- 28 Haziran 2011
- 59.515
- 150.129
Yarim ağızİyi ni gizil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarim ağızİyi ni gizil
Kalbini öperimSelam kizlar hediyemi paylaştim umarim kazanmayanlarin hepsi bir gub kazanir ve boyle hatiralar ediniriz hep beraber
Değer değmeli o kadar gözlemi boşuna yapmıcaz burdaBeklediğimize değer ınş canısı
Selam hoş geldin,çok güzelmiş hediyen iyi günleinde kullan çok beğendimSelam kizlar hediyemi paylaştim umarim kazanmayanlarin hepsi bir gub kazanir ve boyle hatiralar ediniriz hep beraber
Rabbim terliğine zeval vermesin çiçeem
Bazen ters teperDeğer değmeli o kadar gözlemi boşuna yapmıcaz burda
Hos buldum ablamSelam hoş geldin,çok güzelmiş hediyen iyi günleinde kullan çok beğendim
Deliiiiiii terliğim nasıl meşhur varyaaaRabbim terliğine zeval vermesin çiçeem
Tırsssıyorum bu Canodan yaptıgı şeyi de tahmin ediyorumYarim ağız
Hahaaa bu ne yaa dedeye bakArabaşi çorbasını kim aldiysa böyle video bekliyorum plizzz yoksa oy vermem
Niçe on Instagram: “ben gülmekten yemeye devam edemezdim”
27.8k Likes, 701 Comments - Niçe (@nicepaylasimlar) on Instagram: “ben gülmekten yemeye devam edemezdim”www.instagram.com
Dayı nasıl yutuyorArabaşi çorbasını kim aldiysa böyle video bekliyorum plizzz yoksa oy vermem
27.8k Likes, 701 Comments - Niçe (@nicepaylasimlar) on Instagram: “ben gülmekten yemeye devam edemezdim”www.instagram.com
Bazen ters teper
Çünkü ciceksinDeliiiiiii terliğim nasıl meşhur varyaaa
Tilililuuup diye gidiyo hamurHahaaa bu ne yaa dedeye bak
Dede hüpppm diye çektiiiii sjksjksjksjkArabaşi çorbasını kim aldiysa böyle video bekliyorum plizzz yoksa oy vermem
Bencede tırs itiraf ediyorumTırsssıyorum bu Canodan yaptıgı şeyi de tahmin ediyorum
Eski arabaşicilardan ehehehDayı nasıl yutuyor
Ben ilkini düşürdü sandım meğer yutmusTilililuuup diye gidiyo hamur