- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 34
Ne guzel :) Haydi gel bakalim bu sehir seni de kucaklasin :)Eveet haberiniz olsun simdiden :)
Evet canim anadolu yakası Atasehir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel :) Haydi gel bakalim bu sehir seni de kucaklasin :)Eveet haberiniz olsun simdiden :)
Evet canim anadolu yakası Atasehir
Evli misin :) yas kac :)tanisma babinda ben 25ben de sancaktepe:)
Kızlar baya çoğalmışızz iyi hadi bakalım biraz daha artıp buluşma ayarlayalım
merhaba bende Ataşehir :)Ataşehir Örnek Mah.'ndeyim. Hala buluşulmadıysa bence varım :)
merhaba bende Ataşehir :)
aynı şekilde bende 1.5 senedir istanbuldayım Anadolu yakası ataşehirdeyim ne komşuluk var ne arkadaş iş olmasa kafayı yemem an meselesiydi :))merhaba bayanlar bende istanbula geleli 1 sene oluyor evliyim :) ama malum büyük şehir ne dost ne komşuya güvenebılıyor insan burda tanışıp kaynaşalm diyorum :) bütün anadolu yakasını beklıyorum
benim iş durumu da yok... eşim ve ben varız ailesi zaten 7 ay yazlıkta geçiriyorum yılı... kimsem yok anlayacağınız:) çok zor taşınmayı düşünüyorum en yakında...aynı şekilde bende 1.5 senedir istanbuldayım Anadolu yakası ataşehirdeyim ne komşuluk var ne arkadaş iş olmasa kafayı yemem an meselesiydi :))
zordur eminim Allah yardımcınız olsunbenim iş durumu da yok... eşim ve ben varız ailesi zaten 7 ay yazlıkta geçiriyorum yılı... kimsem yok anlayacağınız:) çok zor taşınmayı düşünüyorum en yakında...