Bir yöntemimiz daha var aşko kökten çözümAynen aşkom bende kurşun istiyorum
Dökün her yerimden
Bir yöntemimiz daha var aşko kökten çözüm
Yeni katagoride olabilirÇalışsan olacak
Çıksaydın yukarıMutfaktaydım. Yemek hazırlıyordum. Baktım kapıdan takır tukur sesler geliyor. Kapıyı açmaya çalışıyor biri. Hemen baktım delikten üst komşunun kızı 40 yaşlarımda. Kapıya yumruğu bir vurdum. Merdivenlerden aşağı fırladı. Peşimden bağırdım napyosun sen diye. Toz oldu yok. Pencere ye çıktım. Dışarda da yokmanyak mıdır nedir
Seni şaşırtıcamAnlaştık
O da mı yapıyormuş bu işi
Kökten çözüm diyorO da mı yapıyormuş bu işi
Eşim babasını aradıYeni katagoride olabilir
Çıksaydın yukarı
Yaaaaaaa hahahahahahahahha kahkaha attımm şuaannn ayyy krize girdimm kriz geçirdimm karnımda kızçe bi tekme attı niye güliyin anne gibii ayyy çok güldüm yaaMutfaktaydım. Yemek hazırlıyordum. Baktım kapıdan takır tukur sesler geliyor. Kapıyı açmaya çalışıyor biri. Hemen baktım delikten üst komşunun kızı 40 yaşlarımda. Kapıya yumruğu bir vurdum. Merdivenlerden aşağı fırladı. Peşimden bağırdım napyosun sen diye. Toz oldu yok. Pencere ye çıktım. Dışarda da yokmanyak mıdır nedir
Kız o ne öyle gündüz gözü ile gazoz mu içmiş yoksaMutfaktaydım. Yemek hazırlıyordum. Baktım kapıdan takır tukur sesler geliyor. Kapıyı açmaya çalışıyor biri. Hemen baktım delikten üst komşunun kızı 40 yaşlarımda. Kapıya yumruğu bir vurdum. Merdivenlerden aşağı fırladı. Peşimden bağırdım napyosun sen diye. Toz oldu yok. Pencere ye çıktım. Dışarda da yokmanyak mıdır nedir
Kız normalde gelir bişey ister, balkona bişeyleri düşer kapıyı çalar ister. Bildiğin eğilmiş kapıyı bişeyle açmaya çalışıyor. İzledim kapıdan. Sonradan vurdum içerden napyosun sen deyince Şenerşen misali merdivenleri atlaya atlaya kaçtıYaaaaaaa hahahahahahahahha kahkaha attımm şuaannn ayyy krize girdimm kriz geçirdimm karnımda kızçe bi tekme attı niye güliyin anne gibii ayyy çok güldüm yaa
Valla bilmiyorum. İllaki bi yerde yakalar kıstırırım onuKız o ne öyle gündüz gözü ile gazoz mu içmiş yoksa
Allah Allah kilitle kapını hep canımKız normalde gelir bişey ister, balkona bişeyleri düşer kapıyı çalar ister. Bildiğin eğilmiş kapıyı bişeyle açmaya çalışıyor. İzledim kapıdan. Sonradan vurdum içerden napyosun sen deyince Şenerşen misali merdivenleri atlaya atlaya kaçtı
Kapıyı açıp peşinden de bağırdım
Anaaaa demekkii girmeyee çalışaydı gördünmüüKız normalde gelir bişey ister, balkona bişeyleri düşer kapıyı çalar ister. Bildiğin eğilmiş kapıyı bişeyle açmaya çalışıyor. İzledim kapıdan. Sonradan vurdum içerden napyosun sen deyince Şenerşen misali merdivenleri atlaya atlaya kaçtı
Kapıyı açıp peşinden de bağırdım
Yakın olsak gelirdim bir koşuValla bilmiyorum. İllaki bi yerde yakalar kıstırırım onu
Kilitliyorum hep. Araba da kapıda yoktu. Bence bizi evde yok sandıAllah Allah kilitle kapını hep canım