yürüdük sonra parka gelip 25 dk kadar spor yaptık mantıyı telafi etmiş olduk :65::65:

afiyet olsun canım oh sporunuda yapmışsın erimiştir o:34: ben dediydim ama açması kolay diye dimi, eline sağlık:16:
ayyyy :17: çok sağolun kızlar hepberaber incelicez inşallah:16:

niye gülelim canım bizde sorarak öğrendik doğduğumuzda topicte çoklu alıntı yapmayı bilmiyoduk ya:60::60::60: arkadaşlar çok iyi tarif etmiş artık sende çoklu çoklu cevap verirsin:36:

kolay gelsin ve sağolasın arkadaşım annnenin sözüde çok hoşmuş gerçektende modelimiz bu Rabbim basenli yaratmış bizleri elalem arayıpda bulamıyor basenlerine silikon yaptırıyor bizimki yüzde yüz doğal:60::60:

kalkta işlerinin başına geç arkadaşım diycem ama çoktaaan kalkmışın kolay gelsin bende annemlerle markete yürüyerek gidip geldim iyi oldu yarım saat yürüyüş yaptım:66::66:

canım annem sadece basen için değil her türlü vücut modeli için kullamır o sözü, ben derim bacaklarım ne kalın zayıflasamda erimiyo diye, uğraşma kızım senin modelin öyle der, 82 model kalın bacak:60::60::60::60:

doğru valla, ben bacaklarım kalın diyom arkadaşta benimkilerde çekirge gibi diyor:60::60::60:
kadın milleti işte kimse memnun olmuyo kiii:37:

Diyetisyenime sordum canım. dediki yaşına göre normalmiş ekmek sayısı.Ama ben bazen 1 dilimle doyuyorum bazen doymuyorum.Doydugum zamanlar 1 dilim yerim artık:116::114:

bu arada link vermek yasak mı :53: ben habire veriyorum da bilmiyodum demin bi yerde okudum:53:

1 kupa 5i 1 yerde
1 kuru incir
500 ml su

1,5 dilim kepek ekmeği
3 bardak şekersiz çay
2 çatal peynir
1 zeytin
3 badem
3 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1 tane s,gara böreği
domates

Ara (14:30)

1 kupa 5i 1 yerde
10 tane leblebi
1 tane incir
4 tane sunta bisküvi

Akşam(17:00)
Zeytinyağlı kuru dolma yaptım
1 patlıcan
1 biber dolması
1,5 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık yooort

Ara
1kk revani bukadannn
şimdiye kadar 1,5 litre suyumuda içtim...

afiyet olsun canım oh sporunuda yapmışsın erimiştir o:34: ben dediydim ama açması kolay diye dimi, eline sağlık:16:

canım annem sadece basen için değil her türlü vücut modeli için kullamır o sözü, ben derim bacaklarım ne kalın zayıflasamda erimiyo diye, uğraşma kızım senin modelin öyle der, 82 model kalın bacak:60::60::60::60:

doğru valla, ben bacaklarım kalın diyom arkadaşta benimkilerde çekirge gibi diyor:60::60::60:
kadın milleti işte kimse memnun olmuyo kiii:37:

:1::1::1::1::1:Evet cidden biz kadınların hiçbiri memnun değil halinden,,,memnun olanlarında burnu 15 karış havada yaaaa...Bence insan kendiyle barışık olmalı ama kilolarıyla değil...Vücudumuzda değiştiremeyeceğimiz yerler mevcut onları zten kabullenmek lazım ama enleşip daralmak bizim elimizde diye düşünüyorummmmm:23::23::23::23::23:

:1::1::1::1::1:Evet cidden biz kadınların hiçbiri memnun değil halinden,,,memnun olanlarında burnu 15 karış havada yaaaa...Bence insan kendiyle barışık olmalı ama kilolarıyla değil...Vücudumuzda değiştiremeyeceğimiz yerler mevcut onları zten kabullenmek lazım ama enleşip daralmak bizim elimizde diye düşünüyorummmmm:23::23::23::23::23:

evet canım öyle valla, herkes muhakkak beğenmiyo biyerini. önemli olan sağlıklı ve normal kiloda olmak:61:

bu arada listende gayet başarılı afiyet olsun:16:

1 kupa 5i 1 yerde
1 kuru incir
500 ml su

1,5 dilim kepek ekmeği
3 bardak şekersiz çay
2 çatal peynir
1 zeytin
3 badem
3 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1 tane s,gara böreği
domates

1 kupa 5i 1 yerde
10 tane leblebi
1 tane incir
4 tane sunta bisküvi

1 patlıcan
1 biber dolması
4 kaşık yooort

Ara
1kk revani bukadannn
afiyet olsun güzel bir liste olmuş:56: bu arada bende kuru patlıcan dolması yaptım bugün :13:

afiyet olsun güzel bir liste olmuş:56: bu arada bende kuru patlıcan dolması yaptım bugün :13:

AAA!!!Ne güzel tevafuk diyelim,ben çok severim....Yazın kuruttum hala bitiremedim accık kaldı...Bir tencere yaptım....Ama 2 tanecik yiyebildim...İçinde pirinç olunca....:60::60::60::60::60::60:
Bu arada sabah ortalığı topladım
Süpürgeye çektim
toz aldım
kahvaltıyı hazırladım
kahvaltı sofrasını topladım
balkonu yıkadım
dolma,çorba ve tatlı yaptım
oğluşu ve kocişi doyurdum
ütümü de yaptım
bi okulun işi kaldı
ve tabi yürüyüş ondan sonra nereye yatacağımı bilemem artık akşam

Son düzenleme:
eyvaah kızlar bende öğlen menümü yazam bari
1 küçük dilim pizza kendim yaptım
3 adet mercimek köftesi
2 kk kadar keşkül
çokmu olumu:4:şş

Kızlar bu leslienin 4 millik bölümünü netrden indirdiniz,indirdiğiniz adresi bana özelden atarmısınız yaaa araştırdım bir türlü bulamadım...

AAA!!!Ne güzel tevafuk diyelim,ben çok severim....Yazın kuruttum hala bitiremedim accık kaldı...Bir tencere yaptım....Ama 2 tanecik yiyebildim...İçinde pirinç olunca....:60::60::60::60::60::60:
Bu arada sabah ortalığı topladım
Süpürgeye çektim
toz aldım
kahvaltıyı hazırladım
kahvaltı sofrasını topladım
balkonu yıkadım
dolma,çorba ve tatlı yaptım
oğluşu ve kocişi doyurdum
ütümü de yaptım
bi okulun işi kaldı
ve tabi yürüyüş ondan sonra nereye yatacağımı bilemem artık akşam
evet canım tevafuk olmuş benimde öğlen akşam toplam 2 tane oldu çok kolay gelsin canım bugün pestilin çıkıcak gibi :27:

3 adet mercimek köftesi
2 kk kadar keşkül
çokmu olumu:4:şş
bana çok gelmedi hepsi birarada belki ağır ama canım öğlen olması daha iyi akşam hafif geçiştirirsin:16:

Kızlar bu leslienin 4 millik bölümünü netrden indirdiniz,indirdiğiniz adresi bana özelden atarmısınız yaaa araştırdım bir türlü bulamadım...
arkadaşım 4 mil olanı indirme bence bende bugün onu indirdim hiç sevmedim leslinin tip bi alem zaten 80li yıllarda çekilmiş galiba(o dönemin hiç birşeyinden hazetmem:37::19: çocukluğum hariç:9:)bana çok itici geldi 3 mili indirdim tekrardan linkini googleda "Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler" yaz diyetcen...... yazan adresten direk ulaşabilirsin link vermek yasak diye biliyorum oyüzden tam adres veremedim kusura bakma ama kesin bulursun:16:

bugünkü menüm:
uyanınca 1 bardak limonlu sıcak su 1 tk keten tohumu
10:00 1 yemek tabağı büyüklüğünde lavaş arası sucuk kaşar domattan kızarttığım dürüm peynir zeytin 1 tk çemen 3 şekersiz çay
13:00 3 kayısı 1 avuç kuru üzüm 3 sunta bisküvi
14.30 2 kaşık yoğurtlu karnıbahar 1 tane kuru patlıcan dolması 1 tane elma
16.30 2 sunta bisküvi 2 kayısı
18.30 1 kuru patlıcan dolması 4 kaşık yumurtalı pancar kavurma(şeker pancarının saplarından yapılıyor) 1 tane pazı sarması 1 tk çemen 2 lokma ekmek 3 şekersiz çay oyy oyyy yine çok yedim gibi geliyor ama:17:

1 kupa 5i 1 yerde
1 kuru incir
500 ml su

1,5 dilim kepek ekmeği
3 bardak şekersiz çay
2 çatal peynir
1 zeytin
3 badem
3 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1 tane s,gara böreği
domates

1 kupa 5i 1 yerde
10 tane leblebi
1 tane incir
4 tane sunta bisküvi

1 patlıcan
1 biber dolması
4 kaşık yooort

Ara
1kk revani bukadannn
canım hepsi de çok güzel olmuş afiyet olsun:16:
3 adet mercimek köftesi
2 kk kadar keşkül
çok mu olumu:4:şş
bence süperrrrrrrrrrrrrr olmuş hem de öğlen vakti .
akşama kadar çoktan erimiştir.:46::46:

bugünkü menüm:
uyanınca 1 bardak limonlu sıcak su 1 tk keten tohumu
10:00 1 yemek tabağı büyüklüğünde lavaş arası sucuk kaşar domattan kızarttığım dürüm peynir zeytin 1 tk çemen 3 şekersiz çay
13:00 3 kayısı 1 avuç kuru üzüm 3 sunta bisküvi
14.30 2 kaşık yoğurtlu karnıbahar 1 tane kuru patlıcan dolması 1 tane elma
16.30 2 sunta bisküvi 2 kayısı
18.30 1 kuru patlıcan dolması 4 kaşık yumurtalı pancar kavurma(şeker pancarının saplarından yapılıyor) 1 tane pazı sarması 1 tk çemen 2 lokma ekmek 3 şekersiz çay oyy oyyy yine çok yedim gibi geliyor ama:17:

mavlicim çok güzel afiyet olsun canım:nazar::nazar:

Back