• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

ilk diyet günüm çok güzel geçti devamı inşallah gelir
sabah 1 bardak tarçınlı süt içtim
birdilim çavdar ekmeği, beyaz peynir yedim evde hiç bişey kalmamış ama çok doydum
yeşil çay içtim bir kup
ara elma
öğlen yeşil mercimek çorbası içind erişteler vardı
bir dilim ekmek ve az yağlı marul salatası
ara 10 fındık bir kabak tatlısı
akşam iki yk pilav nohut ve yoğurtlu marul salatası
ara bir kabak tatlısı
gün içinde ip atladım azda olsa mekik çektim 3 lt su içtim
farmasi listemi değerlendirirsen sevinirim canım:90:

-İki haftada 9 kilo-

1.gün
Sabah: İstediğiniz miktarda şekersiz kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta biraz tuz
Akşam: 1 büyük biftek ızgara yada tavada tavada 3 biftek+yeşil salata+salatalık

2.gün
Sabah: Şekersiz kahve+1 sandeviç
Öğle: 1 büyük biftek+yeşil salata+salatalık
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

3.gün
Öğle: 2 haşlanmış yumurta+yeşil salata+domates
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

4.gün
Öğle: 1 haşlanmış yumurta+1 tane havuç
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

5.gün
Sabah: Şekersiz kahve+limonlu havuç
Öğle: Balık buğlama+domates
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

6.gün
Öğle: Tavuk ızgara
Akşam: 2 haşlanmış yumurta+1 tane havuç

7.gün
Sabah: Limonlu çay
Öğle: 1 ızgara biftek+meyve
Akşam:Seçim sana ait ya et yada yumurta

Ertesi gün baştan yeniden başlanır 2 hafta sonunda 9 kilo verilir normal yeseniz bile 3 yıl boyunca verdiğiniz kiloları geri almazsınız.
Eğer vücudunun şekle girmesini istiyosan yanında spor yapmanıda öneririm.
Günde 8 bardak su içmelisin.
Akşam yemeğini 19.30'dan sonra yersen eğer yediklrini eritemezsin.
Ben 2 haftanın sonunda 6 buçuk kilo verdim :)
Başarılar şimdiden :)

günaydın kızlar iyi hafta sonları başka bir topikte bu yazı dikkatimi çekti sizlerlede paylaşmak istedim bu arkadaş biraz kaçamak yapmış ona ragmen 6,5 kilo vermiş topikte bunu görüp uygulayan kızlar var 1 haftada 3 kilo vermiş biri hoşuma gitti diyet aslında sadece kahvaltısı bana kötü geldi çünkü kahvaltı önemli sizlerinde düşüncesini almak isterim ben yaparsam şayet kırmızı eti haftada 1 zor yiyorum hergün yiyemem onun yerine tavuk balıkla çeşitlendirmeyi düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum farmasicim sende bak lütfen canımcım:54:

kız sen intihar mı etmek istiyorsun :20::20: nerde benim oklavam ya oklavayı da bulamadım ama sana okkalısından bir osmanlı tokatı lazım belki kendine gelirsin heee:57::57:

şaka bir yana tosticim dost acı söyler ama yüzüne söyler o misal bir dost olaraktan sakın ha değil bu diyeti yapmak deneme bile derim.
kilo verir misin orası tartışılır maksat bütün sağlıksızlığına rağmen tartıda eksik görünmekse o zaman yap. ama şunu bil giden yağ değil kas olacaktır. sonra da onun telafisi için uğraşırsın doktor doktor. gram gram gitsin ama sağlıkla gitsin.
uzun zamanda gitsin ama kalıcı olarak gitsin.

bir kere şu noktalarda anlaşalım :
kahvaltı şart hem de çok güçlü bir kahvaltı.
listemizde et süt tahıl sebze meyve grupları mutlaka dengeli ve ölçülü biçimde dağılmış olsun.
mutlaka hareketimiz olsun yaşam standatlarımıza uygun, hareketsiz kalmayalım.
ara öğünlerimizde bol meyve ve su tüketelim.
karbonhidrat ağırlıklı beslenmemeye çalışalım.( tatlılar şekerlemeler çikolatalar abartılı olmasın.)
e vitamini zengini ürünler tüketelim . ( fındık fıstık badem antep fıstığı vs gibi)
ne yediğimize ne zaman ve ne ölçüde yediğimizi dikkat edelim ve de kendimizi bu konuda denetleyelim.
arada ödülerimiz kaçamaklarımız olsun ama bunu sonraki öğünlerimizde mutlaka dengeleyelim .ve kaldığımız yerden hiç hızımızı kesmeden diyetimize devam edelim.
en önemlilerinden biri de şok ve de sağlıksız diyet listelerinden medet ummayalım sonucun hüsran olacağını bile bile lades olmaya gerek yok, psikolojimizi alt üst etmeye gerek yok bence.sevgiyle kal...:16:

herkesçiklere günaydın, iyi hafta sonları:16:

bugün sabah

tavada 1 yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
5 ince dilim sucuk:17:
2 dilim ekmek
salatalık, domates
şekersiz çay

iyi tatiller dileğimle öpüyorum toptan:38::38::38:
afiyet olsun çok şık bir kahvaltı olmuş canım :16:
eşim daha uyanmadı kahvaltı yapamadım henüz

3 kuru kayısı
500 ml su içtim

30 dl leslie yaptım iyi geldi
kızlar bu gün mantı yapmayı deniycem eşim cok seviyor yapılışı biliyorum ama hiç denemedim ilk kez tek başıma yapıcam tabi az yiycem ben ondan:2:
afiyet olsun şimdiden:16:
kızlar bende bugün ilk defa 2 mil lesli yaptım, maşallah lesli yi görünce moralim düzeldi, tam türk tipi yani:27:

eşime 1 milini indir dedim gitmiş 4 mil indirmiş, adam çabucak erisin diye heralde:27: yürü yürü bitmiyo baktım 4 mil yazıyo, 2 mil yapabildim, ilk gün tabi sonra çoğaltcam

bu arada yata yata kaymaklı türk lokumuna dönmüşüm:27:
lesli iyi olacak benim için, yaza kadar pes etmek yoook:59:
:60::60::60::60::60::60:çok güldüm ya :52::52::52:
Kahvaltıda oğlumun okuluna davetliydik

2 çay
1 salatalık
1kk beyaz peynir
çeyrek simit
domates
4 zeytin
bir ince dilim kaşar

ara
1,5 dilim ananas ve 3 tane çilek.....
hepsi de süper ötesi olmuş:nazar::nazar:
slm kızlar
dünkü listem
sabah
1 sosis
3 dilim sucuk
2 dilim ekmek
az peynir
cay 2 zeytin
domates salatalık
3ü1 arada
ara
10 tane çilek
öğlen
5 yk köfte
yoğurt
salata
ara
3 tane galeta
3ü 1 arada
akşam
1kepçe yoğut çorbası
5 yk karısık kızartma
salata
ara
5 çilek
1 dilim elma
10 tane şam fıstık
5 tane fındık
1 bardak kola:77:

kafein canavarım beniimmmmmmmmmm kolalar kahveler maşallahın var ya:9::9:
ekmek sadece kahvaltıda var diğer öğünlerde ekmek yok.
ben de ekmek yemezdim ama mutlaka patates pilav makarna yerdim şimdi de makarna pilav vs canım istemezse 1 dilim ekmek yiyiyorum yemek yanında :34:

birdilim çavdar ekmeği, beyaz peynir yedim evde hiç bişey kalmamış ama çok doydum
yeşil çay içtim bir kup
ara elma
ara bir kabak tatlısı

sabah kahvaltısı için önerim peynir zeytin bal ya da pekmez domates salatalık maydanoz vs
öğlen yeşil mercimekte erişte varmış ekmek de yemişsin bence olmamış.
salata tamam. yoğurt da yeseydin. yemeğin miktarını belirtmemişsin. bence 2 kepçe o yemekten ve de yoğurt salata tamamdır.
kabak tatlın sanırım sadece 1 karecik değil mi?
akşam 2yk pilavınve yoğurtlu marul salatasının yanına bir sebze yemeği ya da et yemeği
yeseydin keşke canım.
spor ve suyun güzel.:34:

Son düzenleme:

sağol canımmm:16:

asıl ben nasıl güldüm kendime, bi de eşim gelmiş hızlı tempo spor faaliyetlerimi görünce çatladı:37:
yanımda da asistanım kızım, anne sen zayıflıcan mı şişman mı oldun diyoo:27::60:

yaa bu arada farmasicim bende içiyorum kahve günde 2 fincan şekersiz ve az kremalı:77: vazgeçemiyorum yaaa çok seviyorum, ama kola falan hiç içmiyorum

[/B]

sağol canımmm:16:

asıl ben nasıl güldüm kendime, bi de eşim gelmiş hızlı tempo spor faaliyetlerimi görünce çatladı:37:
yanımda da asistanım kızım, anne sen zayıflıcan mı şişman mı oldun diyoo:27::60:

yaa bu arada farmasicim bende içiyorum kahve günde 2 fincan şekersiz ve az kremalı:77: vazgeçemiyorum yaaa çok seviyorum, ama kola falan hiç içmiyorum

anne sen zayıflayacan mı şişmanlayancan mı kısmına bayıldım:60::60::60::60: çok yaşasın o minik asistanın emiiiiiiiii:52::52::52:

Kahvaltımı ve aramı yazmıştım öbürlerine de değineyim,,,,

Ara yine arkadaştaydım

2 yemek kaşığı makarna saatası
1 ceviz büyüklüğünde şerbetli tatlı
1 ince dilim börek
ve kibrit kutusu kadar pudingli kek(bunlarda kaçamak olsun artık)

Akşam da
yarım lahmacun ve 1 dilimcik beyti+salata

dışardaydık oğluşumla kocişimin tabağından otlandım:66::66::66::66::66:

Benim listemi de değerlendirinnn.:1:
Sabah
Kepek ekmeğine kaşarlı domatesli sandviç
Ara
10 fındık
3 kuru kayısı
Öğlen
8 yk barbunya
1 kase mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Yarım Simit
1 dilim kaşar peyniri
Ayran
Akşam
Tavuk Izgarra sanırım
2 dilimde kepek ekmeği yerim
Birde salata
+2 litre su.Daha da içicem:37:
E Farmasi nasıl olmş? Diyetisyenimin verdiğine uyuyorum:64:

Son düzenleme:
Kahvaltımı ve aramı yazmıştım öbürlerine de değineyim,,,,

Ara yine arkadaştaydım

2 yemek kaşığı makarna saatası
1 ceviz büyüklüğünde şerbetli tatlı
1 ince dilim börek
ve kibrit kutusu kadar pudingli kek(bunlarda kaçamak olsun artık)

Akşam da
yarım lahmacun ve 1 dilimcik beyti+salata

dışardaydık oğluşumla kocişimin tabağından otlandım:66::66::66::66::66:

hadi kaçamağın olsun bakalım :34:

Sabah
Ara
10 fındık
3 kuru kayısı
Öğlen
8 yk barbunya
1 kase mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Yarım Simit
1 dilim kaşar peyniri
Ayran
Akşam
Tavuk Izgarra sanırım
Birde salata

Sabah

sabah güzel
Ara
10 fındık
3 kuru kayısı

ara öğün de iyi
Öğlen
8 yk barbunya
1 kase mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
öğlen bence 2 dilim ekmek fazla
zaten mercimek ve de barbunya ikisi de karbonhidrat ben olsam
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
8 yk barbunya
salata
3-4 yk yoğurt yerdim

Ara
Yarım Simit
1 dilim kaşar peyniri
Ayran

bu ara öğün de çok şık
Akşam
Tavuk Izgarra sanırım
Birde salata

ekmek miktarı bence fazla salatayı yoğurdu bol ye bence.

canım tek tek yorumlamayı uygun buldum:16:

Kilo vermek için, aç kalmaya gerek yoktur. Aç kalmadan, doğru besin öğeleriyle ne yediğimizi bilerek zayıflayabiliriz. Zayıflamamız için verilen bir çok diyetler, bu güne kadar kalıcı olmayı başaramamış diyetlerdir.

Neden diyet diye soralım kendimize. Kilo vermenin bir çok kolay yolu varken neden zor olan yolları seçelim. Yiyecekleri gram şeklinde ölçen, tek tek kalori hesabı yapılan yiyecek şekillerinden faydalar beklememiz, son derece rahatsız edici olmaktadır.

Yapmamız gereken sadece ne yediğimizi bilmektir. Ne yediğini bilen bir kişi, besinlerini düzenli, az ve sık tüketir. Yaşımız, boyumuz kaç olursa olsun, istediğimiz ve vücudumuzun olması gerektiği kiloya inmemiz mümkündür. 1 dilim kepekli ekmeğimizi de, sütlü tatlımızı da yeterince yiyebiliriz.

Yemek için değilde yaşamak için yemek yemeği kendimize ilke edinsek, dünyada kilo problemi kalmaz. Eğer herhangi bir rahatsızlıktan dolayı kilo alıyorsak, yürümeyi denemeliyiz.

Kendi bedeninizden bir küçük beden elbise alın ve onun içine girmeyi hayal edin. Emin olun isterseniz yaparsınız. Her gün tartılmanıza gerek yok. Doğru beslendiğiniz taktirde, gözle görülür şekilde kısa sürede zayıflayacaksınız. En önemli olan, akşamları yemek yememektir. Akşam yediğimiz yemekler, vücutta kalacak ve kalorilere dönüşecetir. Herşeyden yiyelim fakat ölçülü olsun.

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için yapmanız gereken tek şey diyet kavramını aklınızdan silmektir. Uyku saatlerinizi günlük yaşamınızı ve beslenme şeklinizi bir düzene sokmanız gerekiyor. Aksi takdirde diyetle vermiş olduğunuz bütün kiloları yorgun düşerek tekrar alabilirsiniz.

İşte zayıf kalmanın sırlarından bazıları:
– Un, tuz, şeker üçlüsünden her zaman uzak durun. Beyaz ekmek yerine tam buğday unu ekmeği yada tam tahıllı ekmekler tercih edilmelidir. Kesinlikle hazır gıdalardan uzak durulmalıdır. Hazır gıdaların hepsinde şeker kullanılmaktadır.
- Şeker ihtiyacınızı gün içinde atıştırabileceğiniz kuru meyvelerden sağlayabilirsiniz. Tuz vücudunuzda su tutulumu yaparak ödem oluşturur. Ayrıca fazla tuz kullanımı kemik ve kas erimesine yol açar.
– Katkısız doğal besinler yiyin. Sebze ve meyveler.

– Süt ürünlerinin fazlasından kaçının peynir veya yoğurt yiyebilirsiniz ama tam yağlı inek sütünden uzak durmanızda fayda var.
– Alkol ve sigaradan kati suretle uzak durun.
– Margarin ve tereyağı yerine zeytin, fındık, fıstık, ayçiçeği yağı tercih edin.
– Uyku düzeninize dikkat edin daha az uyumalısınız. İnsan metabolizması uykuda yavaşlar ve daha az enerji yakarsınız. Bunun yerine az uyuyup çok hareket ederseniz daha fazla kalori yakmış olursunuz.

– Egzersizlerin önemi büyüktür. Ağır ve çabuk kilo verdiren sporlar yerine az ama düzenli egzersizler ve günde en az 1 saat tempolu yürüyüşle siz de kilo verebilirsiniz.
– Moraliniz bozuk ve bir şeyler yemeğe ihtiyaç hissettiğinizde yürüyüşe çıkın.
– Sebze ve meyve tüketimine ağırlık verin. Günde en az 2 porsiyon yemelisiniz ancak meyvelerde bile az şekerli olanları tercih edin. Muz ve hazır meyve sularından uzak durun. Elma, armut ve greyfurtu güvenle tüketebilirsiniz.

Zayıflamak sadece diyet ve egzersizle mümkün değildir. Yukarda belirttiğimiz yöntemleri uygulayarak siz’de zayıflayabilirsiniz.

A vitamini: Vücudun gelişmesi, göz sağlığı, solunum sistemi ve sağlıklı bir cilt için gereklidir. Karaciğer, yağsız et, süt, tereyağı, yumurta, yeşil ve sarı sebzelerde bulunur.

B vitamini: B-1, B-2, B-6 ve B-12 vitaminlerini içine alan gruptur. Iştah, sindirim ve sinir sistemi için gereklidir. B grubu vitaminlerde ise tahıllar, yağsız et, böbrek, yürek, beyin, karaciğer, yerfıstığı, tavuk, ceviz, yumurta, kepek ekmeği ve yağlı tohumlarda bulunur.

B-1 vitamini: Buğday, pirinç, mısır, yulaf, darı, çavdar ve bunlarla yapılan besinlerde kepek ekmeğinde, mantar ve bira mayasında bulunur.

B-2 vitamini: Süt, peynir, yoğurt ve koyu yeşil yapraklı sebzelerde vardır.

B-12 vitamini: Karaciğer, et ve yumurtada bulunur.

C vitamini: Vücudun direncini artırır. Mikrobik hastalıklardan korur. Dokuların ve diş etlerinin sağlığı için lazımdır. En çok sigara içenlere gereklidir.

D vitamini: Kalsiyum ve fosforun emilerek vücuda faydalı bir hale gelmesi, kemiklerin gelişmesi için lazımdır. Balıkyağı, süt ve tereyağında bulunur.

E vitamini: Büyüme ve üreme için gereklidir. Buğday, pirinç, mısır, darı, çavdar, marul, soya, yerfıstığı, kabak çekirdeği, badem, susam, ceviz, zeytinyağı, ayçiçek yağı, mısırözü yağı, pamukyağı ve yeşil sebzelere bulunur

K vitamini: Kanın normal sürede pıhtılaşması için gereklidir. Et, karaciğer, domates, kabak, karnıbahar, ıspanak ve diğer yeşil yapraklı sebzelerde vardır.

herkesçiklere günaydın, iyi hafta sonları:16:

bugün sabah

tavada 1 yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
5 ince dilim sucuk:17:
2 dilim ekmek
salatalık, domates
şekersiz çay

iyi tatiller dileğimle öpüyorum toptan:38::38::38:
iyi haftasonları arkadaşım:16:

kızlar bende bugün ilk defa 2 mil lesli yaptım, maşallah lesli yi görünce moralim düzeldi, tam türk tipi yani:27:

eşime 1 milini indir dedim gitmiş 4 mil indirmiş, adam çabucak erisin diye heralde:27: yürü yürü bitmiyo baktım 4 mil yazıyo, 2 mil yapabildim, ilk gün tabi sonra çoğaltcam

bu arada yata yata kaymaklı türk lokumuna dönmüşüm:27:
lesli iyi olacak benim için, yaza kadar pes etmek yoook:59:
demiii bende lesliyi kendime çok benzetiyorum vücut tipim aynı üstten zayıfım basenlerimde tıpkı onun gibi herzaman mevcut nekadar:9: zayıflarsam zayıflayayım yuvarlak hatlıyım arkadaşım lesliyi görünce bu kadın zayıf değilki dedi aynı sen:60::60: işte ben lesliyi oyüzden seviyorum tvdeki 0 beden mankenlerden değil halktan herhangi biri gibi evet çok zayıf değil ama sağlıklı bir görüntüsü var

Ya bu lesli nasıl bir şey araştırdım ama hiçbişi anlamadım kine...:15::15::15::15:Evde mi yüünüyor alşetle mi aletsiz mi nasıl kiii
evde pc karşısında yürüyosun çok pratik ben dışarıda yürümeye çekiniyordum parkta birsürü kadın sen niye yürüyorsunki zayıfsın zaten diyip duruyolardı bende zayıflamak için değil sağlık için yürüyorum diyodum tabiki sağlık için yürüyorum ama cevap vermekten sıkılmıştım şimdi canım istediğinde açıyorum pcyi 2 yada 3 mil yürüyorum çok büyük kolaylık bana lesliden haberdar eden burdaki arkadaşlardan Allah razı olsun diyorum:29:

Kahvaltıda oğlumun okuluna davetliydik

2 çay
1 salatalık
1kk beyaz peynir
çeyrek simit
domates
4 zeytin
bir ince dilim kaşar

ara
1,5 dilim ananas ve 3 tane çilek.....
afiyet olsun:16:

yeşil çay içtim bir kup
ara elma
ara bir kabak tatlısı
senin adına çok sevindim arkadaşım inşallah devamıda gelir:46:

kız sen intihar mı etmek istiyorsun :20::20: nerde benim oklavam ya oklavayı da bulamadım ama sana okkalısından bir osmanlı tokatı lazım belki kendine gelirsin heee:57::57:

şaka bir yana tosticim dost acı söyler ama yüzüne söyler o misal bir dost olaraktan sakın ha değil bu diyeti yapmak deneme bile derim.
kilo verir misin orası tartışılır maksat bütün sağlıksızlığına rağmen tartıda eksik görünmekse o zaman yap. ama şunu bil giden yağ değil kas olacaktır. sonra da onun telafisi için uğraşırsın doktor doktor. gram gram gitsin ama sağlıkla gitsin.
uzun zamanda gitsin ama kalıcı olarak gitsin.

bir kere şu noktalarda anlaşalım :
kahvaltı şart hem de çok güçlü bir kahvaltı.
listemizde et süt tahıl sebze meyve grupları mutlaka dengeli ve ölçülü biçimde dağılmış olsun.
mutlaka hareketimiz olsun yaşam standatlarımıza uygun, hareketsiz kalmayalım.
ara öğünlerimizde bol meyve ve su tüketelim.
karbonhidrat ağırlıklı beslenmemeye çalışalım.( tatlılar şekerlemeler çikolatalar abartılı olmasın.)
e vitamini zengini ürünler tüketelim . ( fındık fıstık badem antep fıstığı vs gibi)
ne yediğimize ne zaman ve ne ölçüde yediğimizi dikkat edelim ve de kendimizi bu konuda denetleyelim.
arada ödülerimiz kaçamaklarımız olsun ama bunu sonraki öğünlerimizde mutlaka dengeleyelim .ve kaldığımız yerden hiç hızımızı kesmeden diyetimize devam edelim.
en önemlilerinden biri de şok ve de sağlıksız diyet listelerinden medet ummayalım sonucun hüsran olacağını bile bile lades olmaya gerek yok, psikolojimizi alt üst etmeye gerek yok bence.sevgiyle kal...:16:
bu diyeti daha öncede görmüştüm ama hiç itibar etmedim birkere benim için en önemli ve sevdiğim öğün kahvaltı yok böyle diyetler bana göre değil ve de sağlksız farmasicim kız kız arkandayım:20:sakın yapma arkadaşım verdiğin kiloları fazlasıyla geri alırsın:19:

Kilo vermek için, aç kalmaya gerek yoktur. Aç kalmadan, doğru besin öğeleriyle ne yediğimizi bilerek zayıflayabiliriz. Zayıflamamız için verilen bir çok diyetler, bu güne kadar kalıcı olmayı başaramamış diyetlerdir.

Neden diyet diye soralım kendimize. Kilo vermenin bir çok kolay yolu varken neden zor olan yolları seçelim. Yiyecekleri gram şeklinde ölçen, tek tek kalori hesabı yapılan yiyecek şekillerinden faydalar beklememiz, son derece rahatsız edici olmaktadır.

Yapmamız gereken sadece ne yediğimizi bilmektir. Ne yediğini bilen bir kişi, besinlerini düzenli, az ve sık tüketir. Yaşımız, boyumuz kaç olursa olsun, istediğimiz ve vücudumuzun olması gerektiği kiloya inmemiz mümkündür. 1 dilim kepekli ekmeğimizi de, sütlü tatlımızı da yeterince yiyebiliriz.

Yemek için değilde yaşamak için yemek yemeği kendimize ilke edinsek, dünyada kilo problemi kalmaz. Eğer herhangi bir rahatsızlıktan dolayı kilo alıyorsak, yürümeyi denemeliyiz.

Kendi bedeninizden bir küçük beden elbise alın ve onun içine girmeyi hayal edin. Emin olun isterseniz yaparsınız. Her gün tartılmanıza gerek yok. Doğru beslendiğiniz taktirde, gözle görülür şekilde kısa sürede zayıflayacaksınız. En önemli olan, akşamları yemek yememektir. Akşam yediğimiz yemekler, vücutta kalacak ve kalorilere dönüşecetir. Herşeyden yiyelim fakat ölçülü olsun.

ahhh ahhh senelerce yediklerime hiç dikkat etmedim şimdi kendime nekadar kızıyorum Allahtan hareketliydimde aşırı kilo almamışım paylaştığın bilgiler için çok sağol arkadaşım:16:

bugünkü menüm:
11:00
4 yemek kaşığı brokoli salatası domat salatalık peynir çeyrek simit 1 kaşık yoğurtlu havuç salatası 2 az şekerli çay

16.00
1 mercimek köftesi 1 domat 2 salatalık 1 ceviz

18.00
1 bütün ızgara but 4 tane köz biber 3 köz mantar 2 dilim közlenmiş soğan 1 dilim beyaz ekmek 3 az şekerli çay domat salatalık(evde parti vardı valla herkes ikişer but yedi bak ben 1 tane yedim:17:)ahhhh yarım yiycektim dayanamadım:59:
bugün pazara gittim 2 saat dolaştım akşamada lesli yapıcam

selamlar kızlar
sabah
1 dilim tahıl ekmek
1 kaşık lor peyniri
3 zeytin
öçay
krem peynir 1 tatlı kaşığı
öğlen
1 dilim ekmek
2 kaşık börülce salatası
1 çatal patlıcan kızartması
yarım yumurta
1.5 kk peynir
çay
ara
6 tane fındık 2 badem
akşam
1 kepçe şehriye çorbası
2 kaşık ot kavurmaası
1 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşıpı pilav
1 dilim ekmek
2 kk lor peyniri(karman çorman oldu..):37:
bugün çilek bahçemizedydik bol bol çalıştık yoruldum spor yerine geçer..
hemde 400 kalori flan yakmışımdır oh sefam olsun..:12::12:

Back