- 24 Eylül 2018
- 97.411
- 292.911
Beyzbol sopası al,gosterGelirse açmayacağım kapıyı. Gerçi artık gelemezde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyzbol sopası al,gosterGelirse açmayacağım kapıyı. Gerçi artık gelemezde
Acil bişey olsa ilk onların kapısını çalarım yardım için. Hiç beklemiyordumŞok olur insan
Eşimin biber gazını kapıda hazır bekletimBeyzbol sopası al,goster
Artık ćalmadan girecek kıvama gelmişlerAcil bişey olsa ilk onların kapısını çalarım yardım için. Hiç beklemiyordum
Hadi ya o kadar tanışırsınız yani,ay kimseye güvenmeye gelmiyorAcil bişey olsa ilk onların kapısını çalarım yardım için. Hiç beklemiyordum
Kesin yapEşimin biber gazını kapıda hazır bekletim
Kimseye güven olmuyor. Yüzüne güldüklerine bakmamak lazımmışArtık ćalmadan girecek kıvama gelmişler
Yok canım. Allah korusun böyle kötü niyetli insanlardan.Hadi ya o kadar tanışırsınız yani,ay kimseye güvenmeye gelmiyor
O her yerde öyle be maviş Anlayınca dehliyoruz amaKimseye güven olmuyor. Yüzüne güldüklerine bakmamak lazımmış
Aynen öyle canım. Komşu çok önemliymiş gerçektenO her yerde öyle be maviş Anlayınca dehliyoruz ama
Zarar gelmeden anlamış oldun ,cok şükürAynen öyle canım. Komşu çok önemliymiş gerçekten
Öyle canımZarar gelmeden anlamış oldun ,cok şükür
Ayy o da ne fena HeEşimin biber gazını kapıda hazır bekletim
❤Öyle canım
Ah benim aretime kiyamamAyy o da ne fena He
Bir gün küçüğüm o zaman ortaokula falan gidiyorum okuldan sonra da çalışıyorum kuaförde .Kuaförde ki kalfa ile temizlik yaparken bulduk dolapta bu ne falan derken manyak bir sıktı bana kör oldum resmen yarım saat gözlerim yaşlı açamamıştım Hiç
Etkili yani test ettim
Ayy fena olmuştur. Ben öyle şeye maruz kalmadım da maruz bırakabilirim her eve lazımAyy o da ne fena He
Bir gün küçüğüm o zaman ortaokula falan gidiyorum okuldan sonra da çalışıyorum kuaförde .Kuaförde ki kalfa ile temizlik yaparken bulduk dolapta bu ne falan derken manyak bir sıktı bana kör oldum resmen yarım saat gözlerim yaşlı açamamıştım Hiç
Etkili yani test ettim
Böyle şeyler hep benim başıma gelirAyy fena olmuştur. Ben öyle şeye maruz kalmadım da maruz bırakabilirim her eve lazım
Sorma aretimAh benim aretime kiyamam
Pis kalfaSorma aretim
Ayy Allah beterinden korusun. O kadın niye sıkmış onu insan bir bakar ne diyeBöyle şeyler hep benim başıma gelir