FARMASI Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Slm kızlar ben farmasiyi bıraktım çünkü 1. siparişten sonra saamadım.
kimse tanımıyor, dolayısıyla da satmam çok zor oluyor.
ama başaran arkadaşları tebrik ediyorum

ürünleri deneyenler mutlaka alıyorlar
ürünler kaliteli sonuçta
bi alan bidaha alıyor ve öneriyor

Neden Farmasi ?

Farmasi İşinize; hemen şimdi başlamak için üç sebebiniz var;
• Farmasi ürünlerini fabrika fiyatından indirimli alın,
• Farmasi ürünlerini tavsiye ederek para kazanın,
• Farmasi işinizi başkalarıyla birlikte ekip kurarak yapabilir ve liderlik primi kazanın.
2000’den fazla ürün çeşidi ile herkesin kolayca başarabileceği kazançlı bir iş planı ,% 33 satış kârı, % 21 satış primi ve % 3 ek liderlik primi ile Türkiye’de en çok kazandıran doğrudan satış sisteminin içerisinde Siz de yerinizi alın!
% 100 Türk sermayeli bir şirkette minimum sermaye ve risk ile kendi işinizi kurarak 7 den 70 e her yaş ve kesime hitap eden hızlı tüketim ürünleri ile anında ek gelir imkanı...
Farmasi Pazarlama Sistemimizde harcadığınız emek hiçbir zaman boşa gitmez. Elde ettiğiniz geliriniz süreklidir, miras olarak bırakabilirsiniz. Liderlik seviyelerine geldiğinizde artan satış primleri yanı sıra takdir töreni, fabrika seyahati, akademik ve kişisel gelişim eğitimleri, seyahatler ve araba planı ile çok renkli bir işiniz için her şey hazır. Kurmuş olduğunuz ve sürekli büyüyen ekibinizdeki Danışmanlarınızın sadece kendi alışverişlerini Farmasi’den yapmaları halinde bile çok ciddi bir gelire kavuşabilirsiniz. Sürekli büyüyen bir gelir ve iş fırsatı şimdi Sizi bekliyor!
Farmasi ile hayallerinize ulaşın ve satış ekibiniz ile kazanmaya hemen bugünden kurmaya başlayın!

Arkadaşlar siz buzun su üstünde olanı görüyorsunuz,en büyük sponsorlarınızın Farmasiden ayrıldığını ve neden ayrıldığını bilmiyorsunuz galiba???

Sizler halkımızın satış temsilcilerisiniz ama arkada büyük oyunlar dönüyor :)Haberiniz ola duyduk duymadık demeyin :)

bu ne yaaaaaaaaaaaaa içime şüphe girdi :26: bende danışmanım ama bu ne diyo?

gerçekten ben ülkem kazansın vede domuz ürünü olmayan bi firma aradım karşıma farmasi çıktı lütfen gerçekten kötü bi duyumu olan varsa yassn ama lütfen karalamayalım günahtır

neden ayrıldıgnı araştırdm ve buldum iki firmanın birden tanıtımını yapmş çıkartılmış çıkmamış............................

ben neden olduğunu biliyorum ama siteden çekiniyorum ,her türlü şeye reklam diyorlar :)

kasım ayı itibariyle ürünlerini hem kullandığım hem sattığım farmasi enternasyonel' den ben ve müşterilerimiz çok memnun kaldık.kendime;kajal göz kalemi,at kestanesi ağrı ve masaj kremi,gül özlü banyo köpüğü ,gül özlü tonik ve temizleme sütü,4 lü far (bodrum),top allık,true colour ruj,catwalk mascara ,sensational edt,yüz beyazlatıcı krem,makyaj temizleme eldiveni ve eşime bob edt ve roll on aldım tabbi 7 ayda bunları alabildim ama bütün samimiyetimle söylüyorum bu saydıklarım arasında bir tane bile üründe sorun yaşamadım ve çok teşekkür ederim bu firmaya sonunda güvenle kullanabileceğim ürünler ürettiği için içim rahat bir şekilde bütün arkadaşlarıma gözüm kapalı öneriyorum

kızlar üye oldum farmasiye önce katalog gönderceklerini söylediler ama göndermediler beklettiler iki hafta kadar sonra baktım göndermeyecekler bende bikaç ürün sipariş verdim kafama göre sırf tester ve katologlar gelebilsin diye . size sormak istediğim yarın kargom gelecek katalog vericem insanlara hangi ürünleri tavsiye etmeliyim sonuçta bende biliyorum çünkü ürünleri kullanmadım kullanmış olanlar bana tavsiyede bulunabilirler mi genel kullanılan ürünleri özellikle ruj rimel el kremi duş jeli şampuan bu tarz şeyleri
((ayrıca reklam amaçlı yapılan yorumlar kesinlikle anlaşılıyo kızlar onu da anlıyoruz yani bilginize.. ))

ben de geçen ay tanıştım farmasiyle ben bi tane ruj aldım arkadaşım da rujla rimel aldı ruj laura ginelli ruj rimeli hatırlamıyorum ama ben rujun kalıcılığını sevdim kokusu ise çok tatılı renk diğer katalog markaları gibi farklılıklar içeriyo ama çok aşırı bi fark yoktu yani ben bu ruju beğendim arkadaşım da memnun fiyatı da oldukça uygundu cnm umarım bi fikir olmuştur ha bi de sabunları çok beğeniliyo

tşk ederim canım sabun el kremi eye liner lip stik ıslak mendil siparişi verdim bi tanışma olsun niyetiyle
el kremini beğendim hafif bi yapısı var tavsiye edebilirim eyeliner kullnmıyorum başka birine satıcam onun için açıkcası kutuyu açtım baktım elime bile sürmedim hak geçesin lip stik elmalı narlı olan çok beğendim gerçektem kokusu güzel hafaf bi renk de veriyo dudağımın kenarları sürekli kurudur oraları nemlendirme işini iyi gördü , ıslak mendilin de bi marifetini görmedim açıkcası almam da tavsiyede etmem bide sabunları kullanmadım daha kullanırsam yorum yapıcam bu arada sabunlarım pirinç ve inci tozu sabunu

inci tozu sabununu m.ediyorum canım yorumlarını bekliyorum :)

bana farmasinin diş macununun içeriğini yazabilecek var mı üzerinde sles yok yazıyor da acaba als var mı? sorbitol var mı?

Farları çok hoş duruyor. Ama kullanıcı yorumları almak lazım.Bir de ürünleri ebat olarak büyük bu sevindirici.Farmasiyi takipteyim.

ben de farmasi ürünlerini hem kullanıyorum hem satıyorum
özellikle catwalk mavi rimeline bayılıyorumm. ruj ve farları da çok güzel. fondöten tester larının bazılarını denemiştim gerçekten güzel kapatıyor :)

Aynen farları gören herkes bayılıyor.
hatta 4 lü fardan 1 tane sipariş bile aldım.
Şampuanlara rağbet var bende kendime alıcam birtane şampuan.
Gelecek kataloğu çok merak ediyorum

merhabalar. ben de farmasi üyesiyim (daha çook yeniyim 1 aylık )
catwalk maskaralarını çook beğeniyorum ve kullanıyorum. BB kremin testerını kullandım kesinlikle tavsiye ederim. daha önce kullandığım BB kremlere hiç benzemiyor. cildimde yok gibiydi. ve renk süper oldu. (açıktan koyuya olanı kullandım)

FARMASİ KOZMETİK KAZANÇ SİSTEMİ 250 TL % 3
750 % 6
1200 TL % 9
2500 TL % 12
6000 TL % 15
12.000 TL % 18
18.000 TL %22
ne dersiniz karlı bir kazanç için

NEDEN FARMASİ?

1.SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI(İNSAN SAĞLIĞINA ZARARLI HİÇ BİR MADDE İÇERMİYOR)
2.HELAL BELGEMİZ VAR.(DOMUZ YAĞI ,ALKOL YOKTUR.)
3.ÜRÜNLER HARİKA VE GRAMAJLAR DOYURUCU
4.NETWORK DE EN ÇOK KAZANDIRAN
5.EN ÖNEMLİSİ %100 TÜRK MALI GELECEĞİNİZİ GÜZELLEŞTİREN BU İŞ FIRSATINI KAÇIRMAYIN!!!

Kozmetik ürünlerimizin hepsi T.C. Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü onaylıdır....%100 Türk malı olan FARMASİ ile ortka heyecana ve kazanmaya davet ediyoruz sizleri....Gönül rahatlığıyla ürün kullanmanın keyfini FARMASİ ile çıkarın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…