- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
Ben de yetişkin bir kadınım 2 yıllık sevgilim evlilik dese bile aklımda deli sorular ucusuyor.bu konuda haklısınız ama zaten konu evliliğe doğrudan gelmedi. arada bir diyalog olunca yetişkin insanlar olarak anlayabiliriyoruz karşımızdakinin niyetini düşüncesini. bunu boşuna arkadaşız biz havasına sokmaya gerek görmedim.
zaten tanıştık kabul etmedik ki. en son seni tanımayı çok istemiştim dedi buradan da anlaşılıyor ki gerçek bir tanışma saymadık biz bunu. ama tanışacak kadar güvendim ve beğendim işin özeti bu. fazla anlamlar yüklenmesini tuhaf buluyorum.
şehir konusu da kendiliğinden açıldı evlenirsek buraya gelir misin diye sormadı. ben de böyle bir şey konuşmaya hiç gerek yok orada bir durum bile yokken dedim. ama fikirlerimizin uymayacağı ortaya çıkınca boşuna tanışmayalım gibi bir durum oldu sadece. ama ben iyi birini mi kaçırdım acaba diye üzüldüm olay bu.
İnternette tanısıp hoşlanmanız olabilir neden olmasın bunu reele de tasıyabilirsiniz.
Ama 2 hafta hem tanısmak hem güvenmek hem evlenme konusunu konusmak için cok cok kısa bir süre.
Erkeklerin çoğu gercekten sevdıklerı için evlenmiyorlar karsınızda ki erkek bu tarz biri. sadece mantıkla hareket eden ve evlenmiş olmak için evlenmek isteyen bir adam var.
Mantıgında evlendiğinde kendi şehrinde yaşamak oldugu için ve buna uymadıgınız için sizi 2 günde gözden cıkarttı. Çünkü sevgi aşk bağlılık gibi kavramlar yok..
Ben de mantık evliliği yapacagım diyorsanız aynı karsınızdakının yaptıgı gibi konusmayı kesmelısınız zaten çünkü mantıklı olan bu.