• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

aksine bu aralar habire acıkıyorum farmasicim bide ben bu karbonhidrat falan hiç anlamıyorum :17:

oldu oldu ben bu yediklerimle kilo almam ama veremiycemde napcam bilmiyorum dediğim gibi bu aralar çok acıkıyorum bugün 1 saat yürüdüm leslide yaptım ama yediklerimi azaltmadan kilo veremiycem sabah tartıldım aynı yerimde sayıyorum:59:

mavlicim kesinlikle yediklerini azaltmana gerek yok sadece kalorisi daha düşük yiyecekler ye o kadar.
mesela her öğünün de domates salatalık maydanoz tarzı kilo yapmayacak ama seni çok tok tutacak yiyeceklere yer ver. tatlıya ara ver .....vs canım :34:

mavlicim kesinlikle yediklerini azaltmana gerek yok sadece kalorisi daha düşük yiyecekler ye o kadar.
mesela her öğünün de domates salatalık maydanoz tarzı kilo yapmayacak ama seni çok tok tutacak yiyeceklere yer ver. tatlıya ara ver .....vs canım :34:
günaydın arkadaşım:71::16: tavsiyelerin için teşekkürler canım tamam domates salatalık bak bugün kahvaltıya davetliyim bol bol domates salatalık yiyeyim bari :56:

-İki haftada 9 kilo-

1.gün
Sabah: İstediğiniz miktarda şekersiz kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta biraz tuz
Akşam: 1 büyük biftek ızgara yada tavada tavada 3 biftek+yeşil salata+salatalık

2.gün
Sabah: Şekersiz kahve+1 sandeviç
Öğle: 1 büyük biftek+yeşil salata+salatalık
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

3.gün
Öğle: 2 haşlanmış yumurta+yeşil salata+domates
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

4.gün
Öğle: 1 haşlanmış yumurta+1 tane havuç
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

5.gün
Sabah: Şekersiz kahve+limonlu havuç
Öğle: Balık buğlama+domates
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

6.gün
Öğle: Tavuk ızgara
Akşam: 2 haşlanmış yumurta+1 tane havuç

7.gün
Sabah: Limonlu çay
Öğle: 1 ızgara biftek+meyve
Akşam:Seçim sana ait ya et yada yumurta

Ertesi gün baştan yeniden başlanır 2 hafta sonunda 9 kilo verilir normal yeseniz bile 3 yıl boyunca verdiğiniz kiloları geri almazsınız.
Eğer vücudunun şekle girmesini istiyosan yanında spor yapmanıda öneririm.
Günde 8 bardak su içmelisin.
Akşam yemeğini 19.30'dan sonra yersen eğer yediklrini eritemezsin.
Ben 2 haftanın sonunda 6 buçuk kilo verdim :)
Başarılar şimdiden :)

günaydın kızlar iyi hafta sonları başka bir topikte bu yazı dikkatimi çekti sizlerlede paylaşmak istedim bu arkadaş biraz kaçamak yapmış ona ragmen 6,5 kilo vermiş topikte bunu görüp uygulayan kızlar var 1 haftada 3 kilo vermiş biri hoşuma gitti diyet aslında sadece kahvaltısı bana kötü geldi çünkü kahvaltı önemli sizlerinde düşüncesini almak isterim ben yaparsam şayet kırmızı eti haftada 1 zor yiyorum hergün yiyemem onun yerine tavuk balıkla çeşitlendirmeyi düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum farmasicim sende bak lütfen canımcım:54:

günaydın kızlar iyi hafta sonları başka bir topikte bu yazı dikkatimi çekti sizlerlede paylaşmak istedim bu arkadaş biraz kaçamak yapmış ona ragmen 6,5 kilo vermiş topikte bunu görüp uygulayan kızlar var 1 haftada 3 kilo vermiş biri hoşuma gitti diyet aslında sadece kahvaltısı bana kötü geldi çünkü kahvaltı önemli sizlerinde düşüncesini almak isterim ben yaparsam şayet kırmızı eti haftada 1 zor yiyorum hergün yiyemem onun yerine tavuk balıkla çeşitlendirmeyi düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum farmasicim sende bak lütfen canımcım:54:

canım yanlış hatırlamıyorsam bunun adı isveç diyeti ve çok sağlıksız diye biliyorum.
doğru düzgün ara yok, meyve yok, yok yok yok, bi ara yapayım demiştimde ölüyodum tansiyonum düştü:63:

selamler bacılar..:79:
kahvaltım
1 dilim ekmek
az becel formum yağ
yarım kk peynir
ara
eşim beni çorbacıya götürdü kellepaça çorbası bir kase.baktım çok kaloriliymiş heralde..
öğlen
1 simit
yarım kk peynir
5 adet zeytin
ara
1 dilim tahıl ekmek ve formum yağ çok az:17:
ara
3 fındık
3 fıstık
3 badem
1 eti form bisküvi
ara
1 etipuff:17:
akşam
1 kepçe sulu köfte
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1 dilim tahıl ekmeği
ara
1 avuç karışık çerez(fındık fıstık badem)öff çok oldu yaa..:17:
3 adet başak lifli kepekli bisküvi
2 adet kakaolu biskvi
yarım probis.
biliyorum çok oldu ama uzun süredir böyle yememiştim bugün noldu bana anlamadım reglim yaklaştı ondan sanırım.
farmasicim bu durumda yarın nasıl beslenmem gerek.bu yediklerim bana bu hafta kilo aldırımı acep.?:44:

canım benim farmasinin dediği gibi margarini azalt bencede, kilo problemi olmasa bile sağlık açısından da iyi değil. onun yerine köy tereyağı tüketsen, sevmiyomusun onu:44:

aksine bu aralar habire acıkıyorum farmasicim bide ben bu karbonhidrat falan hiç anlamıyorum :17:

oldu oldu ben bu yediklerimle kilo almam ama veremiycemde napcam bilmiyorum dediğim gibi bu aralar çok acıkıyorum bugün 1 saat yürüdüm leslide yaptım ama yediklerimi azaltmadan kilo veremiycem sabah tartıldım aynı yerimde sayıyorum:59:

canım bazen olur öyle doymak bilmediğimiz anlar, üzme kendini:16:

herkesçiklere günaydın, iyi hafta sonları:16:

bugün sabah

tavada 1 yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
5 ince dilim sucuk:17:
2 dilim ekmek
salatalık, domates
şekersiz çay

iyi tatiller dileğimle öpüyorum toptan:38::38::38:

eşim daha uyanmadı kahvaltı yapamadım henüz

3 kuru kayısı
500 ml su içtim

30 dl leslie yaptım iyi geldi
kızlar bu gün mantı yapmayı deniycem eşim cok seviyor yapılışı biliyorum ama hiç denemedim ilk kez tek başıma yapıcam tabi az yiycem ben ondan:2:

herkesçiklere günaydın, iyi hafta sonları:16:

bugün sabah

tavada 1 yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
5 ince dilim sucuk:17:
2 dilim ekmek
salatalık, domates
şekersiz çay

iyi tatiller dileğimle öpüyorum toptan:38::38::38:

afiyet olsun tatlım sucgun ve kaşarın olmasaydı daha güzel olacaktı:57:

eşim daha uyanmadı kahvaltı yapamadım henüz

3 kuru kayısı
500 ml su içtim

30 dl leslie yaptım iyi geldi
kızlar bu gün mantı yapmayı deniycem eşim cok seviyor yapılışı biliyorum ama hiç denemedim ilk kez tek başıma yapıcam tabi az yiycem ben ondan:2:

çok kolay canım normal yufka gibi ince olmadığı için açması daha kolay. tek uğraştırıcı yeri tek tek kapaması.

afiyet olsun tatlım sucgun ve kaşarın olmasaydı daha güzel olacaktı:57:

ayy biliyomda hafta sonu kahvaltısı diye accık götürüverdim napiiiimm:77:

çok kolay canım normal yufka gibi ince olmadığı için açması daha kolay. tek uğraştırıcı yeri tek tek kapaması.

ayy biliyomda hafta sonu kahvaltısı diye accık götürüverdim napiiiimm:77:

kapamayı yaparım en azından becerebiliyorum ben hamur acmayı beceremiyorum deneye deneye öğrenirim hazır mantılardan iyidir:34:

kızlar bende bugün ilk defa 2 mil lesli yaptım, maşallah lesli yi görünce moralim düzeldi, tam türk tipi yani:27:

eşime 1 milini indir dedim gitmiş 4 mil indirmiş, adam çabucak erisin diye heralde:27: yürü yürü bitmiyo baktım 4 mil yazıyo, 2 mil yapabildim, ilk gün tabi sonra çoğaltcam

bu arada yata yata kaymaklı türk lokumuna dönmüşüm:27:
lesli iyi olacak benim için, yaza kadar pes etmek yoook:59:

kapamayı yaparım en azından becerebiliyorum ben hamur acmayı beceremiyorum deneye deneye öğrenirim hazır mantılardan iyidir:34:

canım dediğim gibi yufkadan kolay, bol bol unla aç, yaparsın sen, kolay gelsin canım:61:

kızlar bende bugün ilk defa 2 mil lesli yaptım, maşallah lesli yi görünce moralim düzeldi, tam türk tipi yani:27:

eşime 1 milini indir dedim gitmiş 4 mil indirmiş, adam çabucak erisin diye heralde:27: yürü yürü bitmiyo baktım 4 mil yazıyo, 2 mil yapabildim, ilk gün tabi sonra çoğaltcam

bu arada yata yata kaymaklı türk lokumuna dönmüşüm:27:
lesli iyi olacak benim için, yaza kadar pes etmek yoook:59:

Ya bu lesli nasıl bir şey araştırdım ama hiçbişi anlamadım kine...:15::15::15::15:Evde mi yüünüyor alşetle mi aletsiz mi nasıl kiii

Kahvaltıda oğlumun okuluna davetliydik

2 çay
1 salatalık
1kk beyaz peynir
çeyrek simit
domates
4 zeytin
bir ince dilim kaşar

ara
1,5 dilim ananas ve 3 tane çilek.....

Ya bu lesli nasıl bir şey araştırdım ama hiçbişi anlamadım kine...:15::15::15::15:Evde mi yüünüyor alşetle mi aletsiz mi nasıl kiii

canım bende bulamamıştım da eşim bulup indirdi. ilk göz attım 3-5 kadın step benzeri bişeyler yapıyor, aman dedim bu ne böyle:37:

sonra açıp yaptımda yarım saatte pestilim çıktı, bilgisayarı açıp karşısına geçip, aynını yapıyorsun

başka imkanım olmadığı için iyi oldu bu, çok güzel tavsiye ederim.

ben yarım saatte 2 mil yürümüş oldum:27:

canım bende bulamamıştım da eşim bulup indirdi. ilk göz attım 3-5 kadın step benzeri bişeyler yapıyor, aman dedim bu ne böyle:37:

sonra açıp yaptımda yarım saatte pestilim çıktı, bilgisayarı açıp karşısına geçip, aynını yapıyorsun

başka imkanım olmadığı için iyi oldu bu, çok güzel tavsiye ederim.

ben yarım saatte 2 mil yürümüş oldum:27:

Evet ya baya ter attırıyormuş,ben günlük 40-50 dakika zaten dışarda yürüyorum ama bazızamanlar imkanım olmuyor.O zor durumlarda kurtarıcı olabilir sanırım...Teşekkürler bilgi için canım sağol...:16::16::16::16::16:

bu arada aletsiz böleee olduğun yerde yürüyosun kollarını indirip kaldırıyosun, güzel ama

Evet ya baya ter attırıyormuş,ben günlük 40-50 dakika zaten dışarda yürüyorum ama bazızamanlar imkanım olmuyor.O zor durumlarda kurtarıcı olabilir sanırım...Teşekkürler bilgi için canım sağol...:16::16::16::16::16:

rica ederim tatlım:16:

ama bu normal yürüyüş gibi değil daha yorucu, zaten ben yürüyemiyordum

kadının hızına yetişecem diye çatladım:27:

slm kızlar
dünkü listem
sabah
1 sosis
3 dilim sucuk
2 dilim ekmek
az peynir
cay 2 zeytin
domates salatalık