aksine bu aralar habire acıkıyorum farmasicim bide ben bu karbonhidrat falan hiç anlamıyorum
oldu oldu ben bu yediklerimle kilo almam ama veremiycemde napcam bilmiyorum dediğim gibi bu aralar çok acıkıyorum bugün 1 saat yürüdüm leslide yaptım ama yediklerimi azaltmadan kilo veremiycem sabah tartıldım aynı yerimde sayıyorum
günaydın arkadaşımmavlicim kesinlikle yediklerini azaltmana gerek yok sadece kalorisi daha düşük yiyecekler ye o kadar.
mesela her öğünün de domates salatalık maydanoz tarzı kilo yapmayacak ama seni çok tok tutacak yiyeceklere yer ver. tatlıya ara ver .....vs canım
günaydın arkadaşımtavsiyelerin için teşekkürler canım tamam domates salatalık bak bugün kahvaltıya davetliyim bol bol domates salatalık yiyeyim bari
günaydın kızlar iyi hafta sonları başka bir topikte bu yazı dikkatimi çekti sizlerlede paylaşmak istedim bu arkadaş biraz kaçamak yapmış ona ragmen 6,5 kilo vermiş topikte bunu görüp uygulayan kızlar var 1 haftada 3 kilo vermiş biri hoşuma gitti diyet aslında sadece kahvaltısı bana kötü geldi çünkü kahvaltı önemli sizlerinde düşüncesini almak isterim ben yaparsam şayet kırmızı eti haftada 1 zor yiyorum hergün yiyemem onun yerine tavuk balıkla çeşitlendirmeyi düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum farmasicim sende bak lütfen canımcım
selamler bacılar..:79:
kahvaltım
1 dilim ekmek
az becel formum yağ
yarım kk peynir
ara
eşim beni çorbacıya götürdü kellepaça çorbası bir kase.baktım çok kaloriliymiş heralde..
öğlen
1 simit
yarım kk peynir
5 adet zeytin
ara
1 dilim tahıl ekmek ve formum yağ çok az
ara
3 fındık
3 fıstık
3 badem
1 eti form bisküvi
ara
1 etipuff
akşam
1 kepçe sulu köfte
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1 dilim tahıl ekmeği
ara
1 avuç karışık çerez(fındık fıstık badem)öff çok oldu yaa..
3 adet başak lifli kepekli bisküvi
2 adet kakaolu biskvi
yarım probis.
biliyorum çok oldu ama uzun süredir böyle yememiştim bugün noldu bana anlamadım reglim yaklaştı ondan sanırım.
farmasicim bu durumda yarın nasıl beslenmem gerek.bu yediklerim bana bu hafta kilo aldırımı acep.?:44:
aksine bu aralar habire acıkıyorum farmasicim bide ben bu karbonhidrat falan hiç anlamıyorum
oldu oldu ben bu yediklerimle kilo almam ama veremiycemde napcam bilmiyorum dediğim gibi bu aralar çok acıkıyorum bugün 1 saat yürüdüm leslide yaptım ama yediklerimi azaltmadan kilo veremiycem sabah tartıldım aynı yerimde sayıyorum
herkesçiklere günaydın, iyi hafta sonları
bugün sabah
tavada 1 yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
5 ince dilim sucuk
2 dilim ekmek
salatalık, domates
şekersiz çay
iyi tatiller dileğimle öpüyorum toptan
eşim daha uyanmadı kahvaltı yapamadım henüz
3 kuru kayısı
500 ml su içtim
30 dl leslie yaptım iyi geldi
kızlar bu gün mantı yapmayı deniycem eşim cok seviyor yapılışı biliyorum ama hiç denemedim ilk kez tek başıma yapıcam tabi az yiycem ben ondan:2:
afiyet olsun tatlım sucgun ve kaşarın olmasaydı daha güzel olacaktı
çok kolay canım normal yufka gibi ince olmadığı için açması daha kolay. tek uğraştırıcı yeri tek tek kapaması.
ayy biliyomda hafta sonu kahvaltısı diye accık götürüverdim napiiiimm
kapamayı yaparım en azından becerebiliyorum ben hamur acmayı beceremiyorum deneye deneye öğrenirim hazır mantılardan iyidir
kızlar bende bugün ilk defa 2 mil lesli yaptım, maşallah lesli yi görünce moralim düzeldi, tam türk tipi yani
eşime 1 milini indir dedim gitmiş 4 mil indirmiş, adam çabucak erisin diye heraldeyürü yürü bitmiyo baktım 4 mil yazıyo, 2 mil yapabildim, ilk gün tabi sonra çoğaltcam
bu arada yata yata kaymaklı türk lokumuna dönmüşüm
lesli iyi olacak benim için, yaza kadar pes etmek yoook
Ya bu lesli nasıl bir şey araştırdım ama hiçbişi anlamadım kine...Evde mi yüünüyor alşetle mi aletsiz mi nasıl kiii
canım bende bulamamıştım da eşim bulup indirdi. ilk göz attım 3-5 kadın step benzeri bişeyler yapıyor, aman dedim bu ne böyle
sonra açıp yaptımda yarım saatte pestilim çıktı, bilgisayarı açıp karşısına geçip, aynını yapıyorsun
başka imkanım olmadığı için iyi oldu bu, çok güzel tavsiye ederim.
ben yarım saatte 2 mil yürümüş oldum
Evet ya baya ter attırıyormuş,ben günlük 40-50 dakika zaten dışarda yürüyorum ama bazızamanlar imkanım olmuyor.O zor durumlarda kurtarıcı olabilir sanırım...Teşekkürler bilgi için canım sağol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?