Evet dimiiiiBöyle yazınca da ne kadar az geldi
Hatırlatırız merak etme, unutmazsınIns unutmadan yaparim bende canom
Üstümden koca bir yük kalktı sanki. Baya hafifledimBöyle yazınca da ne kadar az geldi
Sorumluluk çok ağırÜstümden koca bir yük kalktı sanki. Baya hafifledim
Ben hızlı çıktım senden,merakla bekliyoruz tarifini çicemm gene muhteşem olacaktı çorbandaAyyy gül goncam şimdi sana yazıyordum sen önce yazdım banakatılıyorum çiçeem, önce hayır diyorum sonra yine yarismadayim
Evet dimiiiivalla cok diil aslibda
19 gün bize az, sana asır gelecek her gün buraya gelip eee çorba yok mu diye soracaksınÜstümden koca bir yük kalktı sanki. Baya hafifledim
Inş olur gül goncam da madalya alırım bu seferBen hızlı çıktım senden,merakla bekliyoruz tarifini çicemm gene muhteşem olacaktı çorbanda
Son günlere dogru biz tutuşacağız ama19 gün bize az, sana asır gelecek her gün buraya gelip eee çorba yok mu diye soracaksın
İnşallah çicem neden olmasın yaniInş olur gül goncam da madalya alırım bu sefer
Bana dua et gül goncamİnşallah çicem neden olmasın yani
Ona ihtiyacaın yok ki çicem sen zaten en güzelini yaparsınBana dua et gül goncam
Canimm çiçeeem sen balsın biliyorsun dimi,allah razı olsunOna ihtiyacaın yok ki çicem sen zaten en güzelini yaparsın
Yoo böyle iyi oldu. Bilinçaltıma kadar ele geçirmişti. Şimdi ben onu ele geçirdim19 gün bize az, sana asır gelecek her gün buraya gelip eee çorba yok mu diye soracaksın
Sağol çicem sende öylesinCanimm çiçeeem sen balsın biliyorsun dimi,allah razı olsun
Biraz öyle olacakSon günlere dogru biz tutuşacağız ama
İyi ni gizilYoo böyle iyi oldu. Bilinçaltıma kadar ele geçirmişti. Şimdi ben onu ele geçirdim
Beklediğimize değer ınş canısıBiraz öyle olacak