İyişyz adaşımm sen nasılsınnNasılsınız adaşımsarılık testiniz nasıl çıktı
Peki ya seni? Onu da ben yapim. Sen ne zaman yapıyorsun nevoşBende seni
Maşaallah canımNevoşummmiyiyim fakat uykusuzum 2-3 gündür 2-3 saat max uyuyabiliyorum kızların biri gece canlanıyor onun haricinde kızlar da iyi şükür nevoş em mama ye yat haytları cok aktıvıteli
Oy maşallah maşallah prenseslere. İnşallah normal devam eder. Sağlıcakla büyüsünlerİyişyz adaşımm sen nasılsınnsarılık degerleri ikisininde normal sınırlarda cıktı cok sukur ama yınede 2 hafta gözle takıp et sararma falan gorursen hemen getır dedi doktoe inşallah sararma falan olmadan atlatırız bu surecıde
Son gün tabi kiPeki ya seni? Onu da ben yapim. Sen ne zaman yapıyorsun nevoş
Aynen oyle nevosum hele bazen ikisi bir bayrakları acıyor o zaman napacagımızı sasırıyoruz hangısını emzırsem hangısını beslesem bilemiyorumMaşaallah canım
O bir süte devam ediyorBir gece biri uyur bir gece biri Nöbetleşe anneyi uyutmama operasyonu
Yapsınlar işte alla allaaSahi neden öyle oluyor
Rabbim kolaylık versinAynen oyle nevosum hele bazen ikisi bir bayrakları acıyor o zaman napacagımızı sasırıyoruz hangısını emzırsem hangısını beslesem bilemiyorum
Amiin kuzucummOy maşallah maşallah prenseslere. İnşallah normal devam eder. Sağlıcakla büyüsünler
Bende iyiyim şükür
Son gün tabi kiBenim erken yaptığım görülmüş mü Çok işim olursa erkene alırım
Bakırımız bile yokiyi madem
Alacagım kücücük bişey var o kadar ters bi istikamette ki üşeniyorum onu bekliyorum vallaYapamazsın kalır
Amin nevoşumRabbim kolaylık versinYardım ediyorlar mı Eşin,annen,kayınvaliden
Bakır mı eksikBenimde malzeme eksik
Neeeeyyy sende mi yok nevoşBakırımız bile yok
Aynen. Bi yapamadılar.Amiin kuzucummeee çorbalar ne alemde bıraktıgım gibi tembel cıktı bu grup baksanıza
Bende habibi gibi dicem artık bi tas çorba yapıpta koyamadılar şu lohusa kadının önüneAynen. Bi yapamadılar.
Anca çen çen çene yaptırcan