Kızların kurs parası çıkarKazanırsın bile
En güzeli resimlerin hepsine isim yazmakAyyyy evet
Cidden dava açsan kazanırsın. Belgelerin de var.Kızların kurs parası çıkar
Her açıdan saldırmışlar ya
Misal benim dolmamı çalmamışlar
En güzeli resimlerin hepsine isim yazmak
Ben Allah'a havale mi etsemCidden dava açsan kazanırsın. Belgelerin de var.
Ben Allah'a havale mi etsem
Belli oluyor fotograflardan ellerine sağlık nefisÇok güzel yaparım
Kesinlikle cano hele ben artık nick bilem yazmıyorum yazmak lazım ama paylaşım tarihi belli şeyi belli hangi hakla kolayca korkmadan paylaşabiliyor bu şahıslar ya artık çok büyük yaptırımı var üstelik bu tarz bilişim suçu . Herturlu kanıtlar valla aç davayıEn güzeli resimlerin hepsine isim yazmak
Ne olduYok artık
Aynen biz anlarızBelli oluyor fotograflardan ellerine sağlık nefis
Yalnız gerçekten oluyor ya, hani dibi tutsa nerden bileceksiniz tadına mı bakıyosunuz falan dedim ama, bence gerçekten belli oluyor lezzeti fotodan
Canım kendi sayfamda var.Oraya yazmışım bana aittir diyeKesinlikle cano hele ben artık nick bilem yazmıyorum yazmak lazım ama paylaşım tarihi belli şeyi belli hangi hakla kolayca korkmadan paylaşabiliyor bu şahıslar ya artık çok büyük yaptırımı var üstelik bu tarz bilişim suçu . Herturlu kanıtlar valla aç davayıNevreste abla arkandayız şahit bilem oluruz
İste yinede calabiliyorlar ama abla ay valla sinir oldum ya okkalı bir cezayı hak ediyor bunlarCanım kendi sayfamda var.Oraya yazmışım bana aittir diyeVe google de en çok benim sayfada çıkıyor
Emek hırsızlarıİste yinede calabiliyorlar ama abla ay valla sinir oldum ya okkalı bir cezayı hak ediyor bunlar
Benim tariflerimi çalan yokEmek hırsızlarıBen birkaç tarifimide daha gördüm ama şimdi bulamadım
Seninkini calmasinlarda bizimkinimi calsinlar anlıyorlarEmek hırsızlarıBen birkaç tarifimide daha gördüm ama şimdi bulamadım