Oooo, taze momOooo günaydınnn yeni kategorımız yöresel olmussshayırlı olsun herkese
İyiyiz yasom alıştık sayılır bayaOooo, taze mom
Kızçelerimiz nasıllar?
Çook teşekkür ederim ablacımmGünaydın mervişim doğum yapmışsın güle güle büyüt prensesleri nasıllar iyilermi sen nasılsın
Kolay gelsin ablaBelediyeye gidiyorum emlak muafiyeti var onu halletmem lazım dolaşırım brazda görüşürüz
Kuzuuummmmmmİyiyiz yasom alıştık sayılır bayaben yokken neler oldu kategori farkımız dısındaa
Bu aralar ben de pek online olamıyorum kuzum. Bir şey var ise bilmiyorum yaniİyiyiz yasom alıştık sayılır bayaben yokken neler oldu kategori farkımız dısındaa
Cidden oyle yasom emziiik emzik geldiii diye geziyorum evdeBu aralar ben de pek online olamıyorum kuzum. Bir şey var ise bilmiyorum yani
Meminkto canavarları
Hoşgeldin sosyalimmSelaminko canikolar
İyi o zaman, dahalık ev mandıraya döndü moduna geçmemişsin Pari’mCidden oyle yasom emziiik emzik geldiii diye geziyorum evde
Yok o mertebeye gelmedik henuz yasomİyi o zaman, dahalık ev mandıraya döndü moduna geçmemişsin Pari’m
Yaaa bir bilen varsa bana yardım edebilir miii ben uygulamadan girmiyorum kk ya ama bırda yazı yazarken kknın emojiler vardıya kullandıgımız artık onları kullanamıyorum neden acaba
Bıyle resimdeki gibi aktif olmayan sekılde kalıyor
Evet evet Kazen abi paylaşmış doğmuş minnoş
Çok şükürEvet evet Kazen abi paylaşmış doğmuş minnoş
Üç noktaya tıkla canım sonra da köşeli paranteze tıkla açılırYaaa bir bilen varsa bana yardım edebilir miii ben uygulamadan girmiyorum kk ya ama bırda yazı yazarken kknın emojiler vardıya kullandıgımız artık onları kullanamıyorum neden acaba
Bıyle resimdeki gibi aktif olmayan sekılde kalıyorNevreste yasminsay ASSOSyal C A N O HanimKelesimiGetir Jou X xnobodyx Bal0ncuk
Doğmuş cancağzım, Kazen anasayfada yazdı
Olmuyo süpürgem ya hıc boyle cıkmıyodu baksana o üç noktaya tıklayınca bombos kalıyor boyleÜç noktaya tıkla canım sonra da köşeli paranteze tıkla açılır