Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Çook teşekkür ederim ablacımm🥰 iyiler alıştık çok şükür emmeyi ogrenmeye calısıyolar sadece 😁 bende iyiyim dikiş yerlermin acısı falan gecti baya🤲🏻🤲🏻
Çok minnanklar daha annesi alışacaklar elbette,biraz zaman istiyor meme olayı kvramak için.
Çok iy sevindim dikişlerinin düzelmesine geçen yasoya dedim selamlarımı ilet diye :KK200:
Kolay gelsin abla🌺
Geldim şimdi evdeyim
Yaaa bir bilen varsa bana yardım edebilir miii ben uygulamadan girmiyorum kk ya ama bırda yazı yazarken kknın emojiler vardıya kullandıgımız artık onları kullanamıyorum neden acaba👀👀
Bıyle resimdeki gibi aktif olmayan sekılde kalıyor🙄🙄 Nevreste Nevreste @yasminsay ASSOSyal ASSOSyal C A N O C A N O HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir @Jou @Amanita @Bal0ncuk
En sağdaki büyüteçvarya oradan tıklanınca oluyordu herhadle..

Yaaa bir bilen varsa bana yardım edebilir miii ben uygulamadan girmiyorum kk ya ama bırda yazı yazarken kknın emojiler vardıya kullandıgımız artık onları kullanamıyorum neden acaba👀👀
Bıyle resimdeki gibi aktif olmayan sekılde kalıyor🙄🙄 Nevreste Nevreste @yasminsay ASSOSyal ASSOSyal C A N O C A N O HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir @Jou @Amanita @Bal0ncuk
Hallettin mi canım
Screenshot_2022-02-02-13-28-46-26_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

Hoş geldin❤️😍
Nasılsın kızlar nasıl🥰

X