Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
FARMASI Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu
- Konu Sahibi sel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar farmasiye göz attım. bildi edinme formunu doldurdum ama henüz aramadılar. onlar beni aradıktan sonra mı üyelik işlemim gerçekleşicek? birde temizleme sütleriyle toniklerini merak ediyorum. hangi cilt tipine hangisinin iyi geldiğini sitelerinde belirtmemişler. benim yağlı cildim var temizleme sütleri tüm cilt tipleri için mi? öyleyse kuru ciltle yağlı cilt bir değil ki ikisinide aynı ürün nasıl temizleyebiliyor... birde yüz için nemlendirici kremleri hangisi bulamadım... gözaltı kremide mevcut değil sanırım. çok soru sordum ama gerçekten sitelerinde ürün açıklama kısımları çok yetersiz
yaa ben 22 nisanda üye oldum beni aradılar ve carsamba persembe gibi kataloglar gelir demislerdi ama gelmedi bugünde ayın 2si oldu ve hala yok ama siteye giriş falan yapabiliyorum ne yapmam lazım acaba
kargo dada sorun yaşamış olabilirsin bana 3 kez gönderdiler hiçbiri elime ulaşmadı 4. de artık sıkıştrdık ptt yi başka birine teslim etmişler meğer
sponsorun kimse onu ara anlat
ya da sen akrabanı kayıt yapacaktın kargo direkt ona gidecekti böyle bi sorun da olmayacaktı:/
ya sponsorada ulaşamıyorum akrabamda uğraşamam ben temsilcilikle fln dedi bende onun çevresi baya geniş dağıtır katalogları die düşündüm zaten onun isminide yazdım sonra baktım benim adım gözüküyor hemen mesaj attım siteye halada atıyorum dönen yok kargoya bile mail attım yok yani
sstemde kimn adı warsa ona gidiyr
ama adres değiştrmişsin o adrese gtmesi lazımdı maille dağil direkt telefon edip sorunu çözdürseydn
kargocular tanıdıksa sorunsuz bırakıyorlar aslında
mesela bnmde aynı şeklde arkadşm işten çıktı onn işyerine gidiyordu koli işten çıkınca eve çektim kargoyu ve onn kimlk fotokopisiyle annm teslim aldı (dedğim gbi kargocular tanıdık getire getire adamlar alıştı )
ama adres değiştrmişsin o adrese gtmesi lazımdı maille dağil direkt telefon edip sorunu çözdürseydn
mesela bnmde aynı şeklde arkadşm işten çıktı onn işyerine gidiyordu koli işten çıkınca eve çektim kargoyu ve onn kimlk fotokopisiyle annm teslim aldı (dedğim gbi kargocular tanıdık getire getire adamlar alıştı )
sstemde kimn adı warsa ona gidiyr
işte bende öyle bir durum yoktu ama aradım ve sorun çözüldü umarım yarın eline ulaşmış olur bu arada cevap yazıp ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
sorun değil canm karınca kararınca bildiğim kadaryla bildikleirmi anlatmaya çalştım
haddddddddiiiiiiiiiiii gözün aydın
sağolasın
kayıt ücreti sadece 10 tl cnm. Ürünler doğal ve kaliteli...eğer bana özelden mesaj atarsan kayıt olman içinde yardımcı olabilirim..ÜRünleri şimdiye kadar verdiğim hiç kimseden pişmanlık ya da şikayet duymadım....zaten su anda 300 ülkede satış yapılıyor tanınmamsı olmasının sebebi saedce türkiye de satışlara yeni başlanmıs olmasıdır..İlk siparişini verdiğinde katalogların gelir ve satışa başlarsın cnm...umarım yardımcı olabilmişimdir
Özel mesaj atamıyorum Siz hangi ildesiniz?