Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eylulde gorusmek uzere:)hocam ben katılamam şuan memleketimdeyim. eylülde inşallah seve seve dahil olmak isterim
Canim bende umraniyedeyim carsinin alyinda hemen :) yas kac,sende benim gibi bebis bekliyorsun :)Bende ümraniye carsıdaym facebookta grup kurulursa daha iyi haberlesebilirz
Sen nerden canimKIZLAR O ZAMAN BULUŞUYORUZZZZ!
25 cnm ikinci oğlum olck kısmetseCanim bende umraniyedeyim carsinin alyinda hemen :) yas kac,sende benim gibi bebis bekliyorsun :)
Bende 25 benimde 2. Kiz olcak insallah :))))25 cnm ikinci oğlum olck kısmetse
İlki kac ne kadarlık:)Bende 25 benimde 2. Kiz olcak insallah :))))
Ilki 19 aylik :)Seninki kac yasinda Ev hanimi misin sende :)İlki kac ne kadarlık:)
31 aylık bnmkide ev hanımı sayılırım artıkIlki 19 aylik :)Seninki kac yasinda Ev hanimi misin sende :)
Anladim canim cocuklar kucuk birde ustune kardesler gelince mecburi evi bekliyoruz :)31 aylık bnmkide ev hanımı sayılırım artık
Facebookta çocuklar için ümraniye oyun grubu kurduk beklerizAnladim canim cocuklar kucuk birde ustune kardesler gelince mecburi evi bekliyoruz :)
Facebook kullanmiyorum ama davetin icin tesekkurlerS
Facebookta çocuklar için ümraniye oyun grubu kurduk bekleriz
Anneler toplanıcagımız zamn sanada haber verebilirim istersenFacebook kullanmiyorum ama davetin icin tesekkurler