farklı şehirlerden gelip anadolu yakasında yalnız hisseden bayanlar burada buluşalımmı :)

merhaba bayanlar bende istanbula geleli 1 sene oluyor evliyim :) ama malum büyük şehir ne dost ne komşuya güvenebılıyor insan burda tanışıp kaynaşalm diyorum :) bütün anadolu yakasını beklıyorum
aynı şekilde bende 1.5 senedir istanbuldayım Anadolu yakası ataşehirdeyim ne komşuluk var ne arkadaş iş olmasa kafayı yemem an meselesiydi :))

aynı şekilde bende 1.5 senedir istanbuldayım Anadolu yakası ataşehirdeyim ne komşuluk var ne arkadaş iş olmasa kafayı yemem an meselesiydi :))
benim iş durumu da yok... eşim ve ben varız ailesi zaten 7 ay yazlıkta geçiriyorum yılı... kimsem yok anlayacağınız:) çok zor taşınmayı düşünüyorum en yakında...

hiç buluşma ayarlandı mı Bende İstanbul da yeniyim arkadaşlar.öğretmen olarak atandım.Eylül de buluşma üzenlerseniz dahil olurum.Okulum çok ufak hiç çevrem yok .herkes kendi halinde .

Ogretmenim ama bebegimden dolayi izne ayrildim calismadim buyil .bulusma ayarlayabiliriz yakin tarihte nedersiniz .musait oldugumuz gunleri yazalim karar verelim bi gune,benim hergun

Haftaya bulusmaya ne dersiniz.pazartesi yada sali .caddebostan sahilde bulusur tanisiriz arkadaslar ne dersiniz ,kim katilabilir?

X