Tamam yapmamSeninkini calmasinlarda bizimkinimi calsinlar anlıyorlar bidaha bukadar güzel yapma abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yapmamSeninkini calmasinlarda bizimkinimi calsinlar anlıyorlar bidaha bukadar güzel yapma abla
Ah canoooo ahh hırkızlar bilem begenmiyollaBenim tariflerimi çalan yok
TirbiyisizlirBundan sonra inşaallah
Malesef onlar ne anlarAh canoooo ahh hırkızlar bilem begenmiyolla
Dün evde yufka yaptım.Onunla börek ve güzel oldu tavsiye ederim.
Biraz yapayım buzluğa atayım diyorum.
Yalnız sen yuvalamana sahip çık pek güzel olmuş valla hiç belli olmaz heran sitenin birinde görebilirsinMalesef onlar ne anlar
Direk mahkemeye koşarımYalnız sen yuvalamana sahip çık pek güzel olmuş valla hiç belli olmaz heran sitenin birinde görebilirsin
Sac olmayınca çözüm yolu aradımBunu buldum dün denedim.Böreği müthiş oldu.El açması olduğu belli tabiHmm lavaş gibi olmuş biz kuru yufka yapıyoruz saçta :)
Kız bi gün bi sayfa açarsam çalarım ben seninkileri sözBenim tariflerimi çalan yok
Evet güzel fikirmiş benim oğlan sigara böreği yiyor okulda. Buzluğa sardım attım Yufka çok pahalı cidden. Gerçi ucuz ne kaldı. Bir çikolata kaç lira olmuşSac olmayınca çözüm yolu aradımBunu buldum dün denedim.Böreği müthiş oldu.El açması olduğu belli tabi
Yufka fiyatları uçtuDeneyelim olursa yaparız diye düşündüm. Sigara böreği falan yaparım
sende mi brütüsKız bi gün bi sayfa açarsam çalarım ben seninkileri söz
Aynen öyle canımÇocuklara her hafta simit,poğaça ya da açma yapıyorum.Bu sıra katmer poğaçaya dadandımAma arada börek fena olmazEvet güzel fikirmiş benim oğlan sigara böreği yiyor okulda. Buzluğa sardım attım Yufka çok pahalı cidden. Gerçi ucuz ne kaldı. Bir çikolata kaç lira olmuş
Napiyim benimkileri çalmıyolar dedin dedin kıyamadımsende mi brütüs
Aynen. Hep aynı şeyler olmuyor. Arada değişikliğe gitmek lazım. Kır pidesi de güzel oluyorAynen öyle canımÇocuklara her hafta simit,poğaça ya da açma yapıyorum.Bu sıra katmer poğaçaya dadandımAma arada börek fena olmaz
Öyle ossun nyt de sayfan yok mu benim varNapiyim benimkileri çalmıyolar dedin dedin kıyamadım
Aaa yok uğraşamam o kadar Senin adın ne ordaÖyle ossun nyt de sayfan yok mu benim var
Gözleme yapıyorum aradaAynen. Hep aynı şeyler olmuyor. Arada değişikliğe gitmek lazım. Kır pidesi de güzel oluyor
Artık vazgeçtimSen hep ilklerde yapmak istemez miydin sanki
Yap hadi yaaapArtık vazgeçtim