• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMASI Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bu marka içinde aslında ürünler resimli anlatım olarak konulsa daha iyi olabilir yaa alan kişi ürün hakkında iyi veya kötü yorum yaparak bilgilendirdiğinde daha yararlı olcaktır

bir farmasi ci daha geldiiii aranıza denizliden ama
herkese hayırlı satışlar hatunlar özellikle denizli de farmasi yi alıştırmak gerçekten zor:43:

kızlar farmasiye göz attım. bildi edinme formunu doldurdum ama henüz aramadılar. onlar beni aradıktan sonra mı üyelik işlemim gerçekleşicek? birde temizleme sütleriyle toniklerini merak ediyorum. hangi cilt tipine hangisinin iyi geldiğini sitelerinde belirtmemişler. benim yağlı cildim var temizleme sütleri tüm cilt tipleri için mi? öyleyse kuru ciltle yağlı cilt bir değil ki ikisinide aynı ürün nasıl temizleyebiliyor... birde yüz için nemlendirici kremleri hangisi bulamadım... gözaltı kremide mevcut değil sanırım. çok soru sordum ama gerçekten sitelerinde ürün açıklama kısımları çok yetersiz

farmasinin allığını kullanmıştım şeftali tonlarında gayet güzeldi ama devamını getirmedim lancome mac dışında ürünler alerji yapıo :(

uyarı almışım yardımcı olayım dedm dediğim için msj sayımda yetri kadr olunca özelden yardımcı olurum artık kusura bakmayın

yaa ben 22 nisanda üye oldum beni aradılar ve carsamba persembe gibi kataloglar gelir demislerdi ama gelmedi bugünde ayın 2si oldu ve hala yok ama siteye giriş falan yapabiliyorum ne yapmam lazım acaba

yaa ben 22 nisanda üye oldum beni aradılar ve carsamba persembe gibi kataloglar gelir demislerdi ama gelmedi bugünde ayın 2si oldu ve hala yok ama siteye giriş falan yapabiliyorum ne yapmam lazım acaba

kargo dada sorun yaşamış olabilirsin bana 3 kez gönderdiler hiçbiri elime ulaşmadı 4. de artık sıkıştrdık ptt yi başka birine teslim etmişler meğer

ya ben sipariş verdim de sorun çıktı başka şehirde bulunan bir akrabamın adresını adını soyadını yazmıştım ama benim adıma göndermışler ve kargoyu teslim etmemişler ona napcam ben şimdi nasıl ulaşacak ona veya bana:43:

bir daha asla yapmam bu işi kaç gündür mesaj atıyorum dönen yok ödemicem parayıda özellikle kargoda sorun çıkmasın diye onun adını yazdım yine benim adıma gitmiş ya

sponsorun kimse onu ara anlat
ya da sen akrabanı kayıt yapacaktın kargo direkt ona gidecekti böyle bi sorun da olmayacaktı:/

sponsorun kimse onu ara anlat
ya da sen akrabanı kayıt yapacaktın kargo direkt ona gidecekti böyle bi sorun da olmayacaktı:/

ya sponsorada ulaşamıyorum akrabamda uğraşamam ben temsilcilikle fln dedi bende onun çevresi baya geniş dağıtır katalogları die düşündüm zaten onun isminide yazdım sonra baktım benim adım gözüküyor hemen mesaj attım siteye halada atıyorum dönen yok kargoya bile mail attım yok yani

sstemde kimn adı warsa ona gidiyr
ama adres değiştrmişsin o adrese gtmesi lazımdı maille dağil direkt telefon edip sorunu çözdürseydn

kargocular tanıdıksa sorunsuz bırakıyorlar aslında
mesela bnmde aynı şeklde arkadşm işten çıktı onn işyerine gidiyordu koli işten çıkınca eve çektim kargoyu ve onn kimlk fotokopisiyle annm teslim aldı (dedğim gbi kargocular tanıdık getire getire adamlar alıştı )

sstemde kimn adı warsa ona gidiyr
ama adres değiştrmişsin o adrese gtmesi lazımdı maille dağil direkt telefon edip sorunu çözdürseydn

kargocular tanıdıksa sorunsuz bırakıyorlar aslında
mesela bnmde aynı şeklde arkadşm işten çıktı onn işyerine gidiyordu koli işten çıkınca eve çektim kargoyu ve onn kimlk fotokopisiyle annm teslim aldı (dedğim gbi kargocular tanıdık getire getire adamlar alıştı )

işte bende öyle bir durum yoktu ama aradım ve sorun çözüldü umarım yarın eline ulaşmış olur bu arada cevap yazıp ilgilendiğin için çok teşekkür ederim:7:

sorun değil canm karınca kararınca bildiğim kadaryla bildikleirmi anlatmaya çalştım

haddddddddiiiiiiiiiiii gözün aydın

nereye kayboldu farmasicilerrr

drumlar nasılllllllllll

Son düzenleme:
Bu Farmasi hakkında bilgiii lütfeennn :/ Nette pek bir bilgi yok..Nereden kayıt olunuyor? Kayıt ücreti ne kadar? Ürünleri güzel mi? Lütfen biri detaylı bilgi verebilir mi?

off ya bende daha gecen salı verdim siparisimi fakat hala ödeme onayı bekliyor diyoo daha ne kadar bekliycem acabaaa

kayıt ücreti sadece 10 tl cnm. Ürünler doğal ve kaliteli...eğer bana özelden mesaj atarsan kayıt olman içinde yardımcı olabilirim..ÜRünleri şimdiye kadar verdiğim hiç kimseden pişmanlık ya da şikayet duymadım....zaten su anda 300 ülkede satış yapılıyor tanınmamsı olmasının sebebi saedce türkiye de satışlara yeni başlanmıs olmasıdır..İlk siparişini verdiğinde katalogların gelir ve satışa başlarsın cnm...umarım yardımcı olabilmişimdir:61:

Özel mesaj atamıyorum :( Siz hangi ildesiniz?

Back