• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

canım bazı dönemler kilo vermemiz duracak hatta alacağız bile .bunda da
kas oranın artmıştır spor yaptığın için o yüzden yağdan kaybediyorsundur ki istenen bir durum.
bir de sadece yediğimiz içtiğimiz ayrıca ayın da etkisi var regl öncesi ödem olma ihtimali var var da var birçok sebep hızla kilo veren bünyenin kendini güvenceye alması var... hepsi etkiler.
şu an büyüyen ay zamanındayız yediklerimiz iki kat etkili o nedenle vücudumuz kilo almaya müsait bir aralık içerisinde. ayın 18 inden sonra küçülmeye başlayacak ay fazı ile birlikte vücudumuzda su tutmayı bırakacaktır.:34::38::16:
[/QUOTE]

Kilo alıp vermede ayın etkili olduğunu bilmiyordum bak yeni bişi daha öğrendim....Kızlar ve tabiki farmasi iyiki varsınız sizden çok şey öğrendim...

Valla aynen öyle alırken hiç zor değil ama vermesi cidden zor bir iş...Önemli olan başlamak gerçi başladıktan sonra gerisi geliyor canımmmm:34::34::34::34:

Yediklerimide yazıverim hemencik

Ara(15:30)

1 muz ,,,1 ceviz,,,, 1 kupa 5i 1 yerde

Akşam da

1 tane karnıyarık
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık.... yiycemmmm:56::56::56::56::56:

hepsi çok güzel afiyet olsun :56:

kas oranın artmıştır spor yaptığın için o yüzden yağdan kaybediyorsundur ki istenen bir durum.
bir de sadece yediğimiz içtiğimiz ayrıca ayın da etkisi var regl öncesi ödem olma ihtimali var var da var birçok sebep hızla kilo veren bünyenin kendini güvenceye alması var... hepsi etkiler.
şu an büyüyen ay zamanındayız yediklerimiz iki kat etkili o nedenle vücudumuz kilo almaya müsait bir aralık içerisinde. ayın 18 inden sonra küçülmeye başlayacak ay fazı ile birlikte vücudumuzda su tutmayı bırakacaktır.

Çok teşekkürler farmasi içimi rahatlattığın için.Evet adetime 1 hafta var inceldiğimi görüyorum ama kiloda gitme yok demekki yağdan gidiyorum.Çok şükür.Sevgiyle kal...

şu an büyüyen ay zamanındayız yediklerimiz iki kat etkili o nedenle vücudumuz kilo almaya müsait bir aralık içerisinde. ayın 18 inden sonra küçülmeye başlayacak ay fazı ile birlikte vücudumuzda su tutmayı bırakacaktır.

Çok teşekkürler farmasi içimi rahatlattığın için.Evet adetime 1 hafta var inceldiğimi görüyorum ama kiloda gitme yok demekki yağdan gidiyorum.Çok şükür.Sevgiyle kal...

sen de sevgiyle kal canım hiç endişelenecek bir durum yokmuş bak. sebebini biraz kafamızı yorunca çok rahat buluyoruz aslında bir de sen şimdi bu aralar iştah açılması doymak bilmeme ve de tatlı krizleri yaşayabilirsin bunlar içinse önerim şunlar:

bol bol su içmeni
tatlı krizleri için tarçınlı süt
ara öğünlerinde kuru ya da yaş meyve tüketmen özellikle de elma.
içebiliyorsan elma sirkesi içmeni
maydanoz yemen ya da suyunu içmeni.
badem, fındık,ceviz, gibi çerezleri hepsinden en fazla 3 er tane şeklinde tüketmen.
bol bol lifli posalı gıdalar yemeni tavsiye ediyorum canım:16:

Herkese günaydın 10 gündür tartılmıyordum bugün tartıldım ve sonuç:64.900 yani 1kilo 400 gram vermişim:65::65::65::65:...Hemen paylaşmak istedim farmasi ve diğer kızlar...Aman yarabbim gram gram sevincimiz artıyor....:1::1::1::9::9:
tabrikler arkadaşım:nazar::nazar::46::46::65::65::16::16:

asya27 liste konusunda çok bilgim yok ama dilara koçağı dinlemiştim dondurma yeneceği zaman günlük meyve ve süt porsiyonunu çıkarın demişti
eveet bende bugun başladım hep diyete pazartesi başlardım devamı gelmezdi ilk defa cuma başladım hadi hayırlısı bakalım
sabah 1 bardak tarçınlı süt içtim
birdilim çavdar ekmeği, beyaz peynir yedim evde hiç bişey kalmamış ama çok doydum
yeşil çay içtim bir kupa
şimdi ara elma
hayırlı olsun canım:8::8::13:

herkese merhaba, hayırlı cumalar:16:

bugün sabak 1 kase meyveli müsli, süt

ara 1 yeşil elma

öğlen 2 biber dolma,
3 kaşık yoğurt,
2 kaşık patates salata:77:
1 kk pizza:77:
1kk börek:78::77:
söğüş domates salatalık

ara 1 minik küççücüüüük ufecııık revani:77::78::17:

akşam dengelicem ama söz:77:

bide artık leslimidir nedir ondan yapmaya karar verdim, indirdim, bakayım nasıl bişimiş:44:
hayırlı cumalar :16: menün çok renkli:32: lesli süper ötesi ben öncedende yapıyodum geçengün yeni bir linkten indirdim bu daha eğlenceli :52:

afiyet olsun canım abartmadan küçük miktarlarda herşeyden yemişsin işte ne güzel :nazar::nazar:

elbette etkili canım .
ay koskoca dünyamızı etkiliyor sular çekiliyor sular basıyor med-cezir olayıyla biz de bu dünyanın bir parçasıyız bizler de doğal olarak etkileniyoruz bu doğa olaylarından :34::16:
farmasicim birara topiğe yönlendirmiştin çok etkili diye orda okumuştum dolunayda epilasyon fikrini baya kafama yattı bakalım bu ay 23ündeymiş bekliyorum deneyeyim inşallah etkili olur:17:

[sıze="2"][/sıze]hikayenı daha önceden de bılıyorum devamlı takıp ederdım öncelıkle tebrık edıyorumm.
Bende baslayaıp baslayıp sıkılanlardanım
daha dogrusu duzenlı saglıklı beslenme alıskanlıgı olmayanlardan..
10 gundur spor yapıyorum sabahları 1.5 saat
sımdıye kadar ılerleme yok nedenını anlayamadım ustelık en az 1.5 litre su ıcıyorum
bıde regl oldum onun etkısı var sanırım
lıstelerınız gercekten guzel
ara kavramım yok
aslında problemım Çok
bana ne gıbı onerılerde bulunursunuz?
69 kiloyum 160 boy

Son düzenleme:
bugünkü menüm
10:00 2.5 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık melemen
2 tk tahin pekmez
zeytin peynir
3 şekersiz çay

15:00 1 kaşık irmik helvası

16.45 5 kaşık tavuklu pilav
1 tane tulumba tatlısı
1 az şekerli çay

18:00 1 tane mercimek köftesi
1 ceviz böyüklüğünde yalancı cezerye
1 tane turşu

19.45 4 tane sunta bisküvi 1 avuç kuru üzüm 2 kayısı

uffff ne çok şey yemişim:27:

[sıze="2"][/sıze]hikayenı daha önceden de bılıyorum devamlı takıp ederdım öncelıkle tebrık edıyorumm.
Bende baslayaıp baslayıp sıkılanlardanım
daha dogrusu duzenlı saglıklı beslenme alıskanlıgı olmayanlardan..
10 gundur spor yapıyorum sabahları 1.5 saat
sımdıye kadar ılerleme yok nedenını anlayamadım ustelık en az 1.5 litre su ıcıyorum
bıde regl oldum onun etkısı var sanırım
lıstelerınız gercekten guzel
ara kavramım yok
aslında problemım Çok
bana ne gıbı onerılerde bulunursunuz?
69 kiloyum 160 boy
çok teşekkürler canım güzel düşüncelerin için.
bence niyetin varsa kilolarını göndermeye düzenli olarak hergün burada yediğini içtiğini ,yapıyorsan sporunu paylaş canım bizlerle... bence çok yararlı olacaktır birbirimizden aldığımız destekle bu iş çok daha iyi sonuçlanacaktır.
ve yeri geldikçe sorularımızı ,sorunlarımızı, paylaşımlarımızı dile getirip sonuç almaya bakacağız inşallah. sağlıkla kal canım ....:16:

bugünkü menüm
2 kaşık melemen
2 tk tahin pekmez
zeytin peynir
3 şekersiz çay

1 tane tulumba tatlısı
1 az şekerli çay

1 tane turşu

afiyet olsun mavlicim karbonhidratlardan bu aralar azıcık uzak dur bitanem bu dönemde yediklerimiz 2 kat etkili çünkü....:34:ayın etkisi sebebiyle.
Akşam yediklerim :)
1 kase mercimek çorbası,8yk barbunya,2dilim kkepek ek.,1 kase yoğurt

afiyet olsun canım 2 dilim ekmek bence çok barbunya da mercimek de ekmek de hep karbonhidrat yükü canım.:34: bol salata yeseydin keşke ya da domates salatalık

bence niyetin varsa kilolarını göndermeye düzenli olarak hergün burada yediğini içtiğini ,yapıyorsan sporunu paylaş canım bizlerle... bence çok yararlı olacaktır birbirimizden aldığımız destekle bu iş çok daha iyi sonuçlanacaktır.
ve yeri geldikçe sorularımızı ,sorunlarımızı, paylaşımlarımızı dile getirip sonuç almaya bakacağız inşallah. sağlıkla kal canım ....:16:

nıyetım var ınsallh ama yeme duzenımı oturtmam lazım ılk basta.sabhları 1.5 saat spor yapıyorum.45 dk yuruyus 45 dk alet.hergun paylasmaya calısacagım.tesekkur ederım canım..

bugünkü menüm
2 kaşık melemen
2 tk tahin pekmez
zeytin peynir
3 şekersiz çay

1 tane tulumba tatlısı
1 az şekerli çay

1 tane turşu

Tatlılar biraz fazla mı olmuş ne?:26::26::26::26:

selamler bacılar..:79:
kahvaltım
1 dilim ekmek
az becel formum yağ
yarım kk peynir
ara
eşim beni çorbacıya götürdü kellepaça çorbası bir kase.baktım çok kaloriliymiş heralde..
öğlen
1 simit
yarım kk peynir
5 adet zeytin
ara
1 dilim tahıl ekmek ve formum yağ çok az:17:
ara
3 fındık
3 fıstık
3 badem
1 eti form bisküvi
ara
1 etipuff:17:
akşam
1 kepçe sulu köfte
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1 dilim tahıl ekmeği
ara
1 avuç karışık çerez(fındık fıstık badem)öff çok oldu yaa..:17:
3 adet başak lifli kepekli bisküvi
2 adet kakaolu biskvi
yarım probis.
biliyorum çok oldu ama uzun süredir böyle yememiştim bugün noldu bana anlamadım reglim yaklaştı ondan sanırım.
farmasicim bu durumda yarın nasıl beslenmem gerek.bu yediklerim bana bu hafta kilo aldırımı acep.?:44:

selamler bacılar..:79:
kahvaltım
1 dilim ekmek
az becel formum yağ
yarım kk peynir
ara
eşim beni çorbacıya götürdü kellepaça çorbası bir kase.baktım çok kaloriliymiş heralde..
öğlen
1 simit
yarım kk peynir
5 adet zeytin
ara
1 dilim tahıl ekmek ve formum yağ çok az:17:
ara
3 fındık
3 fıstık
3 badem
1 eti form bisküvi
ara
1 etipuff:17:
akşam
1 kepçe sulu köfte
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1 dilim tahıl ekmeği
ara
1 avuç karışık çerez(fındık fıstık badem)öff çok oldu yaa..:17:
3 adet başak lifli kepekli bisküvi
2 adet kakaolu biskvi
yarım probis.
biliyorum çok oldu ama uzun süredir böyle yememiştim bugün noldu bana anlamadım reglim yaklaştı ondan sanırım.
farmasicim bu durumda yarın nasıl beslenmem gerek.bu yediklerim bana bu hafta kilo aldırımı acep.?:44:

canım yarın bol su başta olmak üzere meyve salataya ağırlık vermeni öneririm.
çorba sebze et yoğurt yersen miktarlarını
çorba 1-1.5 kepçe
4-5 yk sebze
4-5 kk büyüklüğünde et miktarı
3-4 yk yoğurt miktarı olarak tüketmeni tavsiye ederim.
bence margarin işini de haftada 1-2 gün ile sınırlarsan daha iyi olur canım.:34:

canım yarın bol su başta olmak üzere meyve salataya ağırlık vermeni öneririm.
çorba sebze et yoğurt yersen miktarlarını
çorba 1-1.5 kepçe
4-5 yk sebze
4-5 kk büyüklüğünde et miktarı
3-4 yk yoğurt miktarı olarak tüketmeni tavsiye ederim.
bence margarin işini de haftada 1-2 gün ile sınırlarsan daha iyi olur canım.:34:

evet margarin olayını bitirmem lazım.
ben çerezi çok kaçırdım vede bisküvü aslında yemeklerime dikkat eymiştim ama oldu artık.
insan kormaya alınca salıyo kendini yaa.
ipin ucunu kaçırmasam bari:69:teşekkür ederim cnm.:29:

cnm bişi sorcam,izninle fındık fıstık badem falan 1 tanesi kaç gramdır kalori değerleine bakcamda bende tartı yok..rica etsem.:37:

cnm bişi sorcam,izninle fındık fıstık badem falan 1 tanesi kaç gramdır kalori değerleine bakcamda bende tartı yok..rica etsem.:37:

canım kaç gram olduğunu tam olarak söylemem mümkün değil ama yarın mutfak terazimle tartayım .
ama olsa olsa 1 tane badem anca 1- 1.5 gr gelir ne gelsin ki.:34:
bu tip yiyeceklerden toplamda sadece 1 çeşidinden ortalama 3-4 tane yenmeli bence.:34:

canım kaç gram olduğunu tam olarak söylemem mümkün değil ama yarın mutfak terazimle tartayım .
ama olsa olsa 1 tane badem anca 1- 1.5 gr gelir ne gelsin ki.:34:
bu tip yiyeceklerden toplamda sadece 1 çeşidinden ortalama 3-4 tane yenmeli bence.:34:

teşekkür ederim cnm.
yarın bol bol tavık yiyem baari.çok severim..hayırlı geceler cnm..:80:

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
1 üçgen peynir
2 zeytin
2 tk tahin-pekmez
1 domates
1 salatalık
250 ml şekersiz çay

ara : 1 simit
1 üçgen peynir
200 ml muzlu süt
ara: 500 ml su

öğlen menüm

pilav üzeri tavuk ciğeri ( 7-8 yk kadardır)
1/2 kase ezogelin çorbası ( 1 kepçedir)
3-4 yk salata
500 ml su

ara:100 ml şekersiz papatya çayı

ara: dondurma( meşhur dondurmadan külah şeklindeki olanlardan )
ara: 500 ml su
ara: 5 dut kurusu
2 antep fıstıklı bitter çikolatalı draje
ara: 1 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin-pekmez
1 dilim kaşar peyniri

akşam menüm

1 dilim beyaz ekmek
4 yk sebze oturtması
3 yk yoğurt
domates / salatalık

ara: 200 ml şekersiz keçi sütü

afiyet olsun mavlicim karbonhidratlardan bu aralar azıcık uzak dur bitanem bu dönemde yediklerimiz 2 kat etkili çünkü....:34:ayın etkisi sebebiyle.

afiyet olsun canım 2 dilim ekmek bence çok barbunya da mercimek de ekmek de hep karbonhidrat yükü canım.:34: bol salata yeseydin keşke ya da domates salatalık
aksine bu aralar habire acıkıyorum farmasicim bide ben bu karbonhidrat falan hiç anlamıyorum :17:

Tatlılar biraz fazla mı olmuş ne?:26::26::26::26:
oldu oldu ben bu yediklerimle kilo almam ama veremiycemde napcam bilmiyorum dediğim gibi bu aralar çok acıkıyorum bugün 1 saat yürüdüm leslide yaptım ama yediklerimi azaltmadan kilo veremiycem sabah tartıldım aynı yerimde sayıyorum:59:

Back