Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Nasılsınız adaşım sarılık testiniz nasıl çıktı
İyişyz adaşımm sen nasılsınn sarılık degerleri ikisininde normal sınırlarda cıktı cok sukur ama yınede 2 hafta gözle takıp et sararma falan gorursen hemen getır dedi doktoe inşallah sararma falan olmadan atlatırız bu surecıde

Nevoşummm iyiyim fakat uykusuzum 2-3 gündür 2-3 saat max uyuyabiliyorum kızların biri gece canlanıyor onun haricinde kızlar da iyi şükür nevoş em mama ye yat haytları cok aktıvıteli
Maşaallah canım
O bir süte devam ediyorBir gece biri uyur bir gece biriNöbetleşe anneyi uyutmama operasyonu

Oy maşallah maşallah prenseslere. İnşallah normal devam eder. Sağlıcakla büyüsünler

Bende iyiyim şükür

Maşaallah canım
O bir süte devam ediyorBir gece biri uyur bir gece biriNöbetleşe anneyi uyutmama operasyonu
Aynen oyle nevosum hele bazen ikisi bir bayrakları acıyor o zaman napacagımızı sasırıyoruz hangısını emzırsem hangısını beslesem bilemiyorum

Rabbim kolaylık versinYardım ediyorlar mıEşin,annen,kayınvaliden
Amin nevoşum evet evet annemde kayınvalidemde bizde kalıyor eşimde mama falan hazırlıyo cok sukur iyiki onlar var bazen ne yapacagımı sasırıyorum en azından onlar olaya mudahale ediyor yapılacaklarınfalan ayarlıyorlar iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…