Tamam yapmamSeninkini calmasinlarda bizimkinimi calsinlar anlıyorlarbidaha bukadar güzel yapma abla
Ah canoooo ahh hırkızlar bilem begenmiyollaBenim tariflerimi çalan yok
TirbiyisizlirBundan sonra inşaallah
MalesefAh canoooo ahh hırkızlar bilem begenmiyolla
Hmm lavaş gibi olmuşDün evde yufka yaptım.Onunla börek ve güzel oldu tavsiye ederim.
Biraz yapayım buzluğa atayım diyorum.
Yalnız sen yuvalamana sahip çık pek güzel olmuş valla hiç belli olmaz heran sitenin birinde görebilirsinMalesefonlar ne anlar
Direk mahkemeye koşarımYalnız sen yuvalamana sahip çık pek güzel olmuş valla hiç belli olmaz heran sitenin birinde görebilirsin
Sac olmayınca çözüm yolu aradımHmm lavaş gibi olmuşbiz kuru yufka yapıyoruz saçta :)
Kız bi gün bi sayfa açarsam çalarım ben seninkileri sözBenim tariflerimi çalan yok
Evet güzel fikirmişSac olmayınca çözüm yolu aradımBunu buldum dün denedim.Böreği müthiş oldu.El açması olduğu belli tabi
Yufka fiyatları uçtuDeneyelim olursa yaparız diye düşündüm. Sigara böreği falan yaparım
Kız bi gün bi sayfa açarsam çalarım ben seninkileri söz
Aynen öyle canımEvet güzel fikirmişbenim oğlan sigara böreği yiyor okulda. Buzluğa sardım attım Yufka çok pahalı cidden. Gerçi ucuz ne kaldı. Bir çikolata kaç lira olmuş
Napiyim benimkileri çalmıyolar dedin dedin kıyamadımsende mi brütüs
Aynen. Hep aynı şeyler olmuyor. Arada değişikliğe gitmek lazım. Kır pidesi de güzel oluyorAynen öyle canımÇocuklara her hafta simit,poğaça ya da açma yapıyorum.Bu sıra katmer poğaçaya dadandım Ama arada börek fena olmaz
Öyle ossunNapiyim benimkileri çalmıyolar dedin dedin kıyamadım
Aaa yok uğraşamam o kadarÖyle ossunnyt de sayfan yok mu benim var
Gözleme yapıyorum aradaAynen. Hep aynı şeyler olmuyor. Arada değişikliğe gitmek lazım. Kır pidesi de güzel oluyor
Artık vazgeçtimSen hep ilklerde yapmak istemez miydin sanki
Yap hadi yaaapArtık vazgeçtim