Tatlim bence yasadiklarin gayet normal. Farzet ayni okuldan yeni biriyle tanistin.Gorev sureniz bitecek ve memleketinize doneceksiniz.. adam diyor artvine gidelim, siz diyorsunuz mardine benim memleketime gidelim... ayni okuldan hoslandigin biriyle bu tartismaya girmek normal, mesleki platform (atiyorum memurlar.net de ) tanistigin kisiyle bu konuyu konusmak ayıp mı oldu yani?
yok 2haftada nasil guvendin ,ne oldugunu ne biliosun, yok kimligini mi verdi, git cevrendekilerle tanis, nette koca mi ariyorsun kendine,derdin hemen evlenmek mi ne bu acele.. falan filan. Ne kadar sacma dusunceler.. gorucu usulu de ayni mantik ona bakarsak. Cunku, Elin adami gelio ben garanti vermem ama iyi cocuga benziyor , bi tanisin diyor. Eee farki mi var. Biri kefil olunca daha mi mutlu ve uzun suruyor evlilikler? Kaldi ki siz konusma oyle ilerledi,konu buraya geldi,evlensek nerde yasariz dememissiniz ki?elestirenler nasil okuyor acaba? Elestiri olsun diye yorum yapiyor cogu.
hayat sans lardan ibarettir, belki kaderindeki o adam olacak, belki kimsenin o begenmedigi yer senin
" iyi ki ...mışım "demene vesile olacak.. hayat surprizlerle doludur.
Fikirleri,kulturu,yasam tarzi ,egitim seviyesi,aile yapisi sana uymayacak biriyle gorusup neden zaman tuketeceksin ki? Bunun icin de tabiki onu taniman gerek,senin icin onemli olan seyleri soracaksin.. baktin herseyde ortayol bulundu, o zaman is ciddiye biner.
Benimde ist e tayinim cikti, tek basimaydim burda. Subemdeki X birinin 10 yillik cocukluk arkadasiyla sosyal paylasim sitesinden tanistik. Ben x le normal konusurken, esim dahil oldu konusmaya.. haftalar sonra x e dedik biz gorusuyoruz diye. Haa face olmasa, belki esim X' i ziyarete geldiginde subede gorecekti beni.. hersey kader kismet. Ben simdi 2 aydir tanidigim X e guvenerek mi onun 10 yillik arkadasina evet dedim? Yooo kafalarimiz uyustu. X e sormadim bile dusuncesini , esimin kendisine sordum onla ilgili herseyi.. 3ay sonra ilk defa bir araya geldik. 5 yildir tanisiyoruz, 3 yillik da ewliyiz. Ve simdi iyi ki de diyorum.. esim dunya tatlisidir. Ikimizde kamudayiz. Esim mufettis. Simdi biz asosyal miydik? Yoo. Herkes X tanistirdi saniyo bizi
kader kismetti hersey..
Sen de akli basinda birisin belli ki. Insanlarin hemen karalamaya gecip, ti ye almalarina,abuk sabuk yorumlarina anlam veremiyorum.
Bence senin hatan, konuyu 'evlilik ' diye acman, konuya internetten yeni tanistigim birinin ustu kapali olarak beni kendi memleketine goturmek istemesi diye acman.
Bence,
arkadaslar birisiyle tanistim, sohbetlerimizin sonu gorev suren bitince memleketine mi doneceksin, yoksa baska yerde de yasar misin ' a geldi muallakta kaldim. Sizce orta yolu var midir, olmaz deyip konusmayi keseyim mi ya da diyelim ki anlastik,evlenme karari aldik bu konu ilerde sorun yaratir mi? Diye konu acmaliydin. Sanirim yorumlarda daha farkli olurdu o zaman.. gercekci cevaplarda alirdin. Yanlis girdin sanirim konuya.
Hakkinda hayirlisi olsun..,