- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
canım NevoşumBizde seni ve tariflerini seviyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım NevoşumBizde seni ve tariflerini seviyoruz
Ayy ne güzel inşallah bende kalıcı olurum ilk yarisma çok heyecan var ama güzelHoşgeldin canım ❤ sen de benim gibi kalıcı olursun inşallah nisan 2020den beri burdayım
Beni beni bihterini
canım Nevoşum
Pes edip kaçarsan olmazAyy ne güzel inşallah bende kalıcı olurum ilk yarisma çok heyecan var ama güzel
Almicam deyip ilk tarif almam peki pareemm fındıkimmOnun dersleri var o bakıcam sonra vaz geçicek sonra yapicak Hahhah yerim ben onu
Benim tarifim yok.Birimiz verin hemen yapayımAynen bi açılış yapılsa ama kim
Yok kaçmamPes edip kaçarsan olmaz
İyiyim nevoşumda karnım aç sıvı diyetine girdim bugün 2 gün daha varda artur duysa bunu 8.kattan aşağı atar beni wc dert ortağım bugün
Ablam nasılsın
Korkma çok keyifli geçiyor her zamanYok kaçmam
Ama korkuyorum
Hepimizin ilk sunumları çok iyi değilTabi istisnalar oluyorBazıları ilk yarışmadan çok iyi başlıyorYok kaçmam
Ama korkuyorum
Selam .......çorbalarım diye konuya girmeliydinSelamlar tarif yok mu bugun
Tarifi paylaşınca surekli oyle hitap ederim artikSelam .......çorbalarım diye konuya girmeliydin
En korktuğum sunum zaten ama onu eşim ben hallederim dediHepimizin ilk sunumları çok iyi değilTabi istisnalar oluyorBazıları ilk yarışmadan çok iyi başlıyor
Biraz emek biraz nasip olacak
Selam hoş gldinSelamlar tarif yok mu bugun
Muhteşem ötesisiydik yahu öyle demeee demeHepimizin ilk sunumları çok iyi değilTabi istisnalar oluyorBazıları ilk yarışmadan çok iyi başlıyor
Biraz emek biraz nasip olacak
Şehrşye çorbalarımmm benimmmSelam .......çorbalarım diye konuya girmeliydin
Tüyo belli gugulll amcaya tarifinin adını verip sunumalrı dyecen şakkkk diye karşına çıkacakEn korktuğum sunum zaten ama onu eşim ben hallederim dedi
O düşünsün
Maşaallah ablam süpersinAma dikkat etİyiyim nevoşumda karnım aç sıvı diyetine girdim bugün 2 gün daha varda artur duysa bunu 8.kattan aşağı atar beni wc dert ortağım bugün