- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
Şimdi şu en sondaki üç nokta üst üsteye tıkla köşeli parantez ordaOlmuyo süpürgem ya hıc boyle cıkmıyodu baksana o üç noktaya tıklayınca bombos kalıyor boyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi şu en sondaki üç nokta üst üsteye tıkla köşeli parantez ordaOlmuyo süpürgem ya hıc boyle cıkmıyodu baksana o üç noktaya tıklayınca bombos kalıyor boyle
En sağdaki yaniŞimdi şu en sondaki üç nokta üst üsteye tıkla köşeli parantez orda
Kuzum en sağda büyüteç işareti var ya onu tikla aciliyorYaaa bir bilen varsa bana yardım edebilir miii ben uygulamadan girmiyorum kk ya ama bırda yazı yazarken kknın emojiler vardıya kullandıgımız artık onları kullanamıyorum neden acaba
Bıyle resimdeki gibi aktif olmayan sekılde kalıyor Nevreste @yasminsay ASSOSyal C A N O HanimKelesimiGetir @Jou @Amanita @Bal0ncuk
Canımın iciiiHoşgeldin sosyalimm
Sonradan gördüm cancağızımDoğmuş cancağzım, Kazen anasayfada yazdı
Ben yokumYaaa bir bilen varsa bana yardım edebilir miii ben uygulamadan girmiyorum kk ya ama bırda yazı yazarken kknın emojiler vardıya kullandıgımız artık onları kullanamıyorum neden acaba
Bıyle resimdeki gibi aktif olmayan sekılde kalıyor Nevreste @yasminsay ASSOSyal C A N O HanimKelesimiGetir @Jou @Amanita @Bal0ncuk
Çok minnanklar daha annesi alışacaklar elbette,biraz zaman istiyor meme olayı kvramak için.Çook teşekkür ederim ablacımm iyiler alıştık çok şükür emmeyi ogrenmeye calısıyolar sadece bende iyiyim dikiş yerlermin acısı falan gecti baya
Geldim şimdi evdeyimKolay gelsin abla
En sağdaki büyüteçvarya oradan tıklanınca oluyordu herhadle..Yaaa bir bilen varsa bana yardım edebilir miii ben uygulamadan girmiyorum kk ya ama bırda yazı yazarken kknın emojiler vardıya kullandıgımız artık onları kullanamıyorum neden acaba
Hallettin mi canımYaaa bir bilen varsa bana yardım edebilir miii ben uygulamadan girmiyorum kk ya ama bırda yazı yazarken kknın emojiler vardıya kullandıgımız artık onları kullanamıyorum neden acaba
Sabah doğduBebek bugün geliyor galiba Nevreste ,İsabel ve Kazen'in bebeği bugün müydü aşko?
Senin adın geçmeden olmaz
Geliyor gelmekte olan!!11!!1!1
Çok güzel olmuşGeliyor gelmekte olan!!11!!1!1
Sen böyle dediysen tamam.Çok güzel olmuş
Ben hepinizi beğeniyorumSen böyle dediysen tamam.
Ya birkaçını daha fazla beğenebilirsin ne var yani bundaBen hepinizi beğeniyorum
Orası öyleYa birkaçını daha fazla beğenebilirsin ne var yani bunda