yaa ben 22 nisanda üye oldum beni aradılar ve carsamba persembe gibi kataloglar gelir demislerdi ama gelmedi bugünde ayın 2si oldu ve hala yok ama siteye giriş falan yapabiliyorum ne yapmam lazım acaba
sponsorun kimse onu ara anlat
ya da sen akrabanı kayıt yapacaktın kargo direkt ona gidecekti böyle bi sorun da olmayacaktı:/
sstemde kimn adı warsa ona gidiyr
ama adres değiştrmişsin o adrese gtmesi lazımdı maille dağil direkt telefon edip sorunu çözdürseydn
kargocular tanıdıksa sorunsuz bırakıyorlar aslında
mesela bnmde aynı şeklde arkadşm işten çıktı onn işyerine gidiyordu koli işten çıkınca eve çektim kargoyu ve onn kimlk fotokopisiyle annm teslim aldı (dedğim gbi kargocular tanıdık getire getire adamlar alıştı )
sorun değil canm karınca kararınca bildiğim kadaryla bildikleirmi anlatmaya çalştım
haddddddddiiiiiiiiiiii gözün aydın
kayıt ücreti sadece 10 tl cnm. Ürünler doğal ve kaliteli...eğer bana özelden mesaj atarsan kayıt olman içinde yardımcı olabilirim..ÜRünleri şimdiye kadar verdiğim hiç kimseden pişmanlık ya da şikayet duymadım....zaten su anda 300 ülkede satış yapılıyor tanınmamsı olmasının sebebi saedce türkiye de satışlara yeni başlanmıs olmasıdır..İlk siparişini verdiğinde katalogların gelir ve satışa başlarsın cnm...umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?