- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Nevoş sen ameliyat işinine yaptın hani tatşlde olacaktın ne olduVardı canım 1 buçuk civarı geldimSon haftamız sayılır
Tekrar gel diyorlar ama ramazanda nasıl giderim bilemiyorum
abla en iyisi o sustukca karsidaki saygidan oldugunu dusunmuyor kendini hakli saniyorBizzat yaşıyorum ablaBen bu sefer ipleri koparmayı seçtim
Kimle peki bu durumlar görümce filanmıUmarım öyle olur
Çok sağol çicemmm geçmiştir derken geçmemişişte evde zaten cumaya kadar.
Kaldı ablam gidemedim.Kontrol için randevu aldım bakalım ne diyecekNevoş sen ameliyat işinine yaptın hani tatşlde olacaktın ne oldu
Abla eşimin ailesi ile aram çok iyiKimle peki bu durumlar görümce filanmı
Rabbim korusun ciceemKimle peki bu durumlar görümce filanmı
Aynen bir patlamaya bakıyor zaten,pimim çekilirse bende gümbürdüycem az kaldı herhade..abla en iyisi o sustukca karsidaki saygidan oldugunu dusunmuyor kendini hakli saniyor
Ramazanda aynen zor ama vakit geçirmek ici çok güzel sen bilirsin tabiki canım ⚘Vardı canım 1 buçuk civarı geldimSon haftamız sayılır
Tekrar gel diyorlar ama ramazanda nasıl giderim bilemiyorum
Eşimin ailesi ile bal kaymak gibiyizabla en iyisi o sustukca karsidaki saygidan oldugunu dusunmuyor kendini hakli saniyor
Tamam çaktım şimdi çevren o zaman demiAbla eşimin ailesi ile aram çok iyi
Amin çicemm sağollRabbim korusun ciceem
Arada giderim artık ortam bana iyi geliyorRamazanda aynen zor ama vakit geçirmek ici çok güzel sen bilirsin tabiki canım ⚘
Issır dilini kaşı bideeeEşimin ailesi ile bal kaymak gibiyiz
Kendi ailemTamam çaktım şimdi çevren o zaman demi
Amin çicemm sağoll
Allah bozmasın
Amin inşaallah çok şükürIssır dilini kaşı bideee
kim olursa olsun ..kendjnden buyukse yaptigin saygiyi kucukse sabrini ..senin ezikligin saniyor karsi taraf illa es tarafi olmasi grrekmiyorEşimin ailesi ile bal kaymak gibiyiz
Hadi yaaa ciddenmiKendi ailem
Şanslısın en azından bu konudaAmin inşaallah çok şükür
Öyle tabikim olursa olsun ..kendjnden buyukse yaptigin saygiyi kucukse sabrini ..senin ezikligin saniyor karsi taraf illa es tarafi olmasi grrekmiyor