FARMASI Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
Farmasi %100 yerlidir.
Yeni bir kuruluştur.
Bende yeni temsilci oldum.

XXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
bende dun bu konuyu açtım burayı görmemiştim sanırım sadece ikimiziz istersen benım konumdan devam edebılırız yada orayı kapattrp buadanda devam edebılırız

Farketmez :)
Hoşgeldin bu arada.
Yeni üye misin nasıl gidiyor satışlar

Merhaba..Başlık, soru ve sorunlarınızı paylaşmanız için açılmıştır..Birbirinize çalışma konusunda faydalı bilgiler verebilir(ödeme,iade,faturalandırma vs.vs.),ürünler hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtebilir,fiyatı hakkında yardımcı olabilirsiniz.

Sadece paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..

Katolog eklemek,ürünün site adresini verip yönlendirme yapmak,üye yapayım,özel mesajlardan yardımcı olayım teklifleri ve rütbelerinize takım öncüsü yazmak,ürünleri işaret etmek yasaktır..

Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..

Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

hoşbuldum canım
ewet yenıyım daha hiç satış yapmadım ama alt uyelerım var
bunuda söylememn sakıncası var mı bılmıorm ama :)
sen yenımısın?

Benim alt üyem yok hiç.
Ama siparişim var daha hiç sipariş vermedim dahasipariş topluyorum.
İyi ama tepkiler olumlu yönde.
Ürünlerini sevdim.
Sen ne zamandır bu iştesin

bır ıkı hafta oldu urunlerı kuaförde bı bynda gördum oldukça kalıtelı
başka bı sıstem var jetnet oradakı uyelerımden bazılarına tavsıye ettım onlarda begenıp başladılar
henuz sipariş vermedım ben genelde kendıme alıyorum pek satışm yok alt uyelerımle ılgılenıyrm
ama bu ayın sonuna kadar sipars vermem lazm farları çok begendım bırde tırnak etıketlerınden düşünuyorm

Aynen farları gören herkes bayılıyor.
hatta 4 lü fardan 1 tane sipariş bile aldım.
Şampuanlara rağbet var bende kendime alıcam birtane şampuan.
Gelecek kataloğu çok merak ediyorum

Hıı bende biriktiriyorum ay sonuna kadar. 1 hafta kala vericem siparişleri işte.
Anca gelir yılbaşına.
Ya bişi sorcam kataloglarda gelirmi siparişle yoksa ayriyeten siparişle satın mı alıcaz

Hıı bende biriktiriyorum ay sonuna kadar. 1 hafta kala vericem siparişleri işte.
Anca gelir yılbaşına.
Ya bişi sorcam kataloglarda gelirmi siparişle yoksa ayriyeten siparişle satın mı alıcaz

bnde daha hiç vermedim temsılcım bol bol katalog vermişti
siparişte görecz bakalım

merhaba kızlar benimde farmaside 2. ayım cok sukur 2. siparişimi verdim ve allaha sukur hep ovgu aldım.. urunlerden memnun kalmayan hiç olmadı:)))))) ayrıca kazancıda iyi:) gerci daha bişey kazanamadım kendi ürünlerimi cıkarıyorum ama olsun....

kızlar ben ilk ay sipariş limitimi aştım 2 postada vericem siprişi.
1 ini verdim 10 gün içinde ödeyip diğerini de vericem.
Eşime ve kendimede aldım parfümlerden bakalım ne olacak.

İlk siparişimi verdim hayırlısı bakalım :)

kızlar merak ettim ben bu farmasiyi.google'da aradım ama bir kaç tane farklı internet sitesi çıktı karşıma.
hangisi sizin bahsettiğiniz?

ya bence geçen ay oldum güya ama kimse siparş vermedi adı duyulmamş die kalitesiz gibi yaklaşıyorlar kataloga bakmaya bile yanaşmıyorlar

yaa kızlar bende üye oldum bana telefona msj geldi kullanıcı adınız ve sifreniz diye simdi ben siteye girebiliyorum fakat bana katalog ne zaman gelir acaba ve biri arıycak mı simdi beni

merhaba
kataloğa baktım , siteye de ama fiyatlarınız nerde
ürünler güzele benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…