Slm kızlar ben farmasiyi bıraktım çünkü 1. siparişten sonra saamadım.
kimse tanımıyor, dolayısıyla da satmam çok zor oluyor.
ama başaran arkadaşları tebrik ediyorum
Arkadaşlar siz buzun su üstünde olanı görüyorsunuz,en büyük sponsorlarınızın Farmasiden ayrıldığını ve neden ayrıldığını bilmiyorsunuz galiba???
Sizler halkımızın satış temsilcilerisiniz ama arkada büyük oyunlar dönüyor :)Haberiniz ola duyduk duymadık demeyin :)
ben de geçen ay tanıştım farmasiyle ben bi tane ruj aldım arkadaşım da rujla rimel aldı ruj laura ginelli ruj rimeli hatırlamıyorum ama ben rujun kalıcılığını sevdim kokusu ise çok tatılı renk diğer katalog markaları gibi farklılıklar içeriyo ama çok aşırı bi fark yoktu yani ben bu ruju beğendim arkadaşım da memnun fiyatı da oldukça uygundu cnm umarım bi fikir olmuştur ha bi de sabunları çok beğeniliyokızlar üye oldum farmasiye önce katalog gönderceklerini söylediler ama göndermediler beklettiler iki hafta kadarsonra baktım göndermeyecekler bende bikaç ürün sipariş verdim kafama göre sırf tester ve katologlar gelebilsin diye . size sormak istediğim yarın kargom gelecek katalog vericem insanlara hangi ürünleri tavsiye etmeliyim sonuçta bende biliyorum çünkü ürünleri kullanmadım kullanmış olanlar bana tavsiyede bulunabilirler mi genel kullanılan ürünleri özellikle ruj rimel el kremi duş jeli şampuan bu tarz şeyleri
((ayrıca reklam amaçlı yapılan yorumlar kesinlikle anlaşılıyo kızlar onu da anlıyoruz yani bilginize..))
ben de geçen ay tanıştım farmasiyle ben bi tane ruj aldım arkadaşım da rujla rimel aldı ruj laura ginelli ruj rimeli hatırlamıyorum ama ben rujun kalıcılığını sevdim kokusu ise çok tatılı renk diğer katalog markaları gibi farklılıklar içeriyo ama çok aşırı bi fark yoktu yani ben bu ruju beğendim arkadaşım da memnun fiyatı da oldukça uygundu cnm umarım bi fikir olmuştur ha bi de sabunları çok beğeniliyo
inci tozu sabununu m.ediyorum canım yorumlarını bekliyorum :)tşk ederim canım sabun el kremi eye liner lip stik ıslak mendil siparişi verdim bi tanışma olsun niyetiyle
el kremini beğendim hafif bi yapısı var tavsiye edebilirim eyeliner kullnmıyorum başka birine satıcam onun için açıkcası kutuyu açtım baktım elime bile sürmedim hak geçesin lip stik elmalı narlı olan çok beğendim gerçektem kokusu güzel hafaf bi renk de veriyo dudağımın kenarları sürekli kurudur oraları nemlendirme işini iyi gördü , ıslak mendilin de bi marifetini görmedim açıkcası almam da tavsiyede etmem bide sabunları kullanmadım daha kullanırsam yorum yapıcam bu arada sabunlarım pirinç ve inci tozu sabunu
Farları çok hoş duruyor. Ama kullanıcı yorumları almak lazım.Bir de ürünleri ebat olarak büyük bu sevindirici.Farmasiyi takipteyim.
Aynen farları gören herkes bayılıyor.
hatta 4 lü fardan 1 tane sipariş bile aldım.
Şampuanlara rağbet var bende kendime alıcam birtane şampuan.
Gelecek kataloğu çok merak ediyorum
istediğiniz ürünü anlatabilirm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?