Kaç yıldır oturuyoruz altlı üstlü. İyilerdi. Hiç aklıma gelmezdi yeminle. Kimseye güven olmuyorAnaaaa demekkii girmeyee çalışaydı gördünmüühahahahaha komşu da hırsız çıktı mübarekk
Canım şaka maka dikkat et lütfen,cocuk evde yalnız kalınca kapiyi kim gelirse gelsin açmasın,akıl vermek gibi değil yanlış anlama ,ama o tür insanlardan hep korkarım.Kilitliyorum hep. Araba da kapıda yoktu. Bence bizi evde yok sandıyöneticiye dedik. Zaten onlar normal değil diyor
Ben diyecektim evde yok sandı seni demek ki ,ay Allah korusun yaKilitliyorum hep. Araba da kapıda yoktu. Bence bizi evde yok sandıyöneticiye dedik. Zaten onlar normal değil diyor
Hepte aklına gelmediğin şeyler başına geliyorrKaç yıldır oturuyoruz altlı üstlü. İyilerdi. Hiç aklıma gelmezdi yeminle. Kimseye güven olmuyor
Yolda görürsem abla dicem. Geçende bizim kapıya geldin, hayırdır? Açana kadar koştun gittin bişey mi diyecektin dicem. Bakim ne diyecekYakın olsak gelirdim bir koşu
Amin canım. Demek ki ilk kez yapmıyorBen diyecektim evde yok sandı seni demek ki ,ay Allah korusun ya
Tabi ne cesaret baksana gündüz gündüzAmin canım. Demek ki ilk kez yapmıyor
Normal biri değil zaten, tuhaf. Oğlanı da evde bırakıp okula gidip geliyorum. Artık bırakamıyorum gerçiCanım şaka maka dikkat et lütfen,cocuk evde yalnız kalınca kapiyi kim gelirse gelsin açmasın,akıl vermek gibi değil yanlış anlama ,ama o tür insanlardan hep korkarım.
Karşı daire de evde yoktu benceTabi ne cesaret baksana gündüz gündüz
Ben komşu ablayım der,annen yanımda derNormal biri değil zaten, tuhaf. Oğlanı da evde bırakıp okula gidip geliyorum. Artık bırakamıyorum gerçiaz kaldı neyse. Gideceğiz burdan
İyiki duymuşsun ay birde içeri girse idi görse idinKarşı daire de evde yoktu benceaynı gün akşam oğlanı okula almaya gittim. Annesi tip tip balkondan bana bakıyordu
Aynen canımBen komşu ablayım der,annen yanımda derBırakma bence de
Hiç sevmedimAynen canımbazen bişey istemeye gelirdi. Kapıdan öyle evin içini süzüyor
İlk oglan yapıyor sesi sandım. Baktım oğlan odada. Ses etmeden baktım kapıdan yine aklıma üst komşu gelmiyor. Dilenci başka bi hırsız vs. Bekliyorum. Bi baktım komşuİyiki duymuşsun ay birde içeri girse idi görse idin
Gelirse açmayacağım kapıyı. Gerçi artık gelemezdeHiç sevmedimuzak dursun
Şok olur insanİlk oglan yapıyor sesi sandım. Baktım oğlan odada. Ses etmeden baktım kapıdan yine aklıma üst komşu gelmiyor. Dilenci başka bi hırsız vs. Bekliyorum. Bi baktım komşuşok oldum
Yok artık evden çıkmaz bir süre herhaldeGelirse açmayacağım kapıyı. Gerçi artık gelemezde