İyidir canım çok şükür sen nasılsınBen geldim herkes iyimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir canım çok şükür sen nasılsınBen geldim herkes iyimi
İyi neyseki sorun yok.İyiyse şükür sevındım abla cabuk toparlar
Amann yasocum ya ne kadar uzakta oturuyormuş görümcen öylee nasıl gelsim kadın demi her gün her günnDüne kadar yardım eden yoktu. Dün görümcemde çıktı.
Görümce de alt katımda bu arada
Münnoşşşş nolduuuuiyiyim sukur kulaklarim duymuyor sadece
sen nasiksin
Bende iyiyim canım nevosum yemek yaptım ev topladım dua grubum var orayı ayarladım geldimİyidir canım çok şükür sen nasılsın
Yok nevoş cum olmuyor o dediğin lafta sadeceOda doğruSonra her şey sendeKeşke kıymeti olsa
abls ben her grip nezle oldugumda kulaklarimda iltihap oluyor rutin oldu artik .İyi neyseki sorun yok.
Amann yasocum ya ne kadar uzakta oturuyormuş görümcen öylee nasıl gelsim kadın demi her gün her günn
Münnoşşşş nolduuuu
bence olmalisinmeze bizim işimiz ama ben yokum
Kaygananı niye götürmedin nşanaaaabilmedigin noktalar var da ondan ...onlar cagirilmadi nisana merak ediyorlar
Geçmiş olsun faydası oluyır sakızın biraz iyi çiğne balonda yap ona göreeee.abls ben her grip nezle oldugumda kulaklarimda iltihap oluyor rutin oldu artik .
sakiz cigne diyor tum doktorlar
gerek yoktu diger kardesimjn dugununde enistemin sandalyesini bilerek cekip dusurmustu varligi zarar onunKaygananı niye götürmedin nşanaaaa
Hoş geldinBende iyiyim canım nevosum yemek yaptım ev topladım dua grubum var orayı ayarladım geldim
Bizzat yaşıyorum ablaBen bu sefer ipleri koparmayı seçtimYok nevoş cum olmuyor o dediğin lafta sadece
Sanada mi minikom
Bugün kursun varmıydı nevosHoş geldin
kategoriye gore katilmayi dusunuyorumSanada mi minikom
Vardı canım 1 buçuk civarı geldimSon haftamız sayılırBugün kursun varmıydı nevos
Ooo supersin minikomkategoriye gore katilmayi dusunuyorum
En güzeli varya kafan sakin olur.Bizzat yaşıyorum ablaBen bu sefer ipleri koparmayı seçtim
Umarım öyle olurEn güzeli varya kafan sakin olur.