Bdv ye konu açacak kadarHadi yaaa ciddenmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bdv ye konu açacak kadarHadi yaaa ciddenmi
Tamam canımC A N O bana msj atarmisin ben atamadim sana
Abla yakın değiliz herkes anlayışlıNe zararları olabilirŞanslısın en azından bu konuda
Senin özel mesaj kapalı galibaC A N O bana msj atarmisin ben atamadim sana
Onlarda orada değilmi başka yerdemi yoksaAbla yakın değiliz herkes anlayışlıNe zararları olabilir
ben seni izlemiyormusum yaSenin özel mesaj kapalı galiba
Evet abla buradalar ama sorunumuz yokOnlarda orada değilmi başka yerdemi yoksa
Bende gittiğin dönemde kopamazdım hiç eve gelmek istemezdim iyi oluyor kafa dağılıyorArada giderim artık ortam bana iyi geliyor
Aman olmasında nevoş yoksa sıkıntı yaniEvet abla buradalar ama sorunumuz yok
Aynen öyle canımArtık dışarıda evlerimizde görüşeceğizBende gittiğin dönemde kopamazdım hiç eve gelmek istemezdim iyi oluyor kafa dağılıyor
Benimkiler bana yetiyorAman olmasında nevoş yoksa sıkıntı yani
Neee kaa ayıpben seni izlemiyormusum ya
Meze mi yapıyoruz hemen araştırayım. Hemen yapacağım bu sefer. Sonlara kalınca oy da gelmiyor.Margaret Hale de meze yapsın
Arada bana bırakıyor evet onun bebesiBlue_Peri njn bebekligi mi bu homini gitlak yiyor
dikkat et senjn cocuklara ekmek bulamazsa onlari da yerArada bana bırakıyor evet onun bebesi
Siz C A N O ile meze yapıyorsunuz biz yeni kategoriye geçiyoruzMeze mi yapıyoruz hemen araştırayım. Hemen yapacağım bu sefer. Sonlara kalınca oy da gelmiyor.
Tavuklu bir meze yapalım bari.Siz C A N O ile meze yapıyorsunuz biz yeni kategoriye geçiyoruz
Tamam olurTavuklu bir meze yapalım bari.
Arada bana bırakıyor evet onun bebesi