- 22 Temmuz 2017
- 44.034
- 130.798
Oooo, taze momOooo günaydınnn yeni kategorımız yöresel olmusss hayırlı olsun herkese
Kızçelerimiz nasıllar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo, taze momOooo günaydınnn yeni kategorımız yöresel olmusss hayırlı olsun herkese
İyiyiz yasom alıştık sayılır baya ben yokken neler oldu kategori farkımız dısındaaOooo, taze mom
Kızçelerimiz nasıllar?
Çook teşekkür ederim ablacımm iyiler alıştık çok şükür emmeyi ogrenmeye calısıyolar sadece bende iyiyim dikiş yerlermin acısı falan gecti bayaGünaydın mervişim doğum yapmışsın güle güle büyüt prensesleri nasıllar iyilermi sen nasılsın
Kolay gelsin ablaBelediyeye gidiyorum emlak muafiyeti var onu halletmem lazım dolaşırım brazda görüşürüz
Kuzuuummmmmmİyiyiz yasom alıştık sayılır baya ben yokken neler oldu kategori farkımız dısındaa
Bu aralar ben de pek online olamıyorum kuzum. Bir şey var ise bilmiyorum yaniİyiyiz yasom alıştık sayılır baya ben yokken neler oldu kategori farkımız dısındaa
Cidden oyle yasom emziiik emzik geldiii diye geziyorum evdeBu aralar ben de pek online olamıyorum kuzum. Bir şey var ise bilmiyorum yani
Meminkto canavarları
Hoşgeldin sosyalimmSelaminko canikolar
İyi o zaman, dahalık ev mandıraya döndü moduna geçmemişsin Pari’mCidden oyle yasom emziiik emzik geldiii diye geziyorum evde
Yok o mertebeye gelmedik henuz yasomİyi o zaman, dahalık ev mandıraya döndü moduna geçmemişsin Pari’m
Nevreste biliyordu onun nereden açıldığını. Sağdaki üç noktaya tıkladın mı hiç?Yaaa bir bilen varsa bana yardım edebilir miii ben uygulamadan girmiyorum kk ya ama bırda yazı yazarken kknın emojiler vardıya kullandıgımız artık onları kullanamıyorum neden acaba
Bıyle resimdeki gibi aktif olmayan sekılde kalıyor
Evet evet Kazen abi paylaşmış doğmuş minnoşBebek bugün geliyor galiba Nevreste ,İsabel ve Kazen'in bebeği bugün müydü aşko?
Çok şükür profillere hiç bakmadım dahaEvet evet Kazen abi paylaşmış doğmuş minnoş
Üç noktaya tıkla canım sonra da köşeli paranteze tıkla açılırYaaa bir bilen varsa bana yardım edebilir miii ben uygulamadan girmiyorum kk ya ama bırda yazı yazarken kknın emojiler vardıya kullandıgımız artık onları kullanamıyorum neden acaba
Bıyle resimdeki gibi aktif olmayan sekılde kalıyor Nevreste yasminsay ASSOSyal C A N O HanimKelesimiGetir Jou X xnobodyx Bal0ncuk
Doğmuş cancağzım, Kazen anasayfada yazdıBebek bugün geliyor galiba Nevreste ,İsabel ve Kazen'in bebeği bugün müydü aşko?
Olmuyo süpürgem ya hıc boyle cıkmıyodu baksana o üç noktaya tıklayınca bombos kalıyor boyleÜç noktaya tıkla canım sonra da köşeli paranteze tıkla açılır