günaydın kızlar
kahvaltım:
250 ml su (önce)
2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
2 dilim köy peyniri
6 zeytin (küçük oldukları için)
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı çikolata
1 bardak şekersiz çay
250 ml su (sonra)
1 lt suyumu bitirdim şimdiye kadar
tosti hepsi de mükemmel ne bir aşırılık ne de eksik kalan hiçbirşey yok maşallah barekellah sana
sağol farmasicim senin okul yok mu bu gün :44:
afiyet olsun canım
3 ü 1 aradalar kilo vermeni umarım engellemez canım.
içerisindeki şeker. bir de kafeinin su tutma özelliği hep tartışılır. bir de krema var içerisinde bütün bunları gözönünde bulundurarak günde 1 tane tamam da diğerleri baya fazla bence.
sporun çok güzel.
kahve hariç listen güzel.
teşekkürler canım.
irmik helvasının miktarı abartı değil.
ama tatlı yiyeceksen de günün erken saatlerin de uygun ölçüde olursa gün içerisinde yakabilme ihtimalin zaten çok yüksek olur.akşamdan ziyade bence günün erken saatlerinde tatlıya evettttttttttt
günaaaydıııııııınherkese hayırlı günler ....
günaydın kızlar
kahvaltım:
250 ml su (önce)
2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
2 dilim köy peyniri
6 zeytin (küçük oldukları için)
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı çikolata
1 bardak şekersiz çay
250 ml su (sonra)
1 lt suyumu bitirdim şimdiye kadar
canım benim salı günü tam gün perşembe günleri de öğleye kadar dersim yok branşçı olmanın avantajı
çoook haklısın farmasi benim bu kahve işini bitirmem gerek
merhaba farmasi ve tüm kader ortaklarım
ben gitmedim bugün okula, kızım dün çok ateşlendi, onu doktora götürdüm, nerde üşüttüyse bu kadar
sabaha kadar mız mız uyuyamadım, külçe gibiyim
neyse sabah meyveli müsli, süt
ara 2 kaşık tahin pekmez
öğlen 2 tahta kaşık patlıcan yemeği, yoğurt, 2 dilim ekmek
arada yine meyve yerim
akşamda 1 kase mercimek çorbası, 2 biber dolma ve cacık yemeği düşünüyorum
nasıl:44:
öpüyorum hepinizi
bende zayıflamak istiyorum şuan 65 kiloyum 57 ye düşmek istiyorum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum...
Çpk geçmiş olsun tatlım...Kızın biran önce iyileşir inşallah...Menün çok güzel...Afiyet olsun
bende 31 marttan berı dıyetteyım sadece gecen hafta sonu bozdum baya yedım abur cubur. yuruyusumu her gun , pılatesımıde haftada 3,4kez yapıyorum. tartılamadım hıc zayıfladımmı bılmıyorum. ama kalcamı olctum 2cm ıncelmıs. benım abur cubura zaafım avr zor tutuyorum kendımı, bazende yıyorum eskıden 3tane halley yıyorsam bır seferde , sımdı eger tutamazsam kendımı 1tane yıyorum. ınsallah sonuca ulasırım, acelem yok 2 ayda 8 kılo vermeyı planlıyorum, alısverıs merkezınde tartılmıstım 31 martta 63 kıloydumkıyafetlerı cızmeyı falan dussem 62 olur, 54,55 falan ıstıyorum. ınsallah saglıklı verırım. yalnız ben yogurt ve sutte lıght kullanmıyorum eve alınandan yıyorum gunde 3kasık yogurt, bır cay bardagı 100 grammıs o kadarda sut ıcıyorum.
Valla aramı değiştirdim yazıyorum utanara
1 tane sitick çikolata
4 badem
1 kuru incir
1 kuru kayısı
4 tane kuru üzüm ve 15 tane alan leblebi...Ama güzeldi valla sevdim bunuŞimdiye kadar 1 litrede su içtim...Ama suya devam...Ya burası ödev gibi oldu yediklerimi yazmazsam içim rahat etmiyor....
çok güldüm canım yaa olsun afiyet olsun
bende dün 1kk gofretle ,yarım bardak kazos içtim nolcekmiş ki
itiraflara bak
merhaba canım öncelikle miniğe çok geçmiş olsun.merhaba farmasi ve tüm kader ortaklarım
ben gitmedim bugün okula, kızım dün çok ateşlendi, onu doktora götürdüm, nerde üşüttüyse bu kadar
sabaha kadar mız mız uyuyamadım, külçe gibiyim
neyse sabah meyveli müsli, süt
ara 2 kaşık tahin pekmez
öğlen 2 tahta kaşık patlıcan yemeği, yoğurt, 2 dilim ekmek
arada yine meyve yerim
akşamda 1 kase mercimek çorbası, 2 biber dolma ve cacık yemeği düşünüyorum
nasıl:44:
öpüyorum hepinizi
herşeyde olduğu gibi suyun da azı da çoğu da zararlı elbette canımcım. çoğu da böbreklerinin çok fazla çalışmasına neden olur, onları yorar.bide aklıma gelmişken sorayım kızlar, su içmek iyi diye abarttım, gözünü çıkardım tabiri caizse 3- 3.5 lt içmeye başladım
çok mu abartmışım, yani fazlasıda azı gibi zararmı ki:44:
afiyet olsun canım öğlen 1 kepçe de yiyebilirdin çorbanı .Bu arada benim menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 tane zeytin
1 yumurtanın beyzı
1çk tahinpekmez
domates,salatalık ve peynir
1 kupada 5i 1 yerde
Ara
tane form bisküvi(limonlu)
Öğle
3 kaşık mercimek çorbası
çok az salata
ve biraz yağlı et döner
birkaç dilim lavaş ekmeği
1 bardak ayran
Ara
1 yeşil elma
1 kupa 5i 1 yerde
Akşam
1 kutu ayçiçek yağlı ton balık ve salata
Yatmadan da 1 bardak layt süt ....
abur cuburu kestikten sonra ya da çok önemli miktarda azalttıktan sonra bu iş olur canım.bende 31 marttan berı dıyetteyım sadece gecen hafta sonu bozdum baya yedım abur cubur. yuruyusumu her gun , pılatesımıde haftada 3,4kez yapıyorum. tartılamadım hıc zayıfladımmı bılmıyorum. ama kalcamı olctum 2cm ıncelmıs. benım abur cubura zaafım avr zor tutuyorum kendımı, bazende yıyorum eskıden 3tane halley yıyorsam bır seferde , sımdı eger tutamazsam kendımı 1tane yıyorum. ınsallah sonuca ulasırım, acelem yok 2 ayda 8 kılo vermeyı planlıyorum, alısverıs merkezınde tartılmıstım 31 martta 63 kıloydumkıyafetlerı cızmeyı falan dussem 62 olur, 54,55 falan ıstıyorum. ınsallah saglıklı verırım. yalnız ben yogurt ve sutte lıght kullanmıyorum eve alınandan yıyorum gunde 3kasık yogurt, bır cay bardagı 100 grammıs o kadarda sut ıcıyorum.
afiyet olsun çok güzelValla aramı değiştirdim yazıyorum utanara
1 tane sitick çikolata
4 badem
1 kuru incir
1 kuru kayısı
4 tane kuru üzüm ve 15 tane alan leblebi...Ama güzeldi valla sevdim bunuŞimdiye kadar 1 litrede su içtim...Ama suya devam...Ya burası ödev gibi oldu yediklerimi yazmazsam içim rahat etmiyor....
canım boyun ve kilon kaç ?farmasi beni motive ette başlayım diyete ya başlayamadım bi türlü
hoşgeldin canım, biz çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz burada, vermen gereken kilo da çok değil yaparsın kolayca merak etme
sağol canım benim
kalçan incelmişse vermişsindir muhakkak kilo, bi tartıl istersen
yoğurt ve sütte bende light kullanmıyorum
abur cubur alışkanlığını bırakmak çok zor, zaten bizi mahfeden de onlar
kolay gelsin
çok güldüm canım yaa olsun afiyet olsun
bende dün 1kk gofretle ,yarım bardak kazos içtim nolcekmiş ki
itiraflara bak
hoşgeldin arkdaşım bak vallahi başlamak için tören falan yapmıyoruz onu söyleyeyimbende zayıflamak istiyorum şuan 65 kiloyum 57 ye düşmek istiyorum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum...
canım arkadaşım suyun çoğuda zararmış ama uzmanlar kilo verirken 3 lt içilmesi gerektiğini söylüyorlar çokta gözünü çıkarmamışın maşallah sana 3 iyidir iyibide aklıma gelmişken sorayım kızlar, su içmek iyi diye abarttım, gözünü çıkardım tabiri caizse 3- 3.5 lt içmeye başladım
çok mu abartmışım, yani fazlasıda azı gibi zararmı ki:44:
hoşgeldin arkadaşımbende 31 marttan berı dıyetteyım sadece gecen hafta sonu bozdum baya yedım abur cubur. yuruyusumu her gun , pılatesımıde haftada 3,4kez yapıyorum. tartılamadım hıc zayıfladımmı bılmıyorum. ama kalcamı olctum 2cm ıncelmıs. benım abur cubura zaafım avr zor tutuyorum kendımı, bazende yıyorum eskıden 3tane halley yıyorsam bır seferde , sımdı eger tutamazsam kendımı 1tane yıyorum. ınsallah sonuca ulasırım, acelem yok 2 ayda 8 kılo vermeyı planlıyorum, alısverıs merkezınde tartılmıstım 31 martta 63 kıloydumkıyafetlerı cızmeyı falan dussem 62 olur, 54,55 falan ıstıyorum. ınsallah saglıklı verırım. yalnız ben yogurt ve sutte lıght kullanmıyorum eve alınandan yıyorum gunde 3kasık yogurt, bır cay bardagı 100 grammıs o kadarda sut ıcıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?